Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 896 people
86447 users - nu online: 896 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Flair Talk, de nieuwe EP van Lebruce


door Redaktie in Muziek & CD's , 02 mei 2020

This article is also available in English


Flair Talk is de debuut-EP van Lebruce. Lebruce is de muzikale identiteit van de in Nijmegen geboren Sebastian Maurits. Deze artiest combineert de commerciële en theatrale aspecten van een live performance.

Foto Gianfranco Robles Levy
Zijn eerste single “Oh You” werd meer dan 26.000 keer gestreamd op Spotify. In de zomer van 2019 stond Lebruce op podia in onder andere Berlijn, Antwerpen en Amsterdam. “Ice Cold” is zijn nieuwste single, die stamt van zijn eerste EP die in februari is verschenen.

Lebruce is mainstream ogend met een verantwoorde dosis artistieke inhoud. Met een hoge dosis energie op het podium rapt, zingt en danst deze artiest met een bachelor-diploma in moderne en neo-klassieke dans door zijn set. Lebruce is een flamboyante praatjesmaker, een charmante popbom vol energie.

Eerder bracht Lebruce twee losse tracks uit. Met deze tracks wekte hij interesse op bij festival-organisatoren en hij trad in de zomer van 2019 op in Berlijn, Amsterdam, Antwerpen en Gent.

“Flair Talk” is een term bedacht door Lebruce. “Flair Talk” is een manier van leven, een manier om jezelf uit te drukken en om te communiceren. “Flair Talk” is jezelf nooit teleurstellen, jezelf op de eerste plaats zetten en jezelf motiveren. De EP vertelt het verhaal van een mislukte relatie en om weer de kracht te vinden om voor jezelf te gaan, nieuwe contacten te leggen, jezelf toe te laten om te flirten en een goede tijd te hebben.

De EP bestaat uit vijf nummers: “Shadow,” “Ice Cold,” “Flair Talk,” “Mint Green Smoke” en “Cxme Again.” Lebruce neemt zijn luisteraars mee op de reis van Flair Talking.Het eerste nummer, “Shadow,” omschrijft het gevoel van een negatieve relatie. Het is tijd om hier uit te stappen en je eigen waarde in te zien. “Ice Cold” is een power-anthem en praat over niets meer te zijn dan een ijskoude beminnaar. De andere drie nummers zijn up-tempo nummers waarin het samenkomen, de speelsheid, het flirten en het eerste fysieke contact plaatsvindt. “Flair Talk” gaat over het ontmoeten en het voelen van een directe spanning met een persoon. “Mint Green Smoke” roept de totale overgave aan het moment op en “Cxme Again” gaat over steeds weer opnieuw het moment op te zoeken, het weer te herbeleven.

Hoogtepuntenn in Lebruce’s carrière tot nu toe zijn z’n optredens op de Pride Mainstage op de Dam in 2019, tijdens “Tasty” in Club Schwuz te Berlijn, op het Milkshake Festival in Amsterdam, tijdens Queer Pride in Gent, op de Antwerp Pride Mainstage, bij het Unicorn Festival in Antwerpen en als organisator van “Sjaniekwa” in Club NYX te Amsterdam.

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Flair Talk, de nieuwe EP van Lebruce

Redaktie, in Muziek & CD's op 02 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media