Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 819 people
86447 users - nu online: 819 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Man terroriseert lesbische buren en moet huis uit van rechter


door Redaktie in Algemeen , 22 oktober 2017

This article is also available in English


Een man in Amsterdam moet van de rechter zijn huurhuis moeten verlaten, omdat hij twee jaar lang zijn lesbische buren terroriseerde. De ernstige overlast die de man zijn buren de afgelopen twee jaar bezorgd heeft, kwam uitgebreid aan de orde tijdens de rechtszaak.

Hij treiterde zijn twee buurvrouwen met urenlange scheldpartijen, dronken geschreeuw op het balkon en bedreigingen. De beide vrouwen hebben meermaals bij woningbouwvereniging Ymere over het gedrag van hun buurman geklaagd en Ymere heeft de man ook meerdere keren gewaarschuwd. De man beloofde zich te laten behandelen voor zijn alcoholprobleem en psychische klachten, maar ging daarna gewoon door met schelden en bedreigingen.

Eind mei dit jaar tekende de man een zogenoemde ‘gedragsaanwijzing’ van Ymere en beloofde zijn buren met respect te behandelen. In de gedragsaanwijzing staat dat de man bij een nieuw incident uit huis geplaatst zou worden.

Twee weken na de ondertekening ging de man opnieuw in de fout. Het stel besloot hun huis in Bos en Lommer te verlaten en wilde pas terugkomen als de buurman was vertrokken. Ze zeggen ontzettend bang voor hem te zijn.

Tijdens de rechtszaak, was ook een geluidsopname van de scheldpartijen van de man te horen. “Ik heb er begrip voor, zeker na het horen van de tekst en dreigende geluiden die werden opgenomen, dat de buren niet naar hun woning durven terug te keren, zolang hij nog in de woning verblijft”, oordeelde de rechter.

De man heeft zijn woning moeten verlaten en krijgt een nieuwe woning toegewezen van Ymere, op voorwaarde dat hij meewerkt. Daarnaast moet hij ook de proceskosten betalen.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Man terroriseert lesbische buren en moet huis uit van rechter

Redaktie, in Algemeen op 25 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media