Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 897 people
86447 users - nu online: 897 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Bolas Underwear


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 11 februari 2016

This article is also available in English


Onlangs lanceerde de acteur Everon Jackson (bekend als Bing uit Goede Tijden, Slechte Tijden) een gloednieuwe ondergoedlijn onder de naam BOLAS, wat in het Spaans “ballen” (de sportvariant) betekent. Bedoeld voor mannen met ballen.

Een stoer merk dat zich richt op uniek design, een hoog draagcomfort en betaalbare kwaliteit. Een leuk detail is het logoprint aan de binnenkant van de shorts en slips. Want zoals ze bij BOLAS zeggen: “It’s the inside that matters.” Niet geheel verwonderlijk worden de shorts dan ook in plastic ballen verpakt.

Voor Everon is deze ondergoedlijn een droom die uitkomt. “Vijf jaar geleden was ik op zoek naar een boxershort en ik vond niks dat bij me paste. Als ik er dan een had gevonden was het weer te duur. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding vaak slecht en daar wilde ik wat aan doen. Voor mij is het een droom die uitkomt en ik heb er het afgelopen jaar dan ook hard aan gewerkt.”

Het verbinden van een bekende (acteurs)naam aan een underwearlijn is niet geheel nieuw. Bekende voorgangers van Jackson zijn natuurlijk David Beckham en Jan Smit.
 


“Ik hoop natuurlijk dat BOLAS een succes wordt. Wat me vooral zenuwachtig maakt, is dat ik benieuwd ben naar de reacties, naar wat mensen ervan vinden. We hebben al op wat lingeriebeurzen gestaan en daar werd het merk goed ontvangen. Het is wel een droom van mij dat BOLAS de hele wereld overgaat. Qua ontwerp vind ik het niet mooi dat je vaak het logo ziet en daarom koos ik ervoor om het slechts één keer erop te zetten. Het ontwerp is chique en toch sportief. Dat is wat ik graag wilde.” En als hij dan toch iemand zou moeten kiezen die hij graag in zijn onderbroeken zou willen zien, dan is dat de acteur Michiel Huisman. “Ons merk is voor mannen met ballen. BOLAS straalt juist uit: BAM! Hier zijn we...” 


 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Bolas Underwear

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 13 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media