Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 859 people
86442 users - nu online: 859 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 213, mei 2009 (17)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Pink Point over de grenzen

To The Point - Waar gebeurde verhalen vanuit Pink Point, de homo- en lesbo-infokiosk op het Homomonument. Zie www.pinkpoint.org

Inmiddels is in binnen- en buitenland bij menig toerist wel bekend dat er voor informatie over de hoofdstad bij Pink Point aangeklopt kan worden. Er is geen party die aan ons voorbijgaat en voor de meeste feesten verkopen wij zelfs ook kaartjes.

       
lees verder


Uniek boek over olieworstelen

Bij KIT Publishers is een prachtig fotoboek over olie worstelen verschenen. In dit unieke fotoboek documenteert Nicolaas Biegman, wedstrijden Turk olieworstelen inMacedonie.

Olieworstelaars of pehlivans: in Turkije en Iran beoefenen zij een nationale sport. De pehlivans dragen zware leren broeken, en smeren zich in met olie. De kampioenen staan model voor mannelijke waarden zoals kracht, uithoudingsvermogen en eer. Hun ideale dieet bestaat uit vier kilo vlees per dag, aangevuld met eenpond honing.

       
lees verder


Brief uit Brussel - Nummer 5 in Europa

Lieve Noorderburen,

Moet ik jullie gelukwensen toesturen of lijkt een “innige deelneming” meer op zijn plaats? Waarover ik het in godsnaam heb? Uit de resultaten van een recent gepubliceerde Europese studie blijkt dat Nederland gestegen is van de twaalfde naar de vijfde plaats in Europa voor wat cannabisgebruik betreft. De studie werd in 2007 uitgevoerd en vergeleken met een gelijkaardig onderzoek uit 2003.

       
lees verder


abc van perversies - encyclopedia of perversions

Ponyseks

Op zondag 26 april kreeg Willem Melchior, schrijver van ondermeer De roeping van het vlees en de sadomasochistische internetroman 24/7, tijdens een feestelijke bijeenkomst bij boekhandel Vrolijk het eerste exemplaar overhandigd van ABC van perversies, een uniek naslagwerk over de extreme kanten van de menselijke seksualiteit, speels en persoonlijk van toon. Dit ABC is geschreven door Gert Hekma, sinds 1984 universitair docent homo/lesbische studies aan de Universiteit van Amsterdam en gewaardeerd medewerker van Gay News

       
lees verder


Masculine Beauty 2009

SKINCARE

Giorgio Armani

Als aanvulling binnen de lijn Skin Minerals For Men introduceert Armani de Refinishing Fluid. Geïnspireerd door vulkanische kracht en verrijkt met mineralen voor een hoge kwaliteit in huidperfectie. Een hydraterende formule die de huid direct zachter doet aanvullen. Dag na dag worden fijne lijntjes gereduceerd en toont de huid zich zichtbaar jonger.
Refinishing Fluid, adviesprijs € 48,35.

       
lees verder


Lombardia en Milaan onvergetelijk mooi...

Veel toeristen trekken jaarlijks naar de Noord-Italiaanse meren: deze zijn dankzij hun gunstige klimaat, de overweldigende natuur en de watersportmogelijkheden vooral in trek bij Nederlandse en Duitse kampeerders. De hoofdstad van Lombardia is Milano. Het is een drukke, maar boeiende zakenstad die het kloppende financiële hart vormt van Italië, en op modegebied zelfs het kloppende hart van heel Europa. En wat mooi is mee genomen ook op GAY gebied heeft Milaan het nodige te bieden. In deze onzekere tijden is in ieder geval een ding zeker, het mooie weer en de prachtige natuur nog afgezien van de Italiaanse mannen.

       
lees verder


Raging Stallion’s To the Last Man grote winnaar by GayVN Awards

“En de winnaar is...” Deze of soortgelijke woorden werden weer vele malen uitgeroepen tijdens de uitreiking van de GayVN Awards op zaterdag 28 maart in het legendarische Castro Theater in San Francisco. De grote winnaar was Raging Stallion’s tweedelige epos op vier dvd’s To the Last Man.

       
lees verder


Voorzitter COC Haaglanden Wim Rueck geridderd

Na 38 jaar in dienst te zijn geweest bij de Politie Haaglanden nam Wim Rueck woensdagmiddag 2 april afscheid. Burgemeester de heer Jan Hoekema van de gemeente Wassenaar mocht Wim Rueck uit naam der Koningin benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Wim ontving deze onderscheiding voor o.a. zijn grote inzet voor de homo-emancipatie zowel binnen als buiten het politiekorps. En dan niet alleen in Den Haag maar ook landelijk en zelfs Europees.

       
lees verder


Rouvoet slaat uitnodiging Marcouch af

Minister André Rouvoet voor Jeugd en Gezin gaat niet naar de Canal Parade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Dat heeft politicus van de ChristenUnie geantwoord op schriftelijke Kamervragen.

De voorzitter Ahmed Marcouch van het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart had Rouvoet daarvoor uitgenodigd. Rouvoet zegt de 'zorgen van Marcouch' te delen, maar de minister acht 'de entourage' van de botenoptocht echter 'niet geschikt' voor een debat over het bevorderen van de acceptatie van homoseksualiteit onder jongeren. 'De heer Marcouch heeft mij laten weten begrip voor deze afweging te hebben', schrijft de minister.

       
lees verder


Oproep van Dolly Bellefleur aan de lezers van Gay News

In oktober is het twintig jaar geleden dat ik mijn debuut maakte als Dolly Bellefleur. In een witte koets, getrokken door zes witte paarden, en in het gezelschap van onder anderen Manfred Langer als Keizer Frans Jozef en Keizerin Sissi, bracht ik een staatsbezoek aan Amsterdam. Dit allemaal ter promotie van mijn allereerste theatershow in het Anthony Theater getiteld Vorstelijke Travestie.

       
lees verder


Transseksueel verjaagd Utrechtse wijk Zuilen

Een transseksuele vrouw in de Utrechtse wijk Zuilen is "door een groep Marokkaanse jongeren" verjaagd uit de buurt. Het zou gaan om een groep van dertig tot veertig jongeren van Marokkaanse afkomst. De vrouw woonde sinds november vorig jaar in de Harteveldlaan en is sindsdien doorlopend getreiterd. Ze werd geregeld uitgescholden en haar huis bekogeld met stenen, zo bevestigt de politie tegen het AD.

       
lees verder


Marcouch: start de Gaypride eens in Slotervaart

In het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart moet een homocafé komen. Verder moet de botenparade van de Gay Pride er dit jaar beginnen. Ook moeten er in het stadsdeel voetbalwedstrijden tussen homoseksuelen en Marokkaanse jongeren komen. Het zijn maar enkele van de maatregelen die stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch wil nemen om de emancipatie van homo's in zijn stadsdeel te bevorderen. ,,Ik sta voor elke homo die zichzelf is en voor zijn eigen identiteit uitkomt'', aldus de politicus.

       
lees verder


Chinese politie op homojacht

In de Chinese stad Guangzhou heeft de politie 110 mannen gearresteerd tijdens twee raids in een openbaar park. De raids op het park gebeurden op 30 maart en 3 april. Het Renmin Gongyuan park staat bekend als een plek waar homoseksuele mannen elkaar ontmoeten. De mannen werden meegenomen naar een politiekantoor maar er werden hen geen specifieke aanklachten ten laste gelegd. Met de raids wilde de politie de prostitutie in het park aanpakken.

       
lees verder


Montagnier hoopt op therapeutisch vaccin tegen aids binnen vijf jaar

De Franse professor Luc Montagnier ontving in 2008 samen met Françoise Barré-Sinoussi de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor de ontdekking van het hiv-virus in 1983. Hij kwam afgelopen week naar het Parlement voor een conferentie over de toekomst van biomedisch onderzoek in de 21ste eeuw. Wij stelden hem een paar vragen.

Steeds minder jongeren zijn geïnteresseerd in exacte wetenschappen. Wat kunnen we doen om onderzoek weer aantrekkelijker te maken?

       
lees verder


Job Cohen sluit huwelijk tussen Amerikanen en Nederlanders

Vijf homostellen uit New York,waarvan de ene partner de Nederlandse en de andere partner de Amerikaanse nationaliteit heeft, zijn uitgenodigd om op 1 augustus tijdens de Gay Pride in Amsterdam te trouwen.
Burgemeester Job Cohen zal de huwlijken sluiten. Het college trekt 37.000 euro uit voor dit Pink Exchange Project.

       
lees verder


Homohuwelijk wint langzaam terrein in USA

Volksvertegenwoordigers in de Amerikaanse staat Vermont hebben het homohuwelijk ingevoerd. Een wetsvoorstel hiertoe haalde genoeg stemmen om het veto van de Republikeinse gouverneur Jim Douglas te omzeilen. Hij is van mening dat het reeds bestaande partnerschapsregister (Vermont had dat als eerste in de VS) homo- en lesbienneparen al voldoende rechtsbescherming bood. De volksvertegenwoordiging ging hier niet mee accoord en met kleine wijzigingen werd het voorstel opnieuw in stemming gebracht.

       
lees verder


Kort Nieuws

Roze Netwerk justitie Ambtenaren nu officieel erkend

Anneke van Zanen, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, heeft haar steun toegekend aan het Roze Netwerk justitie Ambtenaren (RNA) door het officieel te erkennen. Dat betekent dat het RNA haar activiteiten onder de vlag van het ministerie gaat uitvoeren. Het RNA gaat zich niet alleen intern maar ook nadrukkelijk extern profileren. Een van de eerste externe activiteiten is deelname aan de Roze Zaterdag op 20 juni a.s. in Den Haag.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Amsterdam Pride Foundation


Amsterdam Gay Pride

meer info |visit


Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media