Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 857 people
86440 users - nu online: 857 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
COC’s Shakespeare Club 2019


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 26 juli 2019

This article is also available in English


Van 27 juli tot en met 4 augustus vindt op de historische binnenplaats van het Amsterdam Museum de vierde editie plaats van COC’s Shakespeare Club.


Het thema van dit jaar is #QUEERSPACES. Tijdens negen dagen is COC’s Shakespeare Club wederom dé relaxte hang-out waar ontmoeting, verbinding en cultuur samenkomen.

Gedurende de Pride-week presenteren verschillende HLBTIQ+-organisaties en bondgenoten elke dag een divers programma rondom het thema #Queerspaces. Er zijn museumrondleidingen, presentaties, performances, netwerkbijeenkomsten, forums, paneldiscussies en workshops. Iedereen, ongeacht achtergrond, is welkom om met vrienden een drankje te komen drinken, gezellig mee te dansen of er gewoon even te “zijn.”

COC’s Shakespeare Club heeft als doel de zichtbaarheid en acceptatie van de HLBTI+-gemeenschap in Amsterdam en omstreken te vergroten. Daarom worden de super diverse HLBTI+-gemeenschap en onze “allies” in een veilige omgeving samengebracht om het te hebben over wat we van elkaar kunnen leren en wat ons met elkaar verbindt. Door de centrale locatie van het Amsterdam Museum in de binnenstad staat COC’s Shakespeare Club open voor een divers publiek van Amsterdammers en (internationale) bezoekers.

Het programma is inmiddels bekend, bekijk het volledige programma op shakespeareclub.nl
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

COC’s Shakespeare Club 2019

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 31 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media