Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 935 people
86447 users - nu online: 935 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 10 min. Printervriendelijke Pagina  
De verhoorkelder (21)


door Bent Hansen in Columns & Opinie , 20 januari 2004

This article is also available in English
lengte: 10 minuten


"OK jongen, hier komen." De commandant stond bij het bureau. Martin liep naar de grote, behaarde man toe. De spieren van de commandant, die bedekt waren met donkerblond haar, glommen in het licht. Martin sloeg zijn ogen neer en keek steels naar de grote ballen en de halfharde pik. De man straalde macht uit. Martin deed zijn handen op zijn rug en snoof diep de mannelijke geur van de commandant op. Hij boog zijn knieën om neer te knielen. "Nee, staan blijven," zei de man. Hij hief zijn arm op, waardoor zijn zweterige oksel zichtbaar werd. "Likken."

Martin drukte zijn gezicht in de oksel van de man. Hij wilde verdrinken in de sterke geur van de commandant. Hij likte gretig en zoog op het stugge haar. Zijn ademhaling werd zwaarder en zijn pik groeide snel. "Goed zo, jongen," gromde de commandant. Hij pakte Martins hoofd en verplaatste het naar de andere kant. Martin viel de oksel geestdriftig aan. Hij wreef zijn gezicht in de harige oksel en kreunde zachtjes terwijl hij met lange halen likte.

Toen drukte de commandant zijn gezicht over zijn borst naar beneden, waarbij zijn neus door het stoppelige borsthaar schuurde. "Zuig mijn tepels," zei hij. Martin sloot zijn lippen om de tepel. Hij voelde het knopje in zijn mond harder worden. De commandant kreunde. Vanuit zijn ooghoek zag Martin dat de man zijn grote pik vastpakte en eraan begon te trekken. Zijn eigen pik stond hard rechtop, maar hij hield zijn handen op zijn rug geklemd.

Toen tilde de commandant zijn hoofd aan de kin op. Hij bracht hun gezichten bij elkaar en keek hem recht in zijn ogen. Met kleine halen begon hij Martins lippen te likken. Martin hijgde door zijn open mond. Zijn pik botste tegen de harige ballen van de commandant. De man bedekte Martins mond met de zijne. Een golf van opwinding stroomde door Martin toen hij de tong van de commandant zijn mond voelde binnendringen. Hij zoog er hard op. De man drukte zijn harige lichaam tegen hem aan en greep zijn billen vast. Hij wreef zijn harde pik over Martins buik. Martin kreunde en manoeuvreerde zijn pik tussen de harige dijen van de man.

Terwijl zijn tong Martins mond bleef binnendringen, liet de commandant hem op het bureau zitten. Toen trok hij zijn tong terug. "Ga in de lengte liggen," zei hij. Martin sterkte zich uit op het bureau. Hij hijgde heftig; hij wilde dat de man hem totaal in bezit zou nemen. De commandant bond zijn enkels aan het bureau vast. Hij liep rond en begon, terwijl hij bij Martins hoofd stond, diens elleboog aan het bureau vast te binden. De dikke pik van de man hing boven Martins gezicht. Martin rekte zijn nek en stak zijn tong zo ver als hij kon uit in een poging de pik van de commandant te likken. Hij kreunde en zijn eigen pik wipte boven zijn buik wild op en neer.

De commandant bond Martins arm ruw aan het bureau vast. Hij pakte zijn pik beet en richtte hem op Martins mond. "Je verlangt naar de pik van je commandant, hè?" gromde hij. "Alstublieft, Sir," hijgde Martin. De commandant trok zijn voorhuid terug. "Alleen de eikel," zei hij, "neem die in je mond en likken." Martin boog zich zover mogelijk achterover, zijn mond wijdopen. Hij jammerde zachtjes van verlangen om de pik van de man in zijn mond te hebben. Zijn eigen keiharde pik lekte voorvocht op zijn buik. Voorzichtig leunde de commandant voorover en zorgde ervoor dat hij Martin alleen het topje van zijn pik voerde.

Martin sloot zijn lippen om de opgezwollen eikel van de commandant, die glibberig was van het voorvocht. Koortsig liet hij zijn tong er omheen spelen. Hij drong het pisgaatje van de commandant met zijn tong binnen en zoog hard. De commandant gromde zachtjes. De eikel zwol nog meer en spoot een grote klodder voorvocht. Martin slikte die gretig door. Hij proefde de sterke smaak van de man. Hij zoog op de pik alsof zijn leven ervan afhing. Zijn eigen pik was tot maximale grootte opgezwollen. Plotseling stapte de commandant achteruit en trok zijn pik met een luide plop terug. "Goed zo, jongen," zei de man.

De deur ging open en Reighly en Lowe kwamen binnen. "De finale, mannen. Trek jullie broeken uit," zei de commandant terwijl hij achteruit stapte. Martin keek in de spiegel boven zijn hoofd. Daar lag hij dan, uitgestrekt op een bureau. Zijn enkels en ellebogen waren aan de hoeken vastgebonden. Zijn spieren waren gespannen onder zijn gladde huid. Zijn tepels stonden hard rechtop. Zijn pik was geweldig opgezwollen en strekte zich uit over zijn strakke buik. Lowe en Reighly kwamen naar het bureau en keken op hem neer. Hun sterke, behaarde lichamen contrasteerden met zijn gladheid. Alleen hun geschoren kruizen lieten zien dat ze ondergeschikt waren aan de commandant.

De commandant draaide alle lichten uit op één na. Hij kwam naar het bureau toe met een brandende kaars in zijn hand. "Lowe, ga op zijn gezicht zitten," zei hij. De politieagent klom op het bureau en plaatste zijn knieën elk aan een kant van Martin. Hij liet zijn harige kont op Martins gezicht zakken. Martin voelde het haar prikken op zijn neus. Hij rook Lowes mannelijke geur. De commandant greep Martins pik beet en begon er aan te trekken. "Likken." Martin gromde en stak zijn tong uit. Hij likte het vlees tussen Lowes benen. Het smaakte sterk en zout. De commandant kneep in zijn pik. "Lik zijn hol." De druk van de vuist van de commandant om zijn pik maakte Martin wild. Hij stootte zijn tong tussen Lowes billen. De man snoof en drukte zijn kont op Martins gezicht.


Plotseling viel een druppel heet kaarsvet op Martins buik. Hij slaakte een kreet door de brandende pijn. Hij trok wild aan de touwen die in zijn armen en enkels sneden.

"Ga door met likken," zei de commandant, terwijl hij met zijn duim over Martins eikel wreef. Martin kreunde en stak zijn tong weer uit.

Een nieuwe druppel kaarsvet brandde op zijn huid. Luid kreunend duwde hij zijn tong in Lowes kont.
De commandant begon over zijn hele lichaam kaarsvet te druppelen. Met elke druppel schokte en kreunde Martin.

De pijn was ondraaglijk, maar de hand van de commandant om zijn pik maakte het lijden plezierig. Zijn lichaam was er voor de commandant om mee te spelen. Hij likte gretig en voelde het vlees tussen Lowes benen hard worden tegen zijn lippen.

Toen trof het kaarsvet zijn tepels. "Ah! Ja, Sir!" schreeuwde Martin. Zijn pik bonsde hevig in de hand van de commandant. Hij drukte zijn gezicht diep in Lowes bilspleet. De commandant liet Martins pik los. "Reighly, neem de plaats van Lowe in," zei hij. Lowe klom van het bureau. De pik van de agent was hard, hij slingerde voor zijn lichaam heen en weer. Martin ademde wild. Hij keek naar zijn weerspiegeling. Zijn buik en borstkas waren bedekt met kaarsvet. Zijn keiharde pik bewoog wild heen en weer over de stukjes gestold vet op zijn onderbuik.

Reighly bedekte zijn gezicht, zijn enorme ballen drukten tegen Martins kin. Martin likte de harige bilspleet van de agent. Toen viel het kaarsvet op zijn ballen. "Oh! Alstublieft!!" schreeuwde hij. Zijn ballen voelden alsof ze in brand stonden. Hij likte fanatiek, zijn tong schoot in en uit Reighly's kontgat. De bittere smaak, de pijn in zijn ballen, zijn hulpeloosheid, dat alles wond hem ontzettend op.
Zijn pik schokte wild, terwijl de druppels kaarsvet op zijn ballen bleven branden. Langzaam bewoog de commandant de stroom kaarsvet naar boven over zijn harde pik. "Ja! Ja! Oh, ja!" stootte Martin uit, zijn tong diep in de kont van de agent duwend. De scherpe pijn van zijn pik maakte hem wild. Reighly bewoog ruw op zijn gezicht op en neer. Toen stopte de stroom kaarsvet precies onder Martins eikel. Martin kreunde en stootte wild met zijn heupen.

"Reighly, kom eraf," zei de commandant. De agent klom naar beneden. Zijn vette pik stond vooruit en lekte voorvocht. Martin keek door een mist van tranen naar de commandant. "Alstublieft, Sir..." zei hij hees.
"Laat zijn kont zien," zei de commandant. De twee agenten maakten Martins benen los en bogen die omhoog, ze daarbij spreidend. Martins hoofd hing over de rand van het bureau. Hij hijgde en slingerde zijn hoofd heen en weer en snotterde "Alstublieft, Sir. Oh, alstublieft, Sir!" De eerste druppel kaarsvet viel op de onderkant van zijn zak. Hij schreeuwde luid en danste in de handen van de agenten. Hij stootte zijn kont naar voren om meer van het brandende kaarsvet te ontvangen.

De commandant liet een stroom tussen zijn benen neerkomen. Die brandde diep in zijn bilspleet en op zijn kont. Martin loeide van extase.
"Doe zijn benen naar beneden en houd ze vast," zei de commandant, hijgend. De man trok krachtig aan zijn pik. De agenten legden Martin weer plat op het bureau neer. Ze stonden beiden te masturberen. "Spuit nu over hem heen," gromde de commandant terwijl hij om het bureau heen liep. De agenten begonnen zich stevig af te trekken, terwijl ze met hun vrije hand op Martins dijen steunden. Reighly's vuist stootte met elke ruk tegen zijn ballen. De commandant stond met zijn pik vlak voor Martins gezicht. Hij liet een nieuwe stroom kaarsvet over Martins pik lopen. Opnieuw schreeuwde Martin. Zijn vurig hete pik wipte bij elke druppel omhoog totdat hij aan zijn onderbuik vastplakte.

De commandant stopte zijn eikel in Martins schreeuwende mond. "Zuigen." Alle mannen snoven nu hevig. De geur van zweet was overweldigend. Martin was extatisch. Hij zoog wild op de grote pik in zijn mond. "Sir, ik kom klaar. Ik kom klaar!" schreeuwde Lowe. "Spuit!" zei de commandant. Lowe kreunde luid en spoot zijn zaad over Martins borstkas. "Kom op, Reighly, spuit!" brulde de commandant. Reighly gromde luid en spoot zijn dikke straal over Martins gespannen nek en in de harige kruis van de commandant.
Toen liet de commandant het kaarsvet op Martins eikel stromen. Martin schreeuwde als een beest en bewoog zijn hele lichaam van het bureau omhoog. De pijn raasde door zijn pik naar zijn ballen. Zijn hele geslacht stond in brand. "Klaarkomen!" schreeuwde de commandant. Martin barstte in volle hevigheid los. Zijn sperma spoot in grote klodders uit zijn met kaarsvet bedekte pik over zijn borst. De commandant brulde luid. Zijn eikel zwol tot een maximum op en begon te spuiten. Martins mond stroomde vol met het sperma van de commandant. Martin slikte wild, hoestend en proestend.

Martin had het gevoel dat hij verdronk in het sterk smakende zaad van de commandant. Het vulde zijn neus en liep uit zijn neusgaten. Door zijn eigen orgasme danste hij wild in de handen van de agenten. Het zaad gutste uit zijn pik die door het kaarsvet op zijn lichaam zat vastgeplakt. Hij kronkelde en trok krachtig aan zijn touwen. Lowe en Reighly leunden zwaar op hem. De commandant had de kaars weggegooid. Hij greep Martins hoofd en vermorzelde het bijna tussen zijn handen. Zijn enorme pik pompte klodder na klodder zaad in Martins mond.

Langzaam werd het kreunen en schreeuwen minder. Martin viel op het bureau terug. De commandant trok zijn druipende pik uit Martins mond. Martin snikte. "Kijk jezelf nu eens," zei de commandant. Martin opende zijn ogen en liet zijn blik naar de spiegel boven hem gaan. Daar lag hij, vastgebonden aan het bureau. Zijn lichaam, dat schokte door de snikken, was bedekt met kaarsvet en sperma. Politiemannen stonden om hem heen, hun gespierde lichamen glinsterden van het zweet. Ze trokken nog steeds aan hun pik. Toen boog de commandant zich over hem heen, zijn druipende pik in zijn hand. Martin keek omhoog naar het krachtige lichaam van de man. Dit was het meest intense orgasme dat hij ooit had beleefd. Hij wilde iets zeggen maar kon niets uitbrengen.
Ruw verwijderde de commandant het kaarsvet van Martins pik en brak het klein in zijn vuist. Martin schokte. "Terug naar zijn cel," gromde de man.

Wordt vervolgd
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: De verhoorkelder (21)-


Reactie van sjoerd dd. 16 juli 2006
echt een goed verhaal


De verhoorkelder (21)

Bent Hansen, in Columns & Opinie op 21 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media