Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 888 people
86447 users - nu online: 888 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Twee kersverse nieuwe eigenaren voor De Spijkerbar


door Redaktie in Scene , 07 mei 2020

This article is also available in English


Met zijn twee kersverse nieuwe eigenaren, Steven en Tomas, breekt er na tweeënveertig jaar van gezelligheid en geborgenheid een nieuw tijdperk aan, één waarin deze gezelligheid voorop blijft staan.

Steven en Tomas
Daarnaast zal de nogal eclectische en alternatieve muziekstijl worden teruggebracht en zo bijdragen aan de unieke identiteit van de bar, het “gay-rafelrandje” in de binnenstad sinds 1978.

De darkroom wordt weer tot een spannende playroom verbouwd, waar bezoekers zich naar hartelust kunnen uitleven, al kan dit in de Spijkerbar naar goed gebruik ook gewoon aan de bar, voor de openhaard of op de pooltafel, die voor speciale gelegenheiden in een podium zal veranderen.

Mister Leather 2018 en Mister Leather 2019 presenteren nieuw fetish event ‘La Fétiche’

foto (c) Different by Suus
Om dit alles te vieren komt Spijker met “La Fétiche,” een nieuw fetisj-evenement waar alle denkbare fetisjismes bij elkaar komen. Maar liefst twee Mister Leathers, Mister Leather 2019 Axe Leito en Evert Leerson, Mister Leather 2018, nemen - met Steven en Tomas - de organisatie op zich voor deze gezellige avond voor iedereen die een bepaalde fetisj heeft of daaraan wil snuffelen.

Mannen, vrouwen, queers, huisdieren en alles daartussenin met een voorkeur voor heerlijke zaken als rubber, leer, “puppy play,” lycra, sportkleding, rollenspellen, latex, spanking, voeten/sokken, crossdressers, “adult babies” en de rest, zijn welkom in een ongedwongen sfeer, waarin van alles kan en niets hoeft.

De avond zal worden ingekleed door prettig geprijsde drankjes (het happy hour wordt een uur verlengd, dus tot 20.00 uur), hapjes en verrassende performances.
Check de agenda en/ of hun website even voor de eerste editie.

Steven en Tomas roemen vooral dat de Spijkerbar beroemd en berucht is door het gemêleerde publiek, dat altijd volledig zichzelf kan zijn: Spijkerbar; Come as you are, play as you wish.


  Spijkerbar, Kerkstraat 4 Amsterdam
www.spijkerbar.nl

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Twee kersverse nieuwe eigenaren voor De Spijkerbar

Redaktie, in Scene op 07 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media