Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 915 people
86447 users - nu online: 915 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws: ook leuk om te weten


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 22 mei 2020
lengte: 7 minuten


"Ter ter lering ende vermaeck", hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel, Pan-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen om maar geen homo genoemd te worden een wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit en leest dat het altijd nog erger kan...

Paul Haenen: 'Wees niet te bang voor grensoverschrijdend gedrag in liefde'

Paul Haenen vindt dat er niet te veel angst moet zijn voor grensoverschrijdend gedrag in de liefde. Dat vertelt hij in een interview met de Volkskrant. In het interview vertelt de acteur en cabaretier over hoe hij zijn huidige echtgenoot, Dammie van Geest, in 1972 ontmoette. Beide mannen waren dronken en Haenen werd handtastelijk. Haenen: "En hoewel Dammie toen nog een vriendin had, ging hij daarin mee."

"Toen ik in Amsterdam werd afgezet, is Dammie met mij mee naar binnen gegaan. Dat is nu 47 jaar geleden. Dus ja, mensen moeten in het #MeToo-tijdperk ook weer niet te bang zijn om grensoverschrijdend gedrag te vertonen."

Haenen nuanceert vervolgens: "Er zijn ook leraren die iets met een leerling krijgen en dat mag absoluut niet, daar ben ik het mee eens, maar je hebt er die jaren later samen nog steeds gelukkig zijn. Je moet ook weer niet te veel in regeltjes denken."

'Eerste seksuele ervaring niet prettig'

In het gesprek vertelt de acteur verder over zijn eerste seksuele ervaring, met de man die als een van de weinigen wist over Haenens geaardheid. "Het was geen prettige ervaring", vertelt de cabaretier. "Want hij had wel een soort macht over me, omdat hij zoveel ouder was en omdat ik me had prijsgegeven, terwijl verder op mijn broer na nog niemand het wist." "Er zat geen liefde bij", gaat Haenen verder.

"Maar goed, ik had er zelf voor gekozen. Op een oude fiets moet je het leren en ik was er tenminste doorheen." "Soms wíl je ook je grenzen verleggen", zegt Haenen. "Ik had er [...] toch geen spijt van dat ik het had gedaan. Op een gegeven moment kun je beter gewoon seks hebben dan eindeloos te wachten op de ideale vriend."


Acteur Anthony Rapp, 48, bekend van zijn rol in Star Trek is voor de tweede keer verloofd


Rapp en zijn vriend Ken Ithiphol verloofden zich in november van vorig jaar in Canada.

In november van vorig jaar vroeg Rapp zijn vriend ten huwelijk die meteen 'Ja' zei. Maar deze week kwam het nieuws dat het koppel zich voor een tweede keer verloofd heeft, blijkbaar vond Ithiphol dat het nu zijn beurt was om de man van zijn dromen ten huwelijk te vragen. Voor zo ver bekend is het voor het eerst dat een beroemd koppel zich twee maal verlooft.

Rapp deelde het nieuws van zijn tweede verloving op Twitter met een foto waarbij hij schreef: 'Ja, we zijn al verloofd, maar toen vroeg ik Ken ten huwelijk, en nu vroeg hij mij onverwacht ten huwelijk aan de Boynton Canyon in Sedona, ik was verrast en zei natuurlijk 'Ja'. Ik ben zo gelukkig.

In 2017 kwam Rapp in het nieuws nadat hij Amerikaans acteur Kevin Spacey beschuldigde van seksueel ongepast gedrag. Volgens Rapp gebeurde dat ergens rond 1986, hij was toen 14 of 15 jaar oud. Rapp werd door Spacey, die toen zelf 26 was, uitgenodigd voor een feestje. Toen hij daar de enige minderjarige leek ging hij uit verveling televisie kijken in de slaapkamer van de acteur.

Volgens Rapp zou toen de gasten vertrokken waren zocht Spacey seksuele toenadering en ging hij boven op hem liggen, waarna Rapp geschrokken de acteur van hem afduwde en het appartement verliet. Later verklaarde Spacey dat hij zich de feiten niet meer kon herinneren. Spacey kwam trouwens op het moment dat hij voor het eerst beschuldigd werd van seksueel ongewenst gedrag uit de kast, in totaal werd hij door ruim 20 mannen beschuldigd van ongepast seksueel gedrag.


Olympische sporter uit de kast

De Canadese Gouden medaille winnaar en Olympische zwemmer Markus Thormeyer, 22, die in 2016 deelnam aan de spelen in Rio is uit de kast gekomen.

Thormeyer zegt dat hij lange tijd zijn geaardheid verborgen hield voor zijn team maten omdat hij bang was dat ze hem niet zouden aanvaarden zoals hij is. Daarnaast was hij ook bang dat zijn deelname aan de Olympische Spelen in het gedrang zou komen indien hij uit de kast zou zijn.

De jonge sporter vertelt ook dat hij en zijn team maats een hecht team vormen en dat hij zich lang schuldig voelde vanwege het feit dat hij niet eerlijk durfde zijn over zijn geaardheid. "Na elke interactie met mijn team genoten voelde ik me verdrietig, omdat ze de echte ik niet leerden kennen. Maar ik durfde niet helemaal mezelf te zijn, dus trok ik een muur op en vermeed ik vragen voer seksualiteit en daten.

Maar, op een gegeven moment merkte Thormeyer dat hij steeds meer stress ondervond door zijn geheim. En op een bepaald moment besloot hij dat de tijd rijp was om uit de kast te komen. Tot zijn grote vreugde had niemand er een probleem mee. "Er viel werkelijk een gewicht van mijn schouders, ik was zo opgelucht. Eindelijk kan ik helemaal mezelf zijn."


Connor Jessup en Miles Heizer zijn sinds kort een koppel

Connor De Canadese acteur Connor Jessup, 25, en de Amerikaanse acteur Miles Heizer, 25, zijn een koppel. Dat blijkt uit een Instagram berichtje dat kort na Valentijn werd geplaatst door Jessup die in mei van vorig jaar uit de kast kwam.

Naast een foto van het koppel schreef Jessup: “I’m late but I love you, you’re good, you make me better, happy v+1 day." Het bericht kreeg op korte tijd 60.000 likes van enthousiaste fans. Jessup die nog maar acht maand geleden uit de kast kwam zei toen dat hij al sinds zijn 13 uit de kast is tegenover familie en vrienden.

Heizer was nog niet publiekelijk uit de kast, maar verwees eerder wel naar zijn mede 13 Reasons Why mede acteur Brandon Flynn, die van 2017 tot 2018 een relatie had met zanger Sam Smith.

De twee acteurs, beide 25 jaar oud, lijken veel gemeen te hebben. Beiden maakten hun naam in enkele van de beste tv-series van de afgelopen jaren. En ze spelen allebei sinds 2005. Heizer begon zijn carrière formeel op 10-jarige leeftijd en Jessup op 11-jarige leeftijd. Jessup speelt momenteel alMiless Tyler in het nieuwe Netflix-tienerdrama Locke en Key, gebaseerd op de stripboekenreeks.

De Canadese acteur, schrijver en regisseur Connor Jessup, is vooral bekend als Ben Mason in sci-fi tv-serie Falling Skies en in American Crime. Hij speelde ook in speelfilms Blackbird en Closet Monster. Ondertussen werd Miles Heizer beroemd voor de hoofdrol als Alex Standall in de Netflix-serie 13 Reasons Why about teen suicide. Hij speelde ook Drew Holt in de NBC-dramaserie Parenthood. Hij verscheen ook in de films Rails & Ties, The Stanford Prison Experiment and Nerve.


Jussie Smollett: Ik ben onschuldig in zaak in scène zetten aanval

Acteur Jussie Smollett heeft  in de rechtbank verklaard onschuldig te zijn aan nieuwe aanklachten wegens het in scène zetten van een racistische en homofobe aanval op hemzelf. Na zijn verklaring mocht de acteur de rechtbank verlaten zonder het betalen van een borgsom, meldt NBC Chicago maandag.

Het is niet bekend hoe en wanneer de huidige zaak doorgang vindt.

De acteur zou volgens de aanklagers bij de politie valse verklaringen over zijn vermeende mishandeling in januari 2019 hebben afgelegd. Een speciaal aanklager werd aangesteld om die zaak opnieuw te onderzoeken en heeft voor deze zaak zes aanklachten tegen de acteur geformuleerd.

In maart werden alle aanklachten tegen Smollett wegens het doen van een valse aangifte over de vermeende mishandeling ingetrokken. De stad Chicago eiste 115.000 euro van de 37-jarige Amerikaan, als compensatie voor de kosten die het had gemaakt voor het onderzoek in de zaak. Smollett klaagde de stad Chicago aan voor laster.

Smollett deed in 2019 aangifte nadat hij op 29 januari 2019 zou zijn belaagd door twee mannen. Terwijl ze "Make America Great Again" riepen, zouden de mannen een touw om de nek van de acteur hebben gedaan en een vloeistof over hem heen hebben gegoten.

Later beweerde de politie van Chicago dat Smollett de aanval in scène had gezet. In de nasleep van de zaak verloor de acteur zijn baan in de dramaserie Empire.

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEjul 2016        lengte: 5 min.


feb 2016       
Roddel nieuws: ook leuk om te weten

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 22 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media