Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1017 people
86447 users - nu online: 1017 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Symphonica in Casa Rosso al drie jaar een succes!


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 03 december 2015

This article is also available in English


Het intieme theatertje Casa Rosso aan de Oudezijds Achterburgwal is vanaf zondag 29 november ’s middags zes weken lang het domein van de “dames” van Travestiecabaret, de theatervereniging die al sinds 1996 aan de weg timmert met “travestie met een knipoog.”

“Ik vind deze maanden altijd zo somber. Geen zon, grauwe luchten. Vooral de zondagmiddagen vind ik een verschrikking,” vertelt organisator Koos van den Berg alias Coco Coquette. “Daarom organiseren we op de zondagmiddagen een gezellige middag vol opwindend travestiecabaret, nu al weer voor het derde seizoen. Vijf sprankelende voorstellingen in het intieme theatertje van Casa Rosso! Elke week anders en onverantwoord amusement gegarandeerd. Live on stage! We hebben wekelijks een ander programma met een keur van internationale top- én bottomartiesten, waaronder nieuwe namen én oude gezichten.”

“Het december-programma bestaat uit louter hoogtepunten,” aldus Coco Coquette, onder wie Merel Moistra, singer-songwriter op knalrode pumps met het hart op de tong; Pia Vapeur, die Zarah Leander en Hildegard Knef tot leven brengt en niet terug deinst voor een klassieke aria; Charité la Bustier, trotse draagster van de titel “Hartje 2015 van de Zeedijk,” die de vette knipoog niet schuwt in haar *** vertalingen van songfestivalliedjes.

Rasartieste Molly Strychnine bewijst al decennia lang met androgyn theater dat travestie meer is dan pure vrouw-imitatie, terwijl Bi Polar laat zien wat je allemaal met een (aluminium) paal kan doen. Showgirl Rose Murphy komt langs met haar zelfgeschreven hits Are You Ready For Me en haar nieuwste single Breng de Glamour Terug en Kiki Boops toont zich vol expressie van jazzy tot classy. Gerrie & Gerrie zijn twee positieve vriendinnen uit Brabant, die het maar niet lukt om aan de man te komen. Zij gaan naar de kerstmarkt in Keulen in de hoop... Tot nu toe zonder resultaat. Maar ze blijven lachen. En Dora Royale, de Poppers en – breaking! - Karl Schlagerfeld komen ook!

De presentatie is in handen van Coco Coquette en Mario Magic.

Theater Casa Rosso
Oudezijds Achterburgwal 106-108
Amsterdam
Zondag 29 november en 6, 13, 20 en 27 december;
aanvang 15.30 uur, zaal open 15.00 uur.
Entree € 15,00, stadspas € 10,00, inclusief 1 consumptie!
Kaarten: www.travestiecabaret.nl

 
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Symphonica in Casa Rosso al drie jaar een succes!

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 03 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media