Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 872 people
86442 users - nu online: 872 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Het Amsterdamse Gay Men’s Chorus geeft wervelende show


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 30 november 2017

This article is also available in English


De dagen worden korter, het wordt flink kouder en de lichtjes flikkeren in de straten. Winkels worden drukker en er hangt een feeststemming in de lucht, maar één ding is zeker: Christmas Isn’t Christmas Til You Get There.

Als start van het kerstseizoen presenteert het Amsterdamse Gay Men’s Chorus met trots drie shows om de mensen in een kerststemming te brengen, op zaterdag 2 december en op zondag 3 december. De koorzangers en -dansers brengen een selectie musicalhits, nostalgische winterliedjes en natuurlijk je favoriete kerstklassiekers.

Er is keuze uit drie shows: om 15:00 uur en 20:30 uur op zaterdag 2 december of om 15:00 uur op zondag 3 december in het Polanentheater, Amsterdam. Kaartjes zijn snel weg, dus noteer de datums in je agenda en boek via de website om teleurstelling te voorkomen.

Nu in het derde jaar verwelkomt het Amsterdamse Gay Men’s Chorus leden uit heel Amsterdam en omgeving om te zingen, te dansen, vrienden te maken en een geweldige tijd te hebben. Iedereen die van zingen en dansen houdt is welkom. Het koor houdt open repetities aan het begin van elke maand en staat altijd open voor vragen van nieuwe leden. Zelfs als zingen niet jouw ding is, ben je van harte welkom als vrijwilliger om te helpen bij de repetities of concerten.


 Zaterdag 2 december: 15.00 en 20.30 uur en zondag 3 december: 15:00 uur. Locatie: Polanentheater, Polanenstraat 174, 1013 WC Amsterdam. Kaartjes (Eur. 16,50 incl. reserveringskosten) en meer info op www.amsgmc.nl
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Het Amsterdamse Gay Men’s Chorus geeft wervelende show

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 03 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media