Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 1063 people
86440 users - nu online: 1063 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 124, december 2001 (5)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Terug naar de Sportschool...

De afgelopen jaren hebben athleten vooral vertrouwd op creatine monohydraat in poedervorm als een veilige energiebron, die zorg kon dragen voor langere, intensievere en productievere trainingen. Creatine-supplementen hebben geholpen bij het bereiken van een toename van energie, uithoudingsvermogen en spiersterkte, bescherming tegen de aanmaak van melkzuur, het uitstellen van vermoeidheid, en het behoud van spierweefsel voor toenemende spierversterking. Maar poeder-creatine breekt af tot het nutteloze afvalprodukt creatinine als het niet meteen na de vervaardiging wordt gebruikt

       
lees verder


Cock & Feathers

De laatste paar maanden stond er een mysterieuze advertentie in het blad dat op dit moment voor je neus ligt. ZoÕn advertentie die moet werken als opwarmertje. Cock & Feathers stond erin. Meer niet. Een kwestie van afwachten dus om te zien waar dat nou weer precies voor zou staan.

       
lees verder


Annemarie je ziet zo rood

Een goede vriendin van me bestempelt het als masseurspoëzie. De frivole versjes waarmee ik de laatste jaren mijn presentaties van pop- en poëziefestivals, bedrijfsfeesten en dergelijke opfleur

       
lees verder


Reguliersdwars blijft bruisen

"De Amsterdamse Reguliersdwarsstraat slaat een nieuwe weg in," meldde De Gay Krant onlangs. Daarmee bedoelde de krant van wakker homo-Nederland dat de homozaken in deze straat hun trouwe publiek laten vallen als een baksteen.

       
lees verder


Black Beauty 2001/2002

Met innige deelneming kondigen we de wedergeboorte aan van de kleur zwart. Deze duistere kleur komt & gaat, maar maakt voor deze winter een dramatische comeback.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Spijkerbar


Cruise and play bar

meer info |visit


The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media