Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1025 people
86440 users - nu online: 1025 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 273, mei 2014 (19)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddelnieuws

Het zonnetje voelt alweer wat warmer aan, de eerste mensen zitten elkaar alweer druk te begluren op de terrasjes schijnbaar verdiept in twitter, twatter en twoeter en het wel en wee van hun 10.000 niet bestaande 'vrienden' maar ondertussen wel in de gaten houden of hun buurman/vrouw niet meer twatter/twitter piepjes ten gehoren brengt. Enfin het seizoen is weer begonnen....

       
lees verder


Reijers World: In the pinky or in the stinky?

Ik zat met vriendinnen Marion en Anja op het terras van De Waag. We zaten heerlijk in de zon op de Nieuwmarkt. Anja zei: “Ik ben nu in de veertig en ik merk dat ik steeds meer jonge jongens kan versieren. Ze lopen als schoothondjes achter me aan.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Discriminatie in eigen rangen

Lieve Noorderburen, Onlangs werd in Berlijn een begraafplaats voor lesbiennes ingehuldigd. Er is plaats voor tachtig rustplaatsen, exclusief voor lesbiennes. Geen plaats voor hetero’s, homomannen, transgenders of biseksuelen.

       
lees verder


Van onder de matras naar de muren van het museum

In het Leslie-Lohman Museum of Gay and Lesbian Art te New York was tot eind mei de tentoonstelling Stroke: From Under the Mattress to the Museum Wall te zien. Dit is een historisch retrospectief van sexy en erotische illustraties door kunstenaars die werk maakten voor de homo-tijdschriften van de jaren vijftig tot de jaren negentig.

       
lees verder


Mister B sponsort als eerste bedrijf Aids-monument

Enige maanden geleden besteedden we uitvoerig aandacht aan het initiatief in Amsterdam een Aids-monument op te richten. Ondertussen is een locatie gekozen, namelijk de De Ruyterkade noordwesthoek Oosterdokseiland. Deze plek kreeg vrijwel unaniem de voorkeur van de kunstcommissie van de gemeente Amsterdam en leden van de werkgroep Aids-monument.

       
lees verder


Sociale media 'Lust of last' Update

We worden ermee dood gegooid, Twitter, Facebook, Tweet, Blogs en Webcamsites. Allemaal ogenschijnlijk bedoeld om met anderen te 'communiceren'. Wat is de bedoeling van die sites en wat zijn de gevaren die er aan kleven en dan bedoelen we natuurlijk Uw privacy.

       
lees verder


Uitspraak rechters in het voordeel van Russische homo's

Zes rechters uit Kostroma, in het westen van Rusland, hebben geoordeeld dat het illegaal is om demonstraties van holebi's en transgenders te verbieden, en dat het verbieden van deze demonstratie omdat ze de zogenaamde gay propaganda wet zou overtreden eveneens illegaal is.

       
lees verder


Tolerantiescan roze ouderen gaat de grens over

De Roze Loper, het Nederlandse certificaat voor woonzorg-en thuiszorginstellingen die aandacht besteden aan de seksuele diversiteit bij bewoners en werkenden, gaat de grens over. Het Duitse Frankfurter Verband is het eerste grote buitenlandse zorginstelling die een Roze Loper-certificaat ontvangt.

       
lees verder


Ruim 60 rechtszaken tegen verbod homohuwelijk in de USA

Op dit ogenblik zijn er nog maar vijf Amerikaanse staten waar geen rechtszaak loopt tegen het wettelijke verbod op het homo-huwelijk. Deze staten zijn: Alaska, Georgia, Montana, Noord Dakota en Zuid Dakota. Maar binnenkort zijn het er nog maar vier, omdat Zuid Dakota weldra ook een rechtszaak krijgt tegen de wet die het homo-huwelijk verbied in deze staat.

       
lees verder


Fashion: Timezone

Het street & sportswearlabel Timezone staat voor producten die een natuurlijke levensstijl combineren met een baanbrekend design en volledige authenticiteit. Timezone kleedt in plaats van te verkleden en onderstreept de individualiteit en eigen stijl van de drager.

       
lees verder


Estland stap vooruit gelijke rechten voor homo's

Estland wil meer gelijke rechten geven aan homo's. Een groep uit het parlement bestaande uit afgevaardigde van de vier partijen van het Estlandse parlement en enkele wetgevers zijn momenteel druk in de weer met een wet die paren van gelijk geslacht toestaat een legaal partnerschap aan te gaan.

       
lees verder


Snel einde aan ontslagmogelijkheid homoseksuele docent gewenst

Maak snel een einde aan de mogelijkheid voor religieuze scholen om docenten en leerlingen weg te sturen wegens hun seksuele voorkeur. Die oproep doet COC Nederland in een brief aan de Tweede Kamer. De Kamer behandelde een initiatiefwetsvoorstel met dezelfde strekking van D66, VVD, PvdA, SP en GroenLinks.

       
lees verder


Australische ‘homogenezer’ heft zichzelf op

De evangelische organisatie Living Waters Australia heeft in een nieuwsbrief aan de eigen achterban laten weten dat de activiteiten gestopt worden. De organisatie biedt vooral een vorm van pseudo-psychotherapie aan om je te ‘bevrijden van ongewenste homogevoelens’.

       
lees verder


Getto toont werk van de Canadese kunstenaar Jarret Quinn

In Getto, de attitude-vrije uitgaansgelegenheid voor homo’s, lesbo’s, bi’s, queers en hetero’s in de Amsterdamse Warmoesstraat, zijn momenteel werken te zien van Jarret Quinn, een in Calgary, Canada, geboren kunstenaar die sedert januari 2013 in Amsterdam woont.

       
lees verder


Verkiezing van Mister Leather Amsterdam 2014

Op zaterdag 31 mei 2014 vindt de verkiezing plaats van Mr Leather Amsterdam 2014. De verkiezing vormt onderdeel van Amsterdam Fetish Pride. Kandidaten maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket waaronder een vliegticket naar de verkiezing van Mister Leather Europe in München in november.

       
lees verder


Een overvloed aan activiteiten tijdens tweede Fetish Pride

Wat begon als een kleinschalig initiatief is inmiddels uitgegroeid tot het grootste fetish community event in tijden. De Fetish Pride die van 29 mei tot 2 juni in Amsterdam wordt gehouden wil de samenwerking in de scene bevorderen en dat heeft inmiddels een uitgebreid weekendprogramma opgeleverd.

       
lees verder


Amsterdam krijgt roze thuiszorgorganisatie

Amsterdam krijgt er een thuiszorgorganisatie bij: Gay Care Amsterdam. Het is de eerste thuiszorgorganisatie die zich richt op homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders (LHBT).

       
lees verder


17 mei: Grootse viering van Pride in Brussel

Op 17 mei zal opnieuw Pride4Every1 plaatsvinden in het centrum van Brussel. Met de 80.000 bezoekers die in 2013 naar het hart van Brussel afzakten neemt dit evenement een belangrijke plaats in in de Belgische en Brusselse kalender.

       
lees verder


The WareHouse: grote dj-namen op een intieme dansvloer

Ondanks zijn prille bestaan heeft The WareHouse tot nu toe al een aantal zeer legendarische dance-nachten op zijn naam weten te brengen. Voor de komende periode staat er zelfs een werkelijk spectaculair te noemen dj-agenda aan te komen en dit alles werkt toe naar het éénjarig bestaan dat midden juli wordt gevierd.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit


Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media