Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 844 people
86447 users - nu online: 844 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Cultuurtip: eigentijdse opera Bruid te koop!, een sprookje vol seks en humor


door Redaktie in Theater, Kunst & Expo , 19 februari 2020


De Nederlandse Reisopera toert van 14 maart t/m 25 april door het land met Bruid te koop!, een volwassen sprookje vol seks en humor.


Laetitia Gerards, Denzil Delaere, Mark Omvlee en Francis van Broekhuizen vertolken hoofdrollen in de eigentijdse, Nederlandse bewerking van Bed?ich Smetana’s komische opera Die verkaufte Braut.

Marenka heeft verkering met de knappe, maar arme Jenik. Dan staat plotseling de oude huwelijksmakelaar Kezal bij haar ouders voor de deur. Hij duwt hen een bijna vergeten contract onder de neus. In ruil voor een grote lening heeft Marenka’s vader Kruschina haar als bruid aan Micha’s zoon Vasek beloofd. Breekt hij die overeenkomst, dan moet hij de lening volledig terugbetalen.

Accepteert Marenka het contract? Hoe reageert Jenik? En de nieuwe huwelijkskandidaat Vasek? Laetitia Gerards, Denzil Delaere, Mark Omvlee en Francis van Broekhuizen vertolken hoofdrollen in Bruid te koop!, de fonkelnieuwe, Nederlandse bewerking door Anne Lichthart van Bed?ich Smetana’s Die verkaufte Braut.

Ze heeft de komische opera van alle folklore ontdaan en de klassieker omgetoverd tot een eigentijds, volwassen sprookje vol seks en humor.


  Bruid te koop! van de Nederlandse Reisopera, 14 maart tm 25 april 2020,  Enschede, Groningen, Utrecht, Maastricht, Heerlen, Den Haag, Carré Amsterdam, Zwolle, Rotterdam, Breda en Emmen. Voor data, meer informatie & kaarten: reisopera.nl
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Cultuurtip: eigentijdse opera Bruid te koop!, een sprookje vol seks en humor

Redaktie, in Theater, Kunst & Expo op 19 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media