Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 831 people
86447 users - nu online: 831 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 08 december 2019
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel, Pan-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen om maar geen homo genoemd te worden een wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit en leest dat het altijd nog erger kan...

Jonathan van Ness
Queer Eye-presentator Jonathan van Ness maakt bekend hiv-positief te zijn


Queer Eye-ster Jonathan Van Ness is in een interview in de New York Times openhartig over het feit dat hij seropositief is. Van Ness kreeg de diagnose op 25-jarige leeftijd nadat hij flauw was gevallen en griepachtige verschijnselen had, vertelt hij aan de krant naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boek Over The Top.

"Die dag was net zo verwoestend als je zou denken dat het zou zijn", vertelt hij in een hoofdstuk van zijn boek. Van Ness zegt zichzelf als een trots "lid van de prachtige hiv-positieve gemeenschap" te beschouwen en hoopt dat zijn openheid over het onderwerp misvattingen helpt te voorkomen.

De Amerikaan, die één van de vijf presentatoren van het populaire programma is, zegt dat hij openheid belangrijk vindt. "Ik heb wel de behoefte om hierover te praten."

Van Ness ook openhartig over verslaving

Van Ness is in het interview tevens open over zijn strijd met verslaving. Zo vertelt hij dat hij cocaïne begon te gebruiken tijdens zijn eerste semester op de universiteit. Ook begon hij later met het roken van methamfetamine. Voor zijn verslaving zat de Queer Eye-ster tweemaal in een afkickkliniek. Van Ness zegt in het interview met de New York Times dat hij het niet makkelijk vindt om open te zijn. "Ik heb de afgelopen drie maanden elke nacht nachtmerries gehad omdat ik bang ben om me zo kwetsbaar op te stellen voor mensen", aldus Van Ness.René Froger mist ex-Topper Gordon 'van z'n levensdagen niet'

René Froger betreurt niet dat Gordon in 2011 besloot de gelegenheidsformatie de Toppers te verlaten. In gesprek met Ruud de Wild voor diens podcast 30 Minuten Rauw vertelt de zanger dat hij het niet voor zich ziet dat Gordon ooit weer terugkeert bij de groep.

"Hij is gewoon weg. Klaar, een gepasseerd station", vertelt Froger. Op de vraag of hij zijn collega weleens mist, zegt hij: "Van z'n levensdagen niet."

Volgens de zanger is de kwaliteit van de optredens die de Toppers jaarlijks geven veel beter geworden sinds het vertrek van Gordon. "En ik denk dat de homogeniteit binnen de groep een stuk groter is. Er is veel meer rust."

De rest van de Toppers - naast Froger maken ook Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit deel uit van de groep - beschouwt Froger als "muziekvrienden". "Gerard ken ik vanaf 1982. Met de andere jongens is het gewoon samenwerken. Op het moment dat je op de bühne staat, ben je gewoon Topper." Gordon ging in 2011 zijn eigen weg, om zich op zijn muziekgroep Los Angeles the Voices te richten. In het programma 5 jaar later onthulde hij in 2015 dat zijn vertrek uit de zangformatie te maken had met de kwade dronk van Froger.

"Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt, is het een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen", aldus de presentator.Hans Klok zag Beyoncé bij eerste ontmoeting aan voor hotelmedewerker

BeyoncéDe eerste keer dat Hans Klok de Amerikaanse zangeres Beyoncé ontmoette, had de illusionist geen idee wie ze was. Hij zag haar aan voor een medewerker van het hotel waar hij op dat moment was.

Het personeel van het hotel Caeasars Palace in Las Vegas werkte jarenlang in Romeinse kledij. Klok liep destijds met Pamela Anderson in het pand rond toen Beyoncé zich voorstelde.

"Ze had precies zo'n outfit aan, waardoor ik dacht dat ze bij de bediening hoorde. Pamela kwam niet meer bij", aldus de vijftigjarige illusionist in gesprek met Veronica Magazine. Klok werkt en woont momenteel weer in de Amerikaanse stad, maar doet zijn shows dit keer zonder Anderson als assistente. De illusionist heeft in zijn tijd in de Verenigde Staten al meerdere beroemdheden ontmoet, maar één iemand blijft op zijn bucketlist staan: Tina Turner.

"Zij is mijn grootste held. Ik heb zo veel sterren gezien, van de Spice Girls tot Madonna, maar Tina nooit. Iemand zei eens tegen me dat mijn shows op haar geïnspireerd zijn, en inderdaad, daar is geen woord aan gelogen."


Kent U haar nog?  Homo-moeder Karin Bloemen wordt voor het eerst oma

Karin Bloemen wordt in voor het eerst oma, vertelt ze in het blad Zin. "Gerben wordt vader", aldus de 59-jarige Bloemen, die officieel niet de moeder van Gerben is, maar hem wel opvoedde.

Hij is de zoon van haar zus Annelies, die dertig jaar geleden om het leven kwam bij een brand. "Ik vind het zo mooi dat hij kennelijk dat vertrouwen in het leven heeft."

Met haar man Marnix heeft Bloemen ook nog twee dochters, die in 1997 en 1999 werden geboren. "Ik weet heel goed hoe het moederschap níet moet", zegt de zangeres, die jarenlang werd misbruikt door haar stiefvader, die ook de vader van Gerben is. "

"Ik heb geprobeerd ze de jeugd te geven die ik had willen hebben, zoals iedere ouder dat doet."
U ziet ook daar valt het allemaal niet mee.


Sam Smith wil niet meer met 'hij' worden aangesproken

Sam Smith wil niet meer met het persoonlijk voornaamwoord 'hij' worden aangesproken, meldt de zanger op Twitter.

"Ik heb besloten mijn persoonlijk voornaamwoord te veranderen in 'hen/zij'. Nadat ik een leven lang heb geworsteld met mijn gender, heb ik besloten mezelf te accepteren voor wie ik ben, van binnen en van buiten", schrijft Smith.

De Britse zanger liet afgelopen maart weten zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk, maar als non-binair oftewel genderqueer te zien.

Non-binaire en mensen die zichzelf als genderqueer identificeren kunnen zich man en vrouw voelen, geen man of vrouw voelen, zich iets geheel anders voelen, of zich in een combinatie hiervan herkennen. "Je bent een mix van allerlei verschillende soorten genders, je bent je eigen speciale creatie", aldus Smith destijds.

Zanger is nerveus voor reacties

Smith voelt zich blij en bevoorrecht omringd te zijn door mensen die de artiest steunen. Toch laat de zanger weten enorm nerveus te zijn voor de reacties op het nieuws. "Ik vind het gewoon te belangrijk wat andere mensen van me vinden, maar fuck it!" Smith besluit de boodschap door te zeggen het te kunnen begrijpen als mensen fouten zullen maken als ze de artiest aanspreken. "Maar het enige wat ik vraag, is om het te proberen. Ik hoop dat jullie mij kunnen zien zoals ik mezelf nu zie. Dank je."


Tv-kok Hugo Kennis verloofd met vriend Sander Bos

Hugo Kennis gaat met zijn partner Sander Bos trouwen. Het stel maakt het nieuws bekend via een foto op Instagram. De tv-kok plaatst een foto van hem en zijn verloofde terwijl hij zijn ring laat zien. "Met de liefste en de knapste vent", schrijft hij erbij. Ook personal trainer Bos, die het aanzoek deed, deelt de foto. "Hij zei ja", schrijft hij. Kennis is momenteel te zien in het spelprogramma Expeditie Robinson. Hij verschijnt regelmatig als kok in de programma's Koffietijd en Groene Handen.


Lesbische kus bij K3

'Nou en?' zou je zeggen. 'Twee vrouwen geven elkaar een kus, zo wat?'

Tsja.. in Belgie is het nieuws. In de videoclip zijn zeer uiteenlopende koppels te zien: mensen met een andere achtergrond, een ouder paar, jonge kindjes én een lesbisch koppel. Eerst zien we allerlei koppels in de video. Ze zitten gezellig naast elkaar en kijken elkaar verliefd aan. Pas enkele vele minuten later zien we dezelfde koppels opnieuw, maar dit keer geven ze elkaar een kus, waaronder dus ook twee meisjes..OMG...

“Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben”, reageerde iemand over het moment waarop twee jonge meisjes elkaar kussen. En ook: “Ik hou van die kus van die twee meiden". Nou ja geluk zit blijkbaar in een klein kusje.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 13 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media