Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1043 people
86447 users - nu online: 1043 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Lockerroom, een nieuwe queer techno party


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 21 februari 2018

This article is also available in English


Lockerroom, “een nieuw nichefeest waar jonge fetisj-mensen die graag op een hardere muziekstijl willen dansen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen spelen.” Dit is Lockerroom in de woorden van Anne Rodermond. Lockerroom is op 10 februari 2018 gelanceerd in Club Church, met eerst komende editie op 14 april.

Rodermond, manager bij Club Church, bracht eind vorig jaar de Berlijnse underground feestsensatie Pornceptual naar Club Church. Dat Berlijnse feest was een groot succes en al snel uitverkocht. Het concept “past bij de club als een rubberen handschoen” en was een van de inspiratiebronnen voor dit nieuwe concept, Lockerroom.

“Een groep techno-freaks die ook in de fetisj-scene en meer experimentele feesten geïnteresseerd is, kwam vorig jaar na Pornceptual naar mij toe met een plan om een techno party met fetisj-aspecten te starten in Amsterdam.

Veel Amsterdammers gaan naar Berlijn voor Pornceptual en andere pop-up techno parties. Deze nieuwe generatie is net zo kinky als de oudere, maar heeft niet per se het geld om spullen te kopen bij Mister B of RoB. Dit betekent meer doe-het-zelf fetisj-uitdossing, wat kan leiden tot veel nieuwe en inspirerende looks.”

Bovendien ziet Rodermond een nieuwe golf van gender-vloeiende jongeren die zich niet meer aan oude seksenormen houden en meer bereid zijn om te experimenteren met hun geslacht en hun seksualiteit. “Als Church zullen we een voornamelijk mannelijk homo-publiek trekken, maar we wilden deze party expliciet openstellen voor alle variaties in geslacht en seksualiteit en willen de sekse van mensen niet bij de deur hoeven te controleren. Jongeren passen vaak toch al niet in strakke hokjes, en strikte gender-identificaties vallen steeds meer uiteen.”

Nieuw voor Church is The Mountain, die deze avond zal optreden als dj en vj. The Mountain is resident-dj van feesten in Ruigoord en in Vrankrijk, en ook een bekend figuur in de Berlijnse underground techno scene.

Naast experimentele donkere melodieën zullen er obscure fetisj-voorstellingen zijn én een “walk on the dark side.” “Church heeft al een zeer seksuele uitstraling, wat mensen aanmoedigt om zich uit te kleden en fysiek te worden. Aan de deur geldt een korting voor mensen die naakt komen om hen te laten weten dat we naaktheid en het gevoel van vrijheid waarderen. We willen van Lockerroom een dansfeest maken, maar we willen onze fetisj-identiteit niet verloochenen, dus blijven de donkere kamers natuurlijk open.”

Wie het openingsfeest in februari mist, hoeft zich geen zorgen te maken: Lockerroom komt om de twee maanden terug, de eerst komende edities zijn op 14 april & 9 juni.


 Lockerroom
Zaterdag 14 april 2018, 22.00-05.00 uur
Club Church, Kerkstraat 52
1017 GM Amsterdam
Toegangsprijs: € 15,00 normale kleding; € 12,50 fetisj-wear; € 10,00 naakt
www.clubchurch.nl

foto Remon van den Kommer
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Lockerroom, een nieuwe queer techno party

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 26 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media