Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 918 people
86447 users - nu online: 918 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 340, december 2019 (21)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni/ juli 2020Roddel Nieuws

"Ter ter lering ende vermaeck", hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel, Pan-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen om maar geen homo genoemd te worden, een wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit en leest dat het altijd nog erger kan...

       
lees verder


De Antwerp Brilliant Games waren... briljant!

Tijdens het Halloween-weekend vond de tweede editie van de Antwerp Brilliant Games plaats. Tijdens dit evenement staan, naast de verschillende sportieve evenementen, ook een aantal sociale evenementen hoog op de agenda.

       
lees verder


Veronica Magazine roept Veronica Inside-analist tot "grappigste BN'er"

René van der Gijp is door lezers van het blad uitgeroepen tot de grappigste bekende Nederlander. De analist van Veronica Inside laat daarmee beroepskomieken als André van Duin en Jochem Myjer, die respectievelijk tweede en derde werden, achter zich.

       
lees verder


Transgender- en intersekse personen nu wettelijk beschermd tegen discriminatie

Sinds afgelopen maand zijn intersekse- en transgender personen expliciet wettelijk beschermd tegen discriminatie. Een wet van D66, PvdA en GroenLinks trad onlangs in werking. Er is lang gepleit voor het discriminatieverbod, en het is de eerste belofte uit COC’s Regenboog Stembusakkoord die volledig is ingelost.

       
lees verder


"Mister IHLIA" Jack van der Wel koninklijk onderscheiden

Aansluitend op het IHLIA-symposium afgelopen november, ter ere van zijn pensionering, kreeg Jack van der Wel zojuist uit handen van locoburgemeester Rutger Groot Wassink van Amsterdam een koninklijke onderscheiding.

       
lees verder


Peppers-bassist Flea zocht homoseksuele kant op door strenge vader

Bassist Flea van rockband de Red Hot Chili Peppers zocht op jonge leeftijd zijn homoseksuele kant op als reactie op de denkbeelden van zijn strenge vader. Dat vertelt de muzikant in zijn nog te verschijnen autobiografie Acid for the Children.

       
lees verder


2,9 miljoen dollar voor agent VS die 23 keer promotie misliep want homo

Een Amerikaanse agent die vermoedelijk 23 keer een promotie misliep omdat hij homoseksueel is, heeft een rechtszaak tegen zijn politiekorps in de Amerikaanse staat Missouri gewonnen.

       
lees verder


De donkere dagen voor Kerst

GroenLinks-Kamerlid wil verbod op islamkritiek. Kort geleden kwam het GroenLinks-Kamerlid Nevin Ozutok met het voorstel tot een motie om islamkritiek op een overheidslijst voor verboden uitlatingen te plaatsen. Het tekent de wereldvreemdheid van GroenLinksers. Men maakt zich druk over kippen, koeien en varkens, net als over Koolstofdioxide (CO2), Stikstof (N) en PFAS (?) en laat massa-immigratie, uitkeringsafhankelijkheid en homofobie liggen. Mensen als Nevin Özütok hebben geen enkel idee wat er waar dan ook speelt.

       
lees verder


Uit het studentenleven: Een biertje is en blijft altijd een succes

Het is december. De bomen worden kaal, Sinterklaas is net geweest en we hebben alweer bijna non-stop “All I Want for Christmas” van Mariah Carey in ons hoofd. Maar wat doet A.S.V.Gay allemaal in deze tijd van het jaar?

       
lees verder


Brief uit Brussel: Zo gezegd

Lieve Noorderburen, Het tweede semester van 2019 loopt op zijn einde. Traditiegetrouw opnieuw tijd voor een Vlaams media-overzicht met citaten van bekende en minder bekende Vlamingen over onze boeiende HLBTQI-gemeenschap.

       
lees verder


Trendwather & uitgesproken homoseksueel Adjiedj Bakas: Adjiedj get your gun

Het is mode om een autobiografie te schrijven of te laten schrijven terwijl je leven nog niet eens halverwege is. Sporters of ex-sporters hebben er een handje van, maar ook oud-politici en zelfverklaarde BN-ers. In dit rijtje voegt zich Trendwachter des Vaderlands en uitgesproken homoseksueel Adjiedj Bakas (1963).

       
lees verder


Vergunning Pride Amsterdam van vorig jaar terecht verleend

De vergunning voor de Pride vorig jaar was op geoorloofde wijze door de gemeente verleend. Dat oordeelt de Raad van State.

       
lees verder


Your Daily Male 2020 Wereldwijd bekroonde male-art kalender verboden op Facebook

Het is onderhand een traditie. Voor de vijfde maal verschijnt Your Daily Male, de enige male-art scheurkalender ter wereld, uitgegeven door Galerie MooiMan te Groningen. Ook in deze editie hebben opnieuw tweeënvijftig internationale kunstenaars bijgedragen aan een ruim één kilo zwaar en ruim vier centimeter dik, kleurrijk boekwerk waarin de man in de kunst elke dag centraal staat.

       
lees verder


La Demence organiseert 10e editie van de populaire Cruise

Dit najaar viert het gerenommeerde La Demence niet alleen het dertig-jarige bestaan van de populaire La Demence-feesten in Brussel. In de zomer van 2020 viert La Demence van 5 tot en met 12 juli bovendien ook het tiende jaar van The Cruise aan boord van de elegante Explorer of The Seas van Royal Caribbean, een niet te missen reis!

       
lees verder


The only Gay in the Village ...

Geef kinderen een kans. . . . .om zichzelf te ontwikkelen. Rijk ze kennis aan zodat ze zichzelf kunnen ontplooien, want elk kind heeft een gave meegekregen om diversiteit in deze wereld te verrijken. Kinderen zijn de toekomst en wij zijn hun voorbeeld.

       
lees verder


Zestiende Arosa Gay Skiweek

De Arosa Gay Skiweek - waarvan de komende editie plaatsvindt van 18 tot en met 25 januari 2020 - staat bekend als Europa’s favoriete Pride-festival in de wintermaanden. Honderden homomannen en lesbische vrouwen reizen jaarlijks in januari naar Arosa in Zwitserland voor het gezellige, een week durende festijn, dat door zowel de inwoners als de holebi-gemeenschap wordt ondersteund.

       
lees verder


Decembermaand

Als ik dit schrijf, zit ik in Spanje. Op het eiland Gran Canaria om precies te zijn. Met onrusten in de regio Catalonië. Terwijl ik de nieuwsberichten over de opstandige regio voorbij zie komen, vraag ik mij af vanwaar in Spanje Sinterklaas met zijn stoomboot en appeltjes van oranje eigenlijk naar Nederland vertrekt? Valencia? Malaga? Onrustig Barcelona?

       
lees verder


Nieuwe sterren en oude knallers in zevende seizoen Symphonica in Rosso

Ook dit jaar komt er weer een serie sprankelende shows van Travestiecabaret Amsterdam. De ingrediënten zijn onveranderd live gezongen liedjes, bekende én zelfgeschreven of bewerkte, cabareteske sketches, variété. Overgoten met glitter en glamour. Liefst met een vette knipoog en een vleugje oh-la-la... Organisator Koos van den Berg, ook bekend als Coco Coquette, licht toe.

       
lees verder


De prachtige film And Then We Danced

De HLBT-gemeenschap krijgt, letterlijk, zware klappen in Georgië, waar homo- en transfobe organisaties tot de mainstream behoren. De angst om verbannen te worden zat er bij cast en crew dan ook dik in toen And Then We Danced in Cannes in de running was voor de Queer Palm.

       
lees verder


HLBT Zwerfjongeren in Nederland!

“Hallo, kijk nou, daar hebben we meneer de schrijver.” Naast mij ontwaar ik de glimlach van Hans Verhoeven. We verwelkomen elkaar als buddy-mates. “Om maar meteen met de deur in huis te vallen, heb jij gehoord van de HLBTI-zwerfjongeren in Nederland?”

       
lees verder


The Web & Eagle komen met sneaker en sportswear events

Nederland kent sinds juni 2019 een nieuwe Mister Sportswear, Anton. Onze Mister Sportswear was zeer actief sinds zijn verkiezing tot Mister Sportswear en reisde door heel Europa om deel te nemen aan diverse Pride-evenementen en optochten.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Brug 34


Coffee by Day- Drinks by Night

meer info |visit


Mister B


Leather, Rubber and Fetish

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media