Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 842 people
86447 users - nu online: 842 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
April doet wat A.S.V.Gay wil


door ASV Gay in Columns & Opinie , 26 mei 2019

This article is also available in English


De maand april - de start van het voorjaar, de opening van het festivalseizoen en natuurlijk de maand van de verjaardag van onze koning! Onze mooie vereniging had ook deze maand weer een heel scala aan evenementen georganiseerd.

Aan het begin van deze lentemaand vond Sensation Pink Vol. II plaats, dit keer in samenwerking met U.H.S.V. Anteros (Utrechtse HLBT+ Studentenvereniging Anteros). Er is deze nacht heel wat afgedronken en -gedanst! Mocht je deze editie nu hebben gemist, houd dan onze sociale-media-kanalen in de gaten; binnenkort zal de volgende editie online komen.

Op 7 april had A.S.V.Gay voor het eerst een activiteit georganiseerd met COC Jong & Out. Wanneer een lid van Jong & Out negentien jaar wordt, mag deze persoon geen lid meer blijven van Jong & Out (want het lidmaatschap is tot en met achttien jaar). Deze gezamenlijke activiteit was een introductie van A.S.V.Gay aan de leden van Jong & Out. We hebben de leden van Jong & Out kort verteld wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij zoal doen. Vervolgens hebben we met z’n allen een introductiespel gespeeld. Al met al was het een heel geslaagde middag!


Als bestuur zijn wij nu officieel zeven maanden bezig. Het eerste halfjaar was erg druk en gevuld met nieuwe, maar ook oude en vertrouwde activiteiten. De tijd gaat zo ontzettend snel, we zijn als bestuur enorm actief. Echter, naast alle stress die het (soms) met zich meebrengt, hebben we gelukkig ook heel veel mooie momenten meegemaakt. Van al die mooie momenten krijg ik energie; energie om door te gaan en om ook de resterende maanden met elkaar tot een groot succes te maken en ons jaar op fantastische wijze te volbrengen!

In de komende maanden gaan wij ook al aan de slag met het volgende bestuur. De sollicitaties voor het tiende bestuur zijn in volle gang, wat ik een beetje een raar idee vind. Wij zullen namelijk nog een half jaar lang bestuur zijn van deze fantastische vereniging, maar we zullen ook al bezig zijn met het inwerken van onze opvolgers. Voor nu draait het vooral om wie er gaan solliciteren voor het tiende bestuur én, nog belangrijker, wie er zullen worden voorgedragen als kandidaatsbestuur door onze sollicitatiecommissie. Heel spannend allemaal!

Tot slot hebben wij de komende maanden nog voldoende activiteiten op de planning. Veel van deze activiteiten zijn voor onze eigen leden, maar er zullen ook weer activiteiten worden georganiseerd samen met onze zusjesverenigingen uit heel Nederland. 3 mei vind je ons namelijk in Groningen voor onze gezamenlijke zusjesborrel! Daarnaast gaan we begin mei Milaan onveilig maken met ons reisje vol Mafia Madness. Rond Hemelvaart nemen alle A.S.V.Gay-leden hun broers, zussen, vaders, moeders, adoptiefamilie, vrienden en aanhang mee voor de enige echte A.S.V.Gay-familieborrel. Oftewel: er valt genoeg te beleven bij A.S.V.Gay de komende tijd.

Zou je deze activiteiten wel eens van dichtbij willen komen bekijken? Kom eens langs bij een van onze borrels, iedere woensdag in de Amstel FiftyFour.


BrBram Marnetham Marneth is vicevoorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

April doet wat A.S.V.Gay wil

ASV Gay, in Columns & Opinie op 31 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media