Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 837 people
86447 users - nu online: 837 people login
  Gay News : Auteurs : Norbert Splint
Auteurs Gay News
Norbert Splint (12)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:

Bladeren door het nieuwste
van Norbert Splint in Print in Gay News 343, maart 2020 - vanaf pagina no. 26

Of lees meer
van Norbert Splint on-line:


Zonder verleden geen heden laat staan een toekomst. Dat geldt zeker voor de Spijkerbar die al vanaf eind jaren ’60 is gevestigd op de kop van de Kerkstraat en die alle tornado’s die over het gay leven heen zijn geraasd heeft doorstaan.

mrt 2020       
lees verder 5 min.


Pieter van Aken is ook bekend als Pieter Bear en is achtenveertig jaar. Hij is woonachtig en geboren in Den Haag en meesterschilder maar hij richt zichzelf tegenwoordig meer op restauratie van het schilderwerk van oude draaiorgels voor musea en verzamelaars.

mrt 2020       
lees verder 5 min.


Het Amsterdam Bearweekend (ABW), inmiddels traditioneel gehouden tijdens het derde weekend van maart, laat zien dat samenwerking tussen drie partijen in de Amsterdamse gay community succesvol kan zijn.

feb 2020       
lees verder


In 2020 worden de Olympische Spelen georganiseerd in Japan, één van de meest paradoxale landen op aarde. Traditie en innovatie, fraaie geisha’s en verslonsde zwervers, zen en geweld, meditatie en doodstraf: het langgerekte, bergachtige land heeft het allemaal.

jan 2020       
lees verder 7 min.


GroenLinks-Kamerlid wil verbod op islamkritiek. Kort geleden kwam het GroenLinks-Kamerlid Nevin Ozutok met het voorstel tot een motie om islamkritiek op een overheidslijst voor verboden uitlatingen te plaatsen. Het tekent de wereldvreemdheid van GroenLinksers. Men maakt zich druk over kippen, koeien en varkens, net als over Koolstofdioxide (CO2), Stikstof (N) en PFAS (?) en laat massa-immigratie, uitkeringsafhankelijkheid en homofobie liggen. Mensen als Nevin Özütok hebben geen enkel idee wat er waar dan ook speelt.

dec 2019       
lees verder


Het is mode om een autobiografie te schrijven of te laten schrijven terwijl je leven nog niet eens halverwege is. Sporters of ex-sporters hebben er een handje van, maar ook oud-politici en zelfverklaarde BN-ers. In dit rijtje voegt zich Trendwachter des Vaderlands en uitgesproken homoseksueel Adjiedj Bakas (1963).

dec 2019       
lees verder


Op 2 en 3 mei presenteert de Amsterdamse Drag Miss Donna-Ray Jones een compleet nieuwe show bij restaurant Adam & Siam. Onder de alleszeggende titel Don’t feed the Dragqueens voert de diva een performance op om je vingers bij af te likken.

apr 2019       
lees verder


In de loop van 2019 gaan verschillende GGD’s en hiv-behandelcentra in Nederland starten met het werven van deelnemers voor een nieuw Zelftestproject. Zij zullen mannen die seks hebben met mannen (MSM) en transgenders vragen of zij gratis hiv-zelftesten willen verspreiden.

mrt 2019       
lees verder


Het traditionele Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 25 maart. Het belooft net als voorgaande jaren een relaxed gebeuren te worden vol saamhorigheid, gezelligheid en een vleugje geilheid. Evenementen in The Web, Prik en in Panama, het Bear Ball, staan garant voor een onvergetelijk weekend.

mrt 2019       
lees verder 5 min.


Begin november vond in VOC Café de Schreierstoren te Amsterdam de presentatie plaats van de eerste verhalenbundel van Norbert Splint. Titel van het bij de Haagse uitgeverij U2pi verschenen boek: Dood kind. Dat doet het ergste vermoeden. En inderdaad: kinderen komen levenloos ter wereld of halen nog net de middelbare schoolleeftijd waarna ze zelfmoordneigingen krijgen.

dec 2018       
lees verder


Mister Bear Netherlands 2018, Kenan Sakalli (40), is een heel bijzondere, want moslim. Zijn coming-out resulteerde in een familieruzie waarna hij met de dood werd bedreigd. Maar hij liet zich niet terug in de kast jagen en enthousiast kwijt hij zich van zijn taken als Mister Bear.

sep 2018       
lees verder 6 min.


Het Amsterdam Bear Weekend (ABW) vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 maart. Het belooft een feestelijk, inhoudelijk, maar vooral gezellig evenement te worden waarop iedereen welkom is.

feb 2018       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Mister B


Leather, Rubber and Fetish

meer info |visit


Bronx


Well known gay shop

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media