Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 899 people
86447 users - nu online: 899 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Cock & Feathers


door Bureau Redactie in Uitgaan & Reports , 29 januari 2002

This article is also available in English


De laatste paar maanden stond er een mysterieuze advertentie in het blad dat op dit moment voor je neus ligt. ZoÕn advertentie die moet werken als opwarmertje. Cock & Feathers stond erin. Meer niet. Een kwestie van afwachten dus om te zien waar dat nou weer precies voor zou staan.

Inmiddels is het bekend: de Cock & Feathers is de nieuwe bar en tegelijkertijd het eetcafŽ van Gerard aan de Zeedijk. Gerard, die de deur van het naar hem vernoemde restaurant aan de Geldersekade onlangs definitief achter zich dichttrok, blijkt een horecaman in hart in nieren te zijn. Hij is er het type niet naar om iedere dag achter een paar gerania (nou vooruit, geraniums dan) te gaan zitten wachten tot de zon ondergaat. Toen hem bleek dat een restaurant aan de Zeedijk vrij zou komen was hij er als de kippen bij (vandaar misschien de naam Cock & Feathers?). En daar zit hij dan nu, recht tegenover de QueenÕs Head in een knusse, gezellige en intieme ruimte die is ontstaan door het samenvoegen van twee typisch Amsterdamse pandjes.
Tante Aal, de koningin van de Zeedijk, knipte onlangs het lint door en opende daarmee de Cock & Feathers. Je kunt er terecht vanaf vijf uur Ôs middags - tot om zes uur de keuken open gaat worden er snacks geserveerd. De keuken waar kokkin Heidi de scepter en de garde zwaait is open van zes tot negen uur. En na de maaltijd kun je rustig nog wat blijven hangen tot zoÕn uur of ŽŽn door de week - en zelfs nog een paar uur langer in het weekend. (Op de foto: Gerard met Heidi)
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik
GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIEmrt 2017        lengte: 13 min.
Cock & Feathers

Bureau Redactie, in Uitgaan & Reports op 04 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 124


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media