Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 904 people
86447 users - nu online: 904 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
TV Tip: Hollywood op Netflix


door Redaktie in Media & entertainment , 13 mei 2020


Eerst dacht ik, daar heb je weer een serie compleet gestileerd naar de beginjaren van de vorige eeuw, nog net niet in zwart/ wit. Maar na een minuut of tien sloeg de eerste verwondering om in complete verbazing waarom ik niet veel meer van deze nieuwe mini-serie op Netflix had gehoord.


De uitgebreide mierzoet-opgeprikte dames waren ook niet echt een aanbeveling om deze serie te gaan kijken. Hooray for Hollywood (2020) blijkt echter een zeer vermakelijke, zeg maar gerust, homofilm.

Ja, de setting is in de jaren na de Tweede Wereldoorlog, maar het Thank you for your Service dat elke veteraan ten deel valt had net zo goed uit de VS van het hier- en nu kunnen komen, en alle minderheden worden soepel op een grote hoop gegooid.

Het is een broeierige serie waar zoals je kunt verwachten, wannabee akteurs en schrijvers naar Californie trekken met de hoop ontdekt te worden.


De ontdekking van talent begint in een bar, waar een ‘pomp-houder’ Jack Castello ontdekt, die net uit dienst is, en met zijn zwangere vrouw een huis wil kopen. De gewenste lening van de bank blijkt meer nodig te hebben dan de minimale vergoeding van een figurant.
Gedesillusioneerd verdrinkt Jack zijn teleurstelling, waar hij door  ‘pomphouder’ Ernie West (Dylan McDermott) wordt benaderd. Hij heeft een tankstation waar mensen gas komen tanken, en komen voor een smeerbeurt. Dat dit vaak een persoonlijke smeerbeurt blijkt, en het pompstation een groot, nu ja, zeg maar soort rijdend bordeel blijkt, wordt zeer vermakelijk naar voren gebracht.

Zo wordt het pompstation niet alleen door oudere diva’s (vrouwen van Studio-eigenaren) bezocht, maar ook door verlegen jonge mannen zoals Jake Picking aka Rock Hudson. Of zo staat er een caravan achter het pompstation geparkeerd waar een dramaqueen wacht op een lekkere vent.

Knap geschreven komt alles samen via studio-eigenaar en de dochter-van tot de vrouw-van, en worden door de studio eigenaar de script-schrijvers ontdekt waar men via het pompstation op het gewilde en popularie zondag-avond feest van een van de groten uit Hollywood belandt.Meer verklap ik niet, kijken zou ik zeggen, een zeer vermakelijk en, vooral in deze tijd, opbeurende serie die je gezien moet hebben.


Trailer:

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

TV Tip: Hollywood op Netflix

Redaktie, in Media & entertainment op 13 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media