Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 865 people
86447 users - nu online: 865 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 190, juni 2007 (19)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Queen’s day eve spectacle - Drag Queen Olympics ’07

De vierde Internationale Drag Queen Olympics, die op de avond voor Koninginnedag werden gehouden, waren wederom een enorm succes. Miss Jennifer Hopelezz bracht de Olympische vlam naar het Homomonument en dat vormde de aftrap voor de spelen, die werden gepresenteerd door Coco Coquette en Zsa Zsa Gaybar.

       
lees verder


Porn DVD Review - Bananas from Brazil 2

Twee mooie Zuid Amerikaanse jongens, Caspar en Rafael, zijn in de stad op zoek naar een plekje voor sex. Rafael weet een plek waar naast niemand komt en daar aan gekomen laten ze er geen gras over groeien. Ook in deze scene zien we dat de jongens in deze film goed geschapen zijn en er geen probleem mee hebben om hun geiligheid met andere jongens te ontladen. Rafael laat dan ook zien hoe je zo’n lul het beste met je mond bewerkt tot hij laat merken dat zijn kont zoiets ook wel verdragen kan.

       
lees verder


Pink Point - Les Misérables

To The Point - Waar gebeurde verhalen vanuit Pink Point, de homo- en lesbo-infokiosk op het Homomonument. Zie http://www.pinkpoint.org

Na het feestgedruis van de afgelopen maanden is het voor Pink Point weer tijd om onszelf klaar te maken voor het zomerseizoen. De zomer is bij Pink Point altijd de drukste tijd en daarom zijn we ook langer open om iedereen van informatie te voorzien.

Op mijn vorige artikel, waarin ik schreef dat de gemiddelde Amsterdammer meer achter de computer te vinden is dan in de kroeg, heb ik nogal wat reacties gehad. Zo raakte ik bij Pink Point in gesprek met een man op leeftijd uit Delft.

       
lees verder


Short Story - Ontmoeting met een zwarte Adonis

Omdat ik tot het enigszins geremde type behoor en in een dorp woonde waar het beangstigend is om openlijk homo te zijn, was ik rijp voor de verhuizing naar de grote stad. Iemand die homo is kan zich in een grote stad veel meer op z’n gemak voelen. Al op de derde dag werd ik door onrust overvallen. Ik kon niet lang stilzitten. Niets leek me bevrediging te geven. Een televisieprogramma wakkerde een sprankje moed in me aan. Eén van de acteurs was een prachtige, zwarte Adonis. Ik moest met iemand samenzijn.

       
lees verder


Brief uit Brussel - In Mineur

Even zag het er naar uit dat de weergoden ons gisteren niet goedgezind zouden zijn. En goed weer is altijd mooi meegenomen tijdens een gay parade, vooral de Belgische. En toch was het niet het weer dat roet in het eten gooide, maar de eerder bescheiden opkomst van zowel deelnemers als toeschouwers.

Tot twee uur in de namiddag hadden we vaker een regenbui dan een zonnestraaltje gehad. De start van de stoet bracht ook meteen de zon terug in de verkeersvrije Sint-Jacobswijk in hartje Brussel.

       
lees verder


Gossip - Ook wel leuk om te weten...

Acteur Isaiah Washington, beter bekend als Dr. Burke in de populaire tv-serie Grey’s Anatomy, wil gaan strijden tegen discriminatie. Washington zal te zien zijn in een spotje van het homo-integratienetwerk Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN). De 43-jarige acteur kwam zelf onlangs in opspraak omdat hij zijn recentelijk uit de kast gekomen homoseksuele collega T.R. Knight op de set van Grey’s Anatomy een “flikker” had genoemd, maar is blijkbaar van gedachten veranderd.

       
lees verder


Beauty - Trois Parfums

Jean Paul Gaultier Fleur du Male

Met het uitbrengen in 1995 van Gaultier’s eerste herengeur “Le Male,” heeft hij een klassieker neergezet. Het is al jarenlang één van de best verkochte herengeuren. De flacon is duidelijk herkenbaar aan zijn mannelijke torso-vorm. Nu is dezelfde flacon geheel in het wit uitgevoerd voor zijn nieuwste herengeur “Fleur du Male.”

       
lees verder


Travel - Go West!... Met Amtrak van Chicago naar San Francisco

Met Amtrak van Chicago naar San Francisco is misschien wel de mooiste treinreis die je in de Verenigde Staten kunt maken. Je reist door het land van de Amisch-gemeenschap, door de uitgestrekte landbouwgebieden van het Midden-Westen, langs machtige rivieren zoals de Colorado River, door diepe canyons en dwars door de indrukwekkende Rocky Mountains, het absolute hoogtepunt van de reis. Het traject van Chicago naar San Francisco wordt afgelegd met de wereldberoemde trein “California Zephyr

       
lees verder


Fashion - Stoer en mannelijk in Chasin’ Denim

In het jeanssegment is Chasin’ Denim een snelgroeiend topmerk. Het onderscheidt zich door een duidelijk herkenbare collectie met modieuze denim en aanverwante artikelen, zoals T-shirts, sweaters, jackets en jeans. Dit label is het beste te omschrijven met kernwoorden als mannelijk, stoer en fashionable. De nieuwe campagne van Chasin’ Denim straalt de onmiskenbare waarden uit van dit jeansmerk: stoer en mannelijk. Met outfits die laten zien hoe de moderne man eruit zou moeten zien.

       
lees verder


Waarom ging een voorzitter van de Hiv Vereniging Nederland weg?

Ik herken mij in het volgende principe: “Iedereen behoort te voorkomen dat hij/zij andere mensen schaadt. Men mag een ander niet blootstellen aan een risico dat die ander redelijkerwijze onacceptabel zal achten.” De samenleving kan niet zonder een dergelijk principe.

De afgelopen maanden is rond mijn persoon in toenemende mate commotie ontstaan. Commotie die niet door iedereen is opgemerkt, maar desondanks wel bestaat. Het is commotie die niet goed is.

       
lees verder


Aids Memorial Day - Herinneringen aan Daniël

Aids Memorial Day, de dag dat wij de mensen gedenken die gestorven zijn aan de gevolgen van aids. Ieder jaar weer een moment van bezinning, en een moment van hoop. Hoop, want wat is er verschrikkelijk veel bereikt sinds de eerste ontdekking van hiv, het virus dat aids veroorzaakt. Dit jaar heeft de herdenking een extra reden om even stil te staan bij al die mensen die wij verloren zijn. Want dit jaar realiseren wij ons ook dat het gaat om vijfentwintig jaar hiv/aids in Nederland. Ik wil graag één van mijn herinneringen met jullie delen, een dierbare herinnering aan een vriend van mij die ik verloor aan de ziekte.

       
lees verder


De EuroGames staan voor de deur

De EuroGames zijn een sportcompetitie met een tiental sportdisciplines zoals badminton, lopen, dans en zwemmen. Het doel van het evenement is, naast iedere deelnemer de kans geven uit te blinken in sport, het bevorderen van de aanvaarding en integratie van holebi’s en transgenders in onze maatschappij. Voor de 11e editie van de games werd gekozen voor het thema More than playing games. Donderdag 12 juli wordt het startsein gegeven met een grote openingsceremonie.

       
lees verder


Darkrooms in de toekomst niet meer in de gevarenzone

De deelraadscommissie Bouwen en Wonen van Amsterdam Centrum heeft gisteren vrijwel unaniem ingestemd met een voorstel om de Darkrooms voortaan in bestemmingsplannen vast te leggen als ontmoetingsruimten in een horecagelegenheid of sauna waar op vrijwillige basis en zonder materiële vergoeding seksuele handelingen kunnen plaatsvinden. Darkrooms zijn dan uitgezonderd van de categorie seksinrichtingen, waar een restrictief vestigingsbeleid voor geldt. Ook is de definitie van het begrip ‘seksinrichting’ aangepast waardoor Darkrooms in de toekomst niet meer in de gevarenzone kunnen komen en er geen misbruik van het begrip Darkroom kan worden gemaakt door seks- of seksgerelateerde bedrijven op bijvoorbeeld de Wallen.

       
lees verder


Frans homohuwelijk ver weg

Na de verkiezingsuitslag van afgelopen zondag weet Frankrijk het bijna wel zeker, het huwelijk in Frankrijk zal voorlopig niet bereikbaar zijn voor paren van het gelijke geslacht. De verkiezings overwinning van de zeer conservatieve Nicolas Sarkozy, die daardoor de nieuwe president van Frankrijk wordt, liet in zijn verkiezingscampagne al tijden weten niets op te hebben met de wens het huwelijk ook open te stellen voor paren van gelijk geslacht. Ook het adoptierecht voor duurzaam samenlevende homoparen ziet Sarkozy in het geheel niet zitten.

       
lees verder


Amerikaanse marine breekt voorzichtig met 'Don't Ask, Don't Tell' beleid

De Amerikaanse marine heeft een openlijk homoseksuele marine-officier Jason Knight, opnieuw in dienst genomen, nadat hij was ontslagen vanwege het Don't Ask, Don't Tell-beleid van de overheid dat tijddens het bewind van President Clinton werd ingevoerd. Jason Knight, kwam in 2005 voor zijn homoseksualiteit uit en werd toen vervolgens ontslagen. Dat kostte me veel geld zo’n 13.000 dollar. Een klein jaar later kreeg ik bericht dat ze me toch weer in dienst wilden wilde hebben, echter een duidelijke reden werd niet gegeven..

       
lees verder


Honderdduizenden demonstreren in Rome tegen rechten voor homostellen

In Rome hebben zaterdag 12 mei honderdduizenden mensen geprotesteerd tegen het voornemen van de regering om ongetrouwde stellen, ook homoseksuele partners, meer rechten te geven.

Volgens de organisatoren van de demonstratie kwam bijna een miljoen mensen opdagen op de ''Familiedag'' die op een plein in het centrum van de Italiaanse hoofdstad werd gehouden. De demonstranten, veelal complete gezinnen, werden met 3000 bussen en verscheidene speciale treinen vanuit de provincie naar Rome vervoerd.

       
lees verder


Plasterk gaat homofobie aanpakken

Minister Plasterk gaat homovijandigheid op scholen steviger aanpakken. De coördinerend minister homobeleid deed deze toezegging zaterdag tijdens de tweede Roze Landdag in Utrecht. Ruim honderd homo-organisaties bespraken op initiatief van COC Nederland en Movisie het seksuele diversiteitbeleid voor de komende jaren. "Voor mij is homo-emancipatie een belangrijk onderwerp en niet iets dat ik 'er even bij doe'", zei Plasterk, die de dag opende.

       
lees verder


Edward van de Vendel: Ons derde lichaam

Dit boek gaat verder waar Edwards eerste jeugdroman De Dagen van de Bleugrassliefde ophield, maar je kunt het ook los lezen van deel 1 Tycho (nu 19 jaar) en Vonda wonen op kamers in Rotterdam. Na verloop van tijd komt Moritz daar bij, een dansstudent. Via Vonda komt Tycho in een onbekende omgeving terecht: die van de muziek - Het verhaal Ons derde lichaam omvat naast het relaas van Tycho (over zijn avontuur met Vonda en Moritz) ook mailtjes en liedteksten

       
lees verder


Vijfentwintig jaar aids

De verspreiding van hiv heeft zich in de westerse landen gestabiliseerd. Maar vooral in Zuid-Afrika is nog geen sprake van een stabilisatie, zegt UNAids. Een toename van besmettingen doet zich nu nog voor in de voormalige Sovjet-Unie, China, Indonesië en Vietnam. In de vroegere Sovjet-landen verspreidt aids zich momenteel vooral via drugsgebruikers die elkaars injectienaalden lenen. In Afrika is het probleem dat condooms nauwelijks te krijgen zijn; ook bereiken hulpprogramma’s lang niet alle risicogroepen.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
People


Amsterdams no. 1 gay escortservice

meer info |visit


Cuts and curls


Male Hairstyling by appointment, also in the Evening

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media