Back to Top
Donderdag 09 Apr
86426 users - nu online: 1058 people
86426 users - nu online: 1058 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Nieuwe dingen groeien en broeien


door ASV Gay in Columns & Opinie , 17 juni 2019

This article is also available in English


Nu het lente wordt, voelen wij nieuwe dingen groeien en broeien. De sollicitatieperiode voor het nieuwe bestuur is inmiddels afgerond en de sollicitatiegesprekken hebben begin mei plaatsgevonden. Eind mei is het kandidaatsbestuur bekend gemaakt, waarna het bij de Algemene Ledenvergadering op 20 juni wordt voorgedragen en (hopelijk) ingestemd.


We zijn nu al ontzettend trots op de nieuwe bestuursleden en vinden ze stiekem nu al leuk, al zijn ze nog niet bekendgemaakt. We hopen dan dus ook van harte dat ze deze ALV zonder kleerscheuren doorkomen.

Toch zijn wij als bestuur nog lang niet klaar met ons jaar, en we hebben nog meer dan genoeg dingen gepland. We hebben op 20 mei nog een eigen ALV gepland, waar we een aantal dingen voor de aankomende paar jaar bespreken en de input vragen van leden voor een aantal verenigingskwesties.

Uiteraard kunnen, naast al onze bestuurlijke taken, ook de leuke en gezellige dingen niet ontbreken. Op 9 mei vertrokken wij naar Milaan voor onze jaarlijkse verre reis, waar we het onveilig gemaakt hebben. In Bar Buka waren wij op 16 mei te vinden voor een gezellige pubquiz. Wij zijn, net als een groot deel van de gayscene in Amsterdam, ook groot fan van de nieuwe vrouwenkroeg. Op 29 mei, de dag voor Hemelvaart, organiseren wij onze jaarlijkse familieborrel, waarbij leden van harte worden uitgenodigd om familieleden, vrienden en allerlei andere belangrijke mensen in hun leven mee te nemen en eindelijk eens te laten zien hoe zij hun tijd bij A.S.V.Gay eigenlijk doorbrengen.

Ook in juni staat ons nog een hele hoop leuks te wachten. Zo organiseren wij een kroegentocht langs een aantal Amsterdamse HLBTQ+-kroegen en organiseren we een borrel voor al onze oud-besturen. Begin juli gaan we dan een weekend weg met alle HLBTQ+-verenigingen uit Nederland, waarbij we het Nederlandse platteland onveilig zullen maken.


Ten slotte zijn wij constant hard aan het werk om voor de Pride Week allerlei leuks te organiseren. Met onder andere een cantus, een symposium, een feest en uiteraard een boot op de Canal Parade hebben we het druk genoeg! Het grootste gedeelte van deze activiteiten zal ook openbaar zijn, dus we hopen jullie allemaal te zien! Houd onze kanalen in de sociale media in de gaten voor meer informatie.

Kortom, we zijn weer als manusje-van-alles aan het optreden: bezig met het nieuwe bestuur, maar ook al met Pride, met bestuurlijke en heel gezellige activiteiten, vooruitblikkend en levend in het heden en in deze mooie lente. Het scala aan activiteiten is enorm divers, en dat maakt deze taak nu juist zo leuk; we zien allerlei verschillende kanten van de HLBTQ-scene.


Milena de Swart
Milena de Swart is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Nieuwe dingen groeien en broeien

ASV Gay, in Columns & Opinie op 22 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media