Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 818 people
86447 users - nu online: 818 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Exclusief herenondergoed van Comfyballs


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 13 september 2019

This article is also available in English


Uit Noorwegen komt het underwear-merk Comfyballs. Gemotiveerd door het gebrek aan functionaliteit en innovatie in basics-ondergoed voor heren is Comfyballs in 2012 begonnen met de ontwikkeling van exclusief herenondergoed.


Het meeste ondergoed voor mannen is namelijk saai en heeft over het algemeen een beperkte functionaliteit.

Vooral ondergoed dat ondersteuning biedt tijdens het bewegen (en het geslachtsdeel van een man op zijn plaats houdt) was niet beschikbaar. Zodoende heeft Comfyballs het “PackageFront” voor hun boxershorts ontworpen. Dit houdt de geslachtsdelen van de man op hun plaats, tilt ze tevens op en houdt ze vrij van de binnenkant van de dijen.

Door het innovatieve gebruik van elastische stof geeft het de drager ervan een ongekend draagcomfort. De lancering van het eerste model, Cotton, was in Noorwegen meteen een enorme hit. En inmiddels worden er jaarlijks in Noorwegen meer dan 250.000 stuks van verkocht.

Behalve de innovatieve “PackageFront” zijn de boxershorts van Comfyballs handmade, hebben ze platte naden en zijn ze gemaakt van superzachte stoffen die een ademend vermogen hebben. Daarnaast hebben de boxershorts geen hinderlijke labels. Informatie over wassen, de stoffen en de maat is geprint op de stof, waardoor je er als drager geen last van hebt.

Comfyballs Underwear is verkrijgbaar in vijf verschillende stoffen en in drie uitvoeringen: slips, regular en long.

Cotton: voor algemeen gebruik; Wood: luxe underwear voor algemeen gebruik; Microfiber: voor liefhebbers van synthetische stoffen, voor dagelijks gebruik en sporten; Performance: deze boxer is geschikt voor intensief sporten en Performance Superlight: lichtgewicht boxer met extreem vochtregulerende eigenschappen, dus voor intensief sporten en wedstrijden.

De Comfyballs-producten worden daarnaast geproduceerd met milieuvriendelijke productiemethoden en zonder schadelijke stoffen.


  Comfyballs is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij antrekk.nl
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Exclusief herenondergoed van Comfyballs

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 18 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media