Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1037 people
86447 users - nu online: 1037 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Europride in Hamburg


door Bureau Redactie , 04 juli 2004

This article is also available in English


Van 4 tot en met 13 juni staat de Duitse havenstad Hamburg in het teken van Europride, de pan-Europese versie van de pride-vieringen, die ditmaal onnder de noemer Love Breaks Barriers wordt gehouden. Na een week vol activiteiten, wordt het evenement in het weekend van 11 tot 13 juni op grootse wijze afgesloten.

Op 12 juni vindt een straatfeest plaats op de Jungfernstieg, Hamburg's meest imposante boulevard. Omdat er plannen zijn deze winkelstraat totaal te renoveren, was het lange tijd onduidelijk of hij hiervoor beschikbaar zou zijn.

Onlangs liet de gemeente echter weten dat de contracten zodanig zijn opgesteld dat de werkzaamheden pas na Europride zullen beginnen: "Dus dit voor Hamburg belangrijke evenement kan op de Jungfernstieg worden gehouden," aldus het gemeentelijk schrijven.Het straatfeest wordt voorafgegaan door een gigantische parade, die om 12.00 uur begint op de hoek van de Lange Reihe en de Schmilinskystrasse en zich dan ongeveer vier uur lang door het centrum van Hamburg zal bewegen.

Op de avond van 12 juni zal Hamburg in een groot feestgebeuren veranderen. Het belangrijkste feest wordt gehouden in de grootste transporteerbare zaal ter wereld, die voor de gelegenheid vlak bij de Deichtorhallen op de Steinschanze wordt opgesteld.Dit futuristische gebouw vormt de perfecte locatie voor een reusachtige, maar toch relaxte party. In de Bunker op de Feldstrasse vindt bovendien een uitsluitend voor vrouwen toegankelijk feest plaats, terwijl de heren onder elkaar kunnen feesten in de Banque Nationale aan de Schauenburger Strasse.

Meer informatie is te vinden op www.europride-hamburg.de.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Europride in Hamburg-


Reactie van jgfermelo dd. 04 juli 2004
klopt de gepubliceerde datum wel? juni is al geweest!


RoB
made in Amsterdam

BEKIJK OOK

Ook mijn man is een vluchteling


GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIE

Europride in Hamburg

Bureau Redactie, in op 05 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media