Back to Top
Woensdag 03 juni
86440 users - nu online: 1031 people
86440 users - nu online: 1031 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion - Swimwear


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 16 augustus 2008

This article is also available in English


Het licht als inspiratiebron voor Speedo

Met de lente/zomercollectie 2008 schijnt Speedo zijn licht op jou. Omdat licht in al haar facetten de inspiratie is achter de nieuwe Speedo-ontwerpen. Want of je nu in of uit het water bent, je hoort je zo goed te voelen als je eruitziet. Speedo heeft twee verschillende kwaliteiten van licht geïdentificeerd om dit te uiten; Laser Light en Radiant Light. De eerste benadrukt de wijze waarop professionele zwemmers hun energie focussen.


Radiant Light representeert de reflecties van licht op het water. Voor de verschillende lijnen van Speedo hebben deze twee lichtsoorten een andere betekenis. Luxe en schoonheid voor Radiant Light, controle en nauwkeurigheid voor Laser Light. In beschouwing nemende dat veranderingen in de mode vaak sneller zijn dan het licht, is het niet verwonderlijk dat de fashion-collectie van Speedo geïnspireerd is op bezeten razend licht, waarbij het het hoofdthema voor de mannencollectie Silver Boom is. Het representeert het toppunt van verfijning in watershorts met luxueuze stoffen en zachte kleuren en prints.

Speedo wordt wereldwijd gedistribueerd in meer dan zeventig landen. Voor verkoopinformatie bezoek www.speedo.nl.

Het mannelijke silhouet van HOM

Het Franse label Hom bestaat sinds 1968 en staat bekend als de belichaming van mannelijkheid en innovatie. Veertig jaar van vakbekwaamheid, met name in de herenondermode waar het als eerste een soepel voorpand bij een herenslip introduceerde en zich hiermee positioneerde als trendsetter op het gebied van comfort en ondersteuning.
De HOM-stijl blijft trouw aan zijn traditie van het karakteriseren en versterken van het mannelijke silhouet. Ook in haar schitterende Beachwear-collectie van 2008, waarin de HOM-waarden: kwaliteit, knowhow en design goed vertegenwoordigt zijn. Ondergebracht in drie thema’s: Chic, Fun en Sport. Waarbij de foto’s duidelijk voor zich spreken...
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion - Swimwear

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 22 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 203


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media