Back to Top
Vrijdag 10 Apr
86426 users - nu online: 1045 people
86426 users - nu online: 1045 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Drag-Olympisch vuur brandt weer op het Homomonument


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 13 juli 2017

This article is also available in English


De drag-queens en kings van over de hele wereld komen alweer voor de dertiende keer naar Amsterdam om deel te nemen aan het enige sportevenement voor drag-queens en kings, de Drag Queen Olympics.

Foto Ik ben ErgensDuizenden toeschouwers zullen deze sportieve geroutineerde sportmannen en -vrouwen toejuichen terwijl ze het tegen elkaar opnemen in de categorieën Stiletto-sprint, Handtasje Gooien, Bitch volleybal, Hoelahoep, en voor de allereerste keer: Dressuur (paardrijden)!

Jennifer Hopelezz brengt de Olympische vlam weer naar Nederland als laatste deelnemer aan de vlam-estafette. Deze estafette, met internationale beroemdheden als Justin Bieber en Sieneke, begon ook dit jaar weer bij de berg Olympus.

Jennifer: “We verwachten dit jaar een recordaantal deelnemers. De competitie wordt elk jaar snijdender. De winnaar van de Gouden Medaille van vorig jaar, Ms. Dynna Dada uit Griekenland, heeft toegezegd haar titel met hand en tand te zullen verdedigen. Ik waarschuw de deelnemers alvast zich niet uit het veld te laten slaan door haar ranke figuur, ze kan namelijk uitstekend Grieks-Romeins worstelen!”

Van de winnares van de zilveren medaille, Zhanna uit de Oekraïne, wordt ook verwacht dat ze weer zal deelnemen. Ze wacht echter op de autoriteiten in haar thuisland die haar urinemonsters nog moeten verwisselen voor ze definitief het groene licht krijgt van het Olympisch Comité.


 Iedereen kan deelnemen aan de Olympics. Zorg er alleen wel voor dat je je eigen hoge hakken, pruik en outfit meeneemt. De registratie vindt plaatst op de dag zelf, van 17.00 tot 18.30 uur, en de dertiende Drag Olympics begint op vrijdag 4 augustus om 19.00 uur. Kom dus niet te laat! Visagisten zijn beschikbaar voor cosmetische hulp. Meer informatie op www.dragqueenolympics.nl.

Hieronder een opwarmertje, foto's zijn van Ik ben Ergens...
Click voor foto slider
Tags: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Drag-Olympisch vuur brandt weer op het Homomonument

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 16 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media