Back to Top
Zondag 05 Apr
86426 users - nu online: 893 people
86426 users - nu online: 893 people login
  Gay News : Auteurs : Jakko ter Borg
Auteurs Gay News
Jakko ter Borg (5)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:

Bladeren door het nieuwste
van Jakko ter Borg in Print in Gay News 332, april 2019 - vanaf pagina no. 64

Of lees meer
van Jakko ter Borg on-line:


In Cafe the Queen's Head op de Zeedijk in Amsterdam is op donderdag een nieuwe wekelijkse traditie: Thursdays are a drag!

dec 2019       
lees verder


Drag is meer mainstream dan ooit en is niet meer weg te denken uit onze huidige scene. De Zeedijk heeft een speciale geschiedenis met drag. Zo was Amsterdam’s gezelligste straat voor de oorlog al het toneel van de jaarlijkse Hartjesdagen, waarbij crossdressing een grote rol speelt.

jul 2019       
lees verder


Op 26 en 27 april is het weer zover, heel Amsterdam viert Koningsnacht en Koningsdag. Ook op de Zeedijk zal het weer één groot feest worden, onder leiding van Amsterdams meest gezellige bingoqueen Coby van Dam uit café The Queens Head. Dit jaar heeft Coby een bonte stoet vrienden en vriendinnen uitgenodigd om te komen zingen en performen. We stellen ze even snel voor.

apr 2019       
lees verder


‘Gay café’s vind ik het gezelligst, homo’s praten met iedereen’. Elke dinsdag is er een hysterische drag-bingo in café The Queen’s Head en elke week zit ze klaar met haar bingokaart. De eenentachtig-jarige Tini van Amerongen is de grootste en oudste drag-bingo-fan van Amsterdam, maar ze duikt niet alleen voor bingo’s de gay scene in.

jan 2019       
lees verder


Net op de valreep van 2016 vond de tweede editie plaats van Coby’s Cut Karaoke. Volgens gastvrouw Coby van Dam een fijne gelegenheid om 2016 uit te lallen. Het uitgangspunt van de show was uiteraard een heleboel “gesellugheid,” maar als het even kan proberen de meeste zangers en zangeressen toch gewoon een goede performance neer te zetten.

feb 2017       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Cuts and curls


Male Hairstyling by appointment

meer info |visit


t Bolke


Gay heart of the east

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media