Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 938 people
86447 users - nu online: 938 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Terug naar de Sportschool...


door Bureau Redactie in Health & Body , 05 februari 2002

This article is also available in English


De afgelopen jaren hebben athleten vooral vertrouwd op creatine monohydraat in poedervorm als een veilige energiebron, die zorg kon dragen voor langere, intensievere en productievere trainingen. Creatine-supplementen hebben geholpen bij het bereiken van een toename van energie, uithoudingsvermogen en spiersterkte, bescherming tegen de aanmaak van melkzuur, het uitstellen van vermoeidheid, en het behoud van spierweefsel voor toenemende spierversterking. Maar poeder-creatine breekt af tot het nutteloze afvalprodukt creatinine als het niet meteen na de vervaardiging wordt gebruikt

Daarom is er nu Creatine Serum, dat gegarandeerd stabiel blijft en niet aan afbraak onderhevig is. Creatine Serum metaboliseert sneller, veiliger en efficienter. Het equivalent van 2500 mg creatine monohydraat per keer wordt binnen een paar minuten opgenomen in de bloedbaan. Creatine Serum wordt efficienter door het lichaam opgenomen. Door het overslaan van de verteringsfase en rechtstreeks de spieren te bereiken, behoudt Creatine Serum een veel grotere kracht dan poeder-creatine. De laatstgenoemde vorm, waarmee de meeste creatine-gebruikers bekend zijn, heeft zo'n vijfenveertig minuten tot een uur nodig om opgenomen te worden, en kent bovendien een aanloopperiode van vijf dagen. Bij het gebruik van de traditionele poeder-creatine kan er tot zo'n tachtig procent verloren gaan in de verteringsfase.
Creatine Serum veroorzaakt niet de dehydratie die vaak met creatine-poeder wordt geassocieerd, waardoor spierkramp wordt vermeden. Bovendien is er geen aanloop of onderhoud noodzakelijk, het is voldoende om het op de dag van de training te nemen. De stabiliteit, snelle opname en het gemak maken het mogelijk het mee te nemen naar de sportschool.
Anders dan de zanderige smaak van poeder-creatine smaakt Creatine Serum lekker en is het verkrijgbaar in verschillende smaken. Het is daarom een ideaal supplement om in een trainingsplan op te nemen.
Het aanbevolen gebruik bestaat uit 5 mg Creatine Serum, dat direct ingenomen kan worden door vijf maal de oogdruppelaar onder de tong leeg te knijpen (hierbij komt elke keer 1 mg vrij). Het is echter ook mogelijk het Creatine Serum te mengen met water of een sapje. Beide methodes zijn effectief omdat de creatine direct door de spieren wordt opgenomen. Je bent dus meteen gereed om de traing te beginnen.
Creatine Serum bevat naast creatine monohydraat, dat de spieren versterkt en voor een weinig vet bevattende spiermassa zorgt, onder meer ook vitamine B12, dat bekend staat als de "rode vitamine" omdat het zorgt voor de vorming en het herstel van de rode bloedlichaampjes, ginseng, dat de energie in alle lichaamssystemen verhoogt, glycerine en honing, dat de opname van creatine in de spiercellen versterkt.
Voor meer informatie over Creatine Serum kunt u terecht bij de natuurvoedingswinkel.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIE

Terug naar de Sportschool...

Bureau Redactie, in Health & Body op 11 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN HEALTH & BODYIN NUMMER 124


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media