Back to Top
Vrijdag 28 Feb
86419 users - nu online: 1158 people
86419 users - nu online: 1158 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: eindelijk is het dan zo ver...


door ASV Gay in Columns & Opinie , 25 juli 2019

This article is also available in English


Zomer! We zitten met A.S.V.Gay al lekker in zomermodus; onze leden zijn eindelijk verlost van alle stress over deadlines en hertentamens, en als klap op de vuurpijl staat de Pride-week al bijna voor de deur!

Voor velen van ons misschien wel de mooiste week van het jaar, maar daarover later meer. De Pride-week is voor het bestuur van onze vereniging namelijk traditioneel de afsluiting van het bestuursjaar, dus een terugblik lijkt hier ook zeker op zijn plaats.

Het hele jaar hebben we het al druk gehad met een hoop toffe activiteiten en afgelopen maand was daar geen uitzondering op. We hebben op de woensdagavonden uiteraard flink geborreld, met op onze laatste borrel van het jaar het thema “Disney.” We hebben de aanwezigheid van de eikenprocessierups getrotseerd bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos, en samen met onze actualiteitencommissie zijn we in gesprek gegaan over het belang van queer safe spaces.

Ook hebben we samen met (bijna) alle oud-besturen van onze vereniging een borrel gehad om te proosten op hoe ver de vereniging sinds de oprichting is gekomen. Een hoop uiteenlopende evenementen dus! Om het jaar spetterend af te sluiten zijn we dan tot slot met al onze zusterverenigingen op een magisch weekendje weg geweest: het jaarlijkse Zusjesweekend! Dit jaar met het thema Gayrry Potter, maar je weet wat ze zeggen: “what happens at Hogwarts, stays at Hogwarts...”

En nu van een terugblik naar een kijkje in de nabije toekomst. Zoals eerder gezegd is het bijna tijd voor Pride en zijn de regenboogvlaggen al overal in de stad te vinden. Ook bij A.S.V.Gay zijn de voorbereidingen in volle gang; we hebben namelijk een druk programma voor de boeg!

Op zaterdagmiddag 27 juli zijn we te vinden bij Pride Park, dus kom gerust langs voor een kijkje bij ons kraampje!

Dan staat dinsdag 30 juli ons symposium op de planning. Dit jaar vindt het plaats in de A’DAM Tower, met het thema “Activism is Timeless.”

Het belooft een supergave dag te worden met veel inspirerende sprekers en een workshop, dus kom vooral langs als je tijd hebt! Voor de feestbeesten onder ons is donderdag 1 augustus een uitstekende dag – onze feestcommissie organiseert dan het jaarlijkse Pride-feest! Dit jaar gaan we onder de noemer #BreakDowntheNorms ook de normen van kledingkeuzes breken, dus trek vooral je slechtste outfit uit de kast voor deze Bad Taste Party en wees welkom in de Heilige Zeug, Warmoesstraat 121, Amsterdam!


Het is bitterzoet, maar na afloop van deze fantastische week wordt het zo langzaamaan tijd voor ons om het stokje door te gaan geven aan het volgende bestuur, ons tweede lustrumbestuur! De komende maanden zullen in het teken staan van inwerken, overdragen en deze zes toppers helemaal klaarstomen voor het fantastische jaar dat hen te wachten staat. Maar eerst nog even genieten van de Pride, om samen met mijn vijf allerliefste bestuursgenoten en alle mensen in Amsterdam te vieren dat we zijn wie we zijn! Happy Pride!
Boukje Meester


Boukje Meester is Commissaris Intern van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: eindelijk is het dan zo ver...

ASV Gay, in Columns & Opinie op 30 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media