Back to Top
Woensdag 20 Nov
86374 users - nu online: 982 people
86374 users - nu online: 982 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 16 december 2014
lengte: 6 minuten


Je zou denken ' Tja geen ontkomen aan, het is alweer voorbij die mooie zomer' de blaadjes vallen weer 'het grote sterven neemt een aanvang' en baggeren we weer rond in de sneeuw voor je het weet, maanden lang grauwe grijze luchten, griep, verkoudheid maar zover is het nog niet, hier nog wat na-na-zomer nieuws of wat er voor door moet gaan... lees en huiver...

En huiveren doen we zeker als we horen dat Gordon weer een 'nieuwe' vriend heeft die nu toch ECHT de echte vriend is...lol, de hoeveelste, we zijn de tel kwijt. Nauwelijks kennen ze elkaar maar lees en huiver, 'De laatste weken heb ik bij hem geslapen, dat voelt al vertrouwd, vertelt Gordon. "We hebben besloten om te gaan samenwonen. Ik wil niet meer alleen zijn, dat ben ik al zolang geweest.

Misschien is het snel, maar het voelt goed. Het is heerlijk om wakker te worden met elkaar. We gaan onze tijd verdelen over Blaricum, Ibiza en Amsterdam”. U ziet alle voorwaarden voor een goede vriendschap zijn bij Gordon voorhanden, eens kijken hoelang we moeten wachten op de eerste jank verhalen.Conchita Wurst bezocht Europees parlement en trad op

Ja, ja, ze blijft aan de weg timmeren en het ijzer smeden zolang het heet is want roem vergaat snel anno 2014, en toog naar het Europees Parlement als de stem van Europa. Conchita, ook wel Tom Neuwirth, kwam met een boodschap. "Het kan me weinig schelen. Ze hebben vast andere dingen te doen en zijn bovendien niet verplicht naar me te komen luisteren."

Met die woorden dient Conchita Wurst de conservatieve Europees Parlementsleden van antwoord die stellen dat haar bezoek aan het Europees Parlement vandaag een stukje komedie is. "Zelf in de politiek stappen? Dat kan ik me niet voorstellen." Wurst bezocht het Europees parlement op uitnodiging van enkele Europese Parlementsleden. Samen vroegen ze aandacht voor meer respect en tolerantie voor wie 'anders' is, zoals mensen die tot de holebi (homo, lesbisch, biseksueel) & transgender gemeenschap behoren. Wurst zong eerst een lied voor het parlementsgebouw in Brussel en sprak nadien de pers toe. Daarbij zei ze onder andere dat ze het wel grappig vond dat sommige conservatieve parlementsleden haar komst en optreden een stukje komedie noemde.

"Ik ben niet zo grappig hoor, en het kan me eigenlijk weinig schelen wat die enkelen denken." Jaloers op hun functie is ze in elk geval niet. "Zelf in de politiek stappen? Dat kan ik me niet voorstellen. Misschien denk ik er over 20 jaar anders over. Overigens: ik vind dat kunstenaars zich veel vrijer kunnen uitdrukken dan politici."

Daarop sprak Wurst zich meteen volop uit vóór het homohuwelijk en zei daarover: "Ik snap niet waarom het homohuwelijk voor sommige mensen een probleem vormt. In een perfecte toekomst hoeven we het niet langer over irrelevante zaken als seksuele oriëntatie of huidskleur te hebben. Ik snap dan ook niet waarom sommige politici nog steeds zo bang zijn. Ik ben geen politicus. Ik snap dat je niet iedereen blij kan maken. Niemand heeft evenwel gezegd dat het makkelijk zou zijn. Het is de taak van politici om democratie en gelijke rechten na te streven."Actrice Raven Symone wil geen labels als gay

Amerikaans actrice en voormalig kindsterretje Raven Symone, 28, kwam vorig jaar uit de kast. In een interview met Oprah Winfrey zei ze dat ze nu een relatie heeft met een vrouw maar dat ze geen labels wil opgeplakt krijgen. Symone zei tegen Oprah dat ze eigenlijk zowel op vrouwen als op mannen valt, dat ze nu een relatie met een vrouw heeft, maar dat ze geen label opgeplakt wil krijgen.

Ze wil niet dat men haar gay noemt en ook niet dat men haar een African American noemt. "Ik hou niet van labels, ik wil aanzien worden als mens die houdt van mensen, ik ben het beu om labels te krijgen," aldus Symone bij Oprah Winfrey.
Glee producer en man opnieuw vader's van zoontje

Ryan Murphy ( schrijver, producer en regisseur.), de maker van het succesvolle high school drama Glee, en zijn echtgenoot David Miller zijn voor de tweede keer trotse vader's. Murphy liet weten dat hij en David opnieuw ouders zijn geworden van opnieuw een zoontje.

De nieuwe baby heet Ford en is het broertje van Logan die geboren werd op kerstavond 2012. Ook Ford werd geboren via een draagmoeder. De nieuwe baby werd geboren op vrijdag 4 oktober. Murphy vertelde dat Logan lange tijd zijn enige oogappel was en dat hij nu super blij is dat hij twee oogappels heeft.

Baby Ford kreeg bij thuiskomst meteen een kusje van broertje Logan.


Papa zaten wij in jou buik? vroegen tweeling zoontjes van Ricky Martin
 

Sinds 2008 is zanger Ricky Martin vader van een tweeling: Matteo & Valentino. Nu de jongens wat ouder worden hebben ze ook vragen en niet de makkelijkste zo vroegen ze de zanger onlangs. 'Papa, zaten wij vroeger in je buik?".

Tijdens een radio interview vertelde de zanger over deze vraag van zijn inmiddels 6-jarige zoontjes. "Ze vroegen mij of ze ooit in mijn buik hadden gezeten, ik antwoordde dat ze altijd in mijn hart hebben gezeten en daar nog steeds zitten. Natuurlijk moest ik nog meer uitleg geven, en heb ik hen verteld dat ik een leuke vrouw had ontmoet die me heeft geholpen om hen te krijgen.

Ik zei hen dat deze lieve vrouw haar buik heeft geleend en dat toen jullie geboren werden ze jullie meteen in mijn armen legde. Tegelijkertijd zeiden mijn jongens: 'Oké', en ze gingen gewoon verder spelen". Ondertussen is ook bekend dat de zanger graag nog meer kinderen wil, en dat hij vooral uitkijkt naar de komst van een dochtertje waarbij de procedure om opnieuw vader te worden al van start is gegaan. En het zou daar niet bij blijven want Martin zegt dat hij vier kinderen wil.

Homo icoon Barbra Streisand zingt samen met haar 'homo zoon'

Er was een tijd dat zangeres Barbra Streisand heel veel moeite had om de homo geaardheid van haar enige zoon Jason te aanvaarden. Maar ondertussen ligt die periode al lang achter hen en zijn de twee beste vrienden. En sinds een tijdje zingen ze zelfs samen, al heeft het wel even geduurd voor dat Jason dat aandurfde.

"Mijn moeder is zo'n grote ster, ik durfde mijn mond niet open doen, ik dacht ze gaan me de hele tijd vergelijken met haar, en oordelen dat ik er niets van terecht breng. Maar ik had ook behoefte om mezelf te uiten en mijn eigen muzikaliteit te onderzoeken," zei de 48 jarige jason Gould de enige zoon van de legendarische Barbra Streisand, (ook alweer 72).

Maar moeder en zoon zingen nu samen een duet. Streisand liet weten dat toen ze hun stemmen samen hoorde ze erg blij en verrast was over het mooie stemgeluid van haar zoon. Jason toert nu tijdelijk mee met zijn moeder en de song staat op haar nieuwe album.Duet Freddie Mercury & Michael Jackson vrijgegeven
 


Eindelijk mogen we het ook horen, een duet tussen wijlen Freddie Mercury en wijlen Michael Jackson is vrijgegeven. De song werd door beide heren opgenomen in 1982.

Het nummer komt op de nieuwe verzamelalbum: 'Queen Forever' waarin totaal drie nieuwe Freddie Mercury songs staan, met verder een eerder onafgewerkt nummer van Let Me In Your Heart Again en een versie van Mercury's eerste solohit Love Kills. Daarnaast bevat de box ook verschillende Queen-classics, en exclusieve uitvoeringen van hun hits. Het album is te verkrijgen vanaf 10 november.

Freddy Mercury overleed op 24 November 1991 ten gevolge van Aids. Michael Jackson overleed op 25 juni 2009 ten gevolge van een overdosis medicatie.      

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 17 december 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media