Back to Top
Woensdag 01 Apr
86425 users - nu online: 888 people
86425 users - nu online: 888 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Geniet van behaarde kerels tijdens Amsterdam Bear Weekend!


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 02 maart 2018

This article is also available in English


Het is weer maart en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor een nieuwe editie van het Amsterdam Bear Weekend! Tot en met 5 maart is Amsterdam weer het middelpunt van de belangstelling, en gastbeer voor beren én hun liefhebbers uit binnen- en buitenland.


Een boordevol programma staat de deelnemers te wachten: van wandeltochten door de stad via sauna-bijeenkomsten bij Sauna NZ tot cocktails bij de Getto, van Happy Hour bij de Web tot een echte grachtentour. Voor iedereen wel wat wils!

Ook een verkiezing van Mister Bear Netherlands mag natuurlijk niet ontbreken. Dit hoogtepunt is op zaterdag 3 maart vanaf 20.00 uur in Panama op de Oostelijke Handelskade. De kandidaten lopen zich intussen al op te warmen en doen hun best om zowel bij het publiek als bij de jury in de smaak te vallen. Eén van hen zal naar huis gaan met de felbegeerde sjerp, een rugzak aan prijzen en een travelcheque van duizend euro om Nederland internationaal te vertegenwoordigen.

Na deze verkiezing zal de avond doorgaan met BearBall, de officiële main party van het weekend; Furball en BearNecessity hebben hiervoor de handen ineengeslagen en het lijkt weer een puik feestje te gaan worden. DJ’s Rado, Bramsterdam & Big General en Sergio Cardoso nemen plaats achter de draaitafels, en jij staat op de dansvloer! Een beregezellig weekend allemaal!


   Het programma vind je uiteraard ook bij ons op gayamsterdam,
voor alle info kijk je op www.amsterdambearweekend.nl

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Geniet van behaarde kerels tijdens Amsterdam Bear Weekend!

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 06 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media