Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1037 people
86447 users - nu online: 1037 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Ciruit Festival 2011: Groter en beter dan ooit!


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 23 mei 2011

This article is also available in English


We hebben goed nieuws voor je, want dit jaar zal je favoriete homofestival groter en beter zijn dan ooit. Van 4 tot 14 augustus keert het grootste homo- en lesbofestival van Europa terug om Barcelona (en Europa, en de hele gay scene) op z’n grondvesten te doen trillen door een overweldigend aanbod van twintig verbazingwekkende feesten, een overvloed aan activiteiten overdag en, het beste van alles, de vierde editie van de – ondertussen al haast legendarische - grootste homo- en lesbodag in een waterpark.

Zoals gezegd, dit gaat de omvangrijkste editie worden van het Circuit Festival tot nu toe: elf dagen en nachten vol pure gay zomerpret. Het valt niet te ontkennen, Circuit’s vierde editie gaat een ware MUST worden die je niet gemist wilt hebben!

Laten we het eens hebben over de sterbezetting, want dit jaar zal het Circuit Festival je favoriete dj’s samenbrengen: Offer Nissim, Peter Rauhofer, Ana Paula, Micky Friedmann, Phil Romano, Isaac Escalante, Paulo Pachego, Leandro Becker, Marco Da Silva, Micky Friedmann... en dat zijn nog maar enkele namen... en je zult ze allemaal aantreffen op het Circuit Festival!


Waar het op feesten aankomt weet je dat het Circuit Festival nooit teleurstelt.

Als deel van de twintig verbazingwekkende party’s die de organisatie in petto heeft, staan de volgende min of meer vast:

04 augustus: Grote Openingsparty met Offer Nissim
07 augustus: Beach Day @ l’Atlàntida
09 augustus: Water Park Day @ l’Illa Fantasia
13 augustus: Main Party met Peter Rauhofer
14 augustus: La Leche! @ l’Atlàntida
14 augustus: Slotparty verzorgd door Supermartxé

En denk eraan, vanaf het moment dat je in Barcelona bent, hoef je je nergens anders zorgen over te maken dan jezelf volop plezier te bezorgen, aangezien het Circuit Festival meer dan voldoende faciliteiten heeft voorbereid om je Circuit-ervaringen fijn en aangenaam te maken. In het NH Calderón, Circuit’s officiële hotel, zul je een welkomst-desk aantreffen waar het mogelijk is je All Access Pass af te halen zonder in de rij te hoeven staan en waar je bovendien voorzien zult worden van allerhande informatie over locaties, feesten en dagactiviteiten.Circuit Festival zal ook een busdienst bieden met meerdere wagens waarop een vertegenwoordiger van de organisatie aanwezig is om te helpen snel en zonder problemen naar alle feesten te komen. De Circuit-organisatie heeft ook haar aandacht op elke party verbeterd zodat je amper tijd hebt iets te vragen voordat je een antwoord krijgt.

Als je tot hiertoe met lezen bent gevorderd en het gevoel je bekruipt dat je niet kunt wachten met het boeken van je accommodatie voor dit evenement, lees dan toch nog even door want eenmaal in Barcelona zul je toch een plek nodig hebben om uit te rusten als je uiteindelijk genoeg genoten hebt van het feesten, de geboden ontspanning en de dagactiviteiten.Mocht je dus op zoek zijn naar maximum kwaliteit en comfort en gerieflijke faciliteiten, dan biedt Circuit je het NH Calderón, een gedistingeerd vier sterren-tophotel midden in het centrum van Barcelona (amper vijf minuten lopen van de Circuit Bus Halte), dat een van Circuit’s belangrijkste ontmoetingspunten zal worden en waar de meeste VIP’s, dj’s en gasten ondergebracht zullen worden.

Denk eraan dat daar ook de welkomst-desk gevestigd is! In het geval je meer informatie wilt ontvangen over het officiële hotel, kun je een e-mail sturen naar circuithotel@circuitfestival.net. Als je er prijs op stelt meer algemene informatie te krijgen stuur dan een mailtje aan info@circuitfestival.net.

En vergeet natuurlijk ook niet een bezoek te brengen aan de website www.circuitfestival.net, die je in staat stelt haast alle informatie die je zou kunnen verlangen op te zoeken, en waar het ook mogelijk is in de voorverkoop de All Access Pass of afzonderlijke kaartjes voor feesten te bestellen.

Tot ziens in Barcelona!
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Ciruit Festival 2011: Groter en beter dan ooit!

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 25 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media