Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 859 people
86440 users - nu online: 859 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 277, september 2014 (14)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddelnieuws

“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... het is alweer bijna voorbij die mooie zomer, maar niet treuren, hierbij het leed en vermaak van de bekende in de wereld en vooral van hen die het bij gebrek aan talent graag willen zijn, iets met holle vaten enzo...

       
lees verder


Menswear Milaan 2014-2015

De Italiaanse modesector is een van de belangrijkste industriële sectoren van Italië en ook op wereldniveau een zeer belangrijke speler, met name in het hogere en luxe segment. In 2011 bedroeg de totale omzet van de Italiaanse modesector circa 63,5 miljard euro. Vooral dankzij de groei van de buitenlandse markten zoals die van Amerika en Azië. De herenmode-omzet was goed voor zo’n 8,3 miljard euro.

       
lees verder


Reijers World: ‘Doet de hond ook mee?’

Ex-collega van de VPRO en vriendin Ineke van den Bergen belde me op. Naast het maken van radioprogramma’s schreef zij een wekelijkse column in de zaterdagbijlage van de Volkskrant. “Reijer, ik ben bezig met een column over de film Padre Padrone van Paolo en Vittorio Taviani. Die film heb jij toch ook gezien?” “Ja,” antwoordde ik, “maar wat wil je over die film weten?” “In die film komt een aantal scènes voor waarin jongens het met dieren doen. En natuurlijk weet iedere boerenjongen daarover mee te praten.

       
lees verder


Toolkit bespreekbaar maken van seksuele diversiteit

De nieuwe, gratis digitale toolkit ‘Bespreekbaarheid seksuele diversiteit’ van Movisie is gemaakt voor iedereen die graag ondersteuning wil bij het bespreekbaar maken van seksuele- en genderdiversiteit; buurtwerkers, docenten basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sociaal werkers, maar ook bijvoorbeeld vrijwilligers van zelforganisaties.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Conversietherapie

Lieve Noorderburen, De controversiële conversietherapie, om van homoseksuelen terug heteroseksuelen te maken, staat weer volop in de belangstelling. In China deze keer, maar toch met een positieve noot want voor het eerst moet een Chinese psychiater zich voor een rechtbank verantwoorden voor het toepassen van zijn conversietherapie op Chinese homo’s en lesbiennes. De dagvaarding is een succes voor de Chinese homoactivisten die homoseksualiteit definitief van het label “ziekte” af willen.

       
lees verder


Obama verwelkomt Gay Games

President Obama was te zien in een video waarin hij zijn support uit sprak voor de Gay Games in Cleveland, Ohio die in onlangs werden gehouden. Obama verwelkomde alle deelnemers van de Olympische spelen voor holebi's en transgenders, die bovendien ook openstaan voor heteroseksuelen.

       
lees verder


Nieuw beleid Russische LHBT-asielzoekers ‘stap in de goede richting’

Het besluit van staatssecretaris Fred Teeven (Asiel) om van Russische LHBT-asielzoekers niet meer te verlangen dat ze bescherming hebben gezocht bij de Russische politie als in elkaar geslagen of gediscrimineerd worden, is volgens het COC ‘een stap in de goede richting’.

       
lees verder


Jan van Asch neemt afscheid als voorzitter COC Amsterdam

Jan van Asch neemt afscheid van COC Amsterdam na een bestuursperiode van vier jaar waarvan de laatste twee jaar als voorzitter. “Ik ben trots op al onze vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de emancipatie en acceptatie van lesbo’s, homo’s, bi’s en transgenders (LHBT) in Amsterdam.”

       
lees verder


Ex-gay leidster komt uit de kast

Ex-Gay leider Yvette Schneider, tot voor kort woordvoerster van de ex-gay movement in de VS, een organisatie die bestaat uit mensen die beweren te zijn 'genezen' van hun seksuele geaardheid, komt nu zelf uit de kast als biseksueel, en zegt bovendien dat ze niet langer bij de organisatie is en bovendien ook zal strijden tegen het aanbieden van therapieën waarbij men claimt mensen te kunnen veranderen of genezen van hun seksuele geaardheid.

       
lees verder


Eigen verklaring asielzoeker over seksuele gerichtheid uitgangspunt in asielzake

De eigen verklaring van een asielzoeker over zijn seksuele gerichtheid moet het uitgangspunt vormen bij de vaststelling of een asielzoeker LHBT is. Medische tests en seksueel getinte vragen zijn niet toegestaan. Dat vindt advocaat-generaal Sharpston, een belangrijke adviseur van het Europees Hof van Justitie dat zich dit najaar uitspreekt over deze kwestie. Een positieve ontwikkeling, vindt COC Nederland, dat ondersteuning bood aan de Nederlandse advocaat die de zaak aanbracht.

       
lees verder


Divers aanbod aan activiteiten tijdens eerste Rotterdam Pride

Rotterdam maakt zich op voor haar allereerste Pride! Het laatste weekend van september, van 25 tm 28 sept, zal de Rotterdam Pride plaatsvinden in het centrum van de havenstad. In samenwerking met de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en de Rotterdamse gay horeca en homo-organisaties.

       
lees verder


Pam Ann On Tour: Amsterdam & Antwerpen

Pam Ann, het alter-ego van de Australische schrijfster en komediante Caroline Reid doet Europa weer aan en met een van haar meest explosieve, grappige en vunzige shows tot nu toe. Met Pam Ann ontdek je de geheimen van het luchtverkeer, de geldende stereotypen en de eigenaardigheden van enkele van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen.

       
lees verder


Anja de Crom wint eerste Dutch Lesbian Media Award

Anja de Crom kreeg tijdens de Gay Pride in Amsterdam de allereerste Dutch Lesbian Media Award uitgereikt uit handen van organisator Nihalia Blanken. De Award is een prijs ter erkenning, herkenning en aanmoediging voor diegenen die een voortrekkersrol spelen of die het mogelijk maken dat er in Nederlandstalige boeken en film-, theater- en televisieproducties zijn waarin LBT(lesbische, biseksuele en transseksuele) personages een emancipatoire rol vervullen. Er werden prijzen uitgereikt in de categorieën LBT-auteurs, film en televisie.

       
lees verder


De Verheerlijking van de man

De afgelopen jaren hebben verschillende gerenommeerde Europese musea tentoonstellingen ingericht rond de artistieke verheerlijking van de man. In oktober 2012 werd in Wenen Nackte Männer geopend. Gevraagd naar de achtergronden van dit project, antwoordde organisator Tobias G. Natter: “Er zijn vele redenen. Maar de belangrijkste is: omdat het al lang had moeten gebeuren.”

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Spijkerbar


Cruise and play bar

meer info |visit


The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media