Back to Top
Donderdag 23 Jan
86407 users - nu online: 1142 people
86407 users - nu online: 1142 people login
      Gay News : Nieuwsoverzicht
laatste gay nieuws
Consumentenbond: actie tegen Grindr en andere apps die data doorverkopen
Nieuws van Di 14 jan, 2020 20:21


De Consumentenbond luidt de noodklok over datahandel door gratis apps als Tinder en Grindr. Uit onderzoek van een Noorse consumentenorganisatie blijkt dat tien populaire gratis applicaties gebruikersgegevens verzamelen en doorspelen naar meer dan 135 partijen. Dat gebeurt buiten het medeweten en dus zonder toestemming van de gebruikers.

Het gaat onder meer mis bij de datingsapps Tinder en Grindr, twee ovulatie-apps en de make-up-app Perfect365. Die laatste app spant de kroon, zo blijkt uit het Noorse onderzoek, met het doorverkopen van privégegevens aan 72 verschillende datahand...

> Lees het hele nieuwsbericht


 Rubriek Landelijk nieuws  

laatste gay nieuws
Facebook verwijdert eindelijk valse info over Prep medicatie
Nieuws van Do 02 jan, 2020 16:47


Na eindeloos touwtrekken tussen homorechtenorganisaties, hiv/aids-actiegroepen en volksgezondheidsorganisaties en Facebook heeft deze eindelijk besloten dat de advertentie's misleidend zijn en deze verwijdert.

Maandenlang voerde men druk uit Facebook. Er verschenen een tijd lang valse advertenties over PrEP, het medicijn ter preventie van hiv. In de advertenties, geplaatst door advocaten gespecialiseerd in letselschade, werd het medicijn gelinkt aan nier- en botschade.

Omdat dit valse informatie is, het is immers aangetoond dat het medicijn veilig is, gingen holebi's samen ...

> Lees het hele nieuwsbericht


 Rubriek Overig Nieuws  

 bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media