Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 863 people
86442 users - nu online: 863 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 126, februari 2002 (6)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020De tijd van de jeugd, de tijd van de schoonheid

Kort voor de jaarwisseling werd het homojongerentijdschrift Expreszo voor de tweede maal van de rand van de afgrond weggetrokken, waardoor het leven van dit blad weer enigszins is gerekt. Dat Expreszo niet moeiteloos kan bestaan, heeft een tweetal gronden. Ten eerste lijdt het onder het onuitroeibare misverstand dat een homotijdschrift gemengd moet zijn, terwijl, en je kunt dat betreuren of niet, homo's zich over het algemeen niet interesseren voor wat lesbo's bezighoudt, en omgekeerd lesbo's zich niet verdiepen in de beweegredenen van homo's.

       
lees verder


De mannenrok

Eigenlijk bestaan er geen taboes meer in de mode. Alhoewel...? Er is een kledingstuk dat nog niet helemaal is geaccepteerd: de "mannenrok." Op kledinggebied begeven mannen en vrouwen zich wel vaker op elkaars terrein, maar staat de man eigenlijk wel te springen om zich in een mannenrok te hullen?

       
lees verder


Hedwig, nu al een gay klassieker

Tijdens het Rotterdams Film Festival van ging Hedwig And The Angry Inch in première. De dramatische muzikale komedie is een verfilming van de gelijknamige Off-Broadway productie waarmee regisseur én hoofdrolspeler John Cameron Mitchell twee jaar lang op de planken stond en waarvoor hij een Obie Award ontving.

       
lees verder


Nijinsky volgens filmer Paul Cox

The Diaries of Vaslav Nijinsky, van de in Australië wonende en werkende Nederlander Paul Cox, is een film die moeilijk in woorden is te vatten. “Het is geen documentaire en ook geen speelfilm”, zegt Cox, “het is gewoon een film”. Cox probeerde de intensiteit en het gevoel in de woorden uit Nijinsky’s dagboeken in beelden te vatten. Hij liet daarbij leiden door een aantal uitspraken van de uiterst androgyne danser uit het begin van de vorige eeuw.

       
lees verder


IJskoude erotiek

Hoe kouder het land, des te naakter ze lopen. Althans, dat lijkt te gelden voor de Russen. Geselingen met bosjes berkentakken in de sneeuw, of de communistische 1 mei-parade op het Rode Plein bewijzen het: nooit heeft een Rus een sjaal om. Wie van ontklede matrozen houdt, moet een zomervakantie in Sint-Petersburg doorbrengen – de mariniers duiken zó voor je neus de Njeva in. Ga maar kijken in Groningen.

       
lees verder


Pim Fortuyn: blanke homo zoekt Arabische onderligger

Op 26 november werd Pim Fortuyn leider van Leefbaar Nederland, de nieuwe politieke non-partij, met een verbazingwekkende negentig procent van de stemmen. Door zijn rabiate anti-immigrantiedenkbeelden is Fortuyn al vergeleken met de neo-fascisten Jörg Haider uit Oostenrijk en Filip de Winter van het Vlaams Blok. Maar er is een groot verschil - Fortuyn is openlijk en vol trots homoseksueel. Gay News-columnist Christos Andreas neemt de Frankenstein die we hebben gecreëerd nader onder de loep.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Eriks gay Bed and Breakfast


Quiet clean bedroom and Dutch breakfast for one guest

meer info |visit


Bar Bitterbal


Local bear x Dutch Fried x Crafted with Love

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media