Back to Top
Woensdag 01 Apr
86425 users - nu online: 878 people
86425 users - nu online: 878 people login
      Gay News : Nieuwsoverzicht
laatste gay nieuws
Nieuwsbrief Gayslowdating
Nieuws van Ma 30 mrt, 2020 16:53


Beste mannen,

Door Carona zitten we momenteel in een vreemde periode met nog veel onduidelijkheid over de duur en de consequenties. In deze nieuwsbrief meer informatie over de gevolgen voor Gayslowdating.

Als eerste is het Multiculti Fietsbezoek naar de Bijlmermeer op zondag 26 april geschrapt. De organisatoren en deelnemers zijn op de hoogte gesteld en de deelnemersbijdrage is terug gestort.

Het is nog onduidelijk of de roze zaterdag in Leeuwarden op 20 juni door gaat. Majo, Foppe, Margriet en Elma zouden vanuit de stand van GSD roze rondleidingen geven. Volgende week gaat de ...

> Lees het hele nieuwsbericht


 Rubriek Overig Nieuws  

laatste gay nieuws
Christen idioten hebben de corona schuldigen gevonden HOMO's!!!
Nieuws van Zo 29 mrt, 2020 21:48


Je kon er op wachten en het is eigenlijk te triest om waar te zijn maar goed we kunnen tegen een stootje en hoop dat je in deze rot tijd toch even kunt glimlachen om die verknipte christen-gekkies.

Op nummer 1.

Rick Wiles, oprichter van de Amerikaans christelijke website TruNews, zegt dat de verspreiding van het coronavirus een plaag van God is om 'veel zonde van deze planeet te verwijderen', en noemde homo's en transgenders 'gemeen' en 'walgelijk' en 'gevaarlijk'.


2. In Israël zei een Orthodoxe rabbijn dat het coronavirus een godde...

> Lees het hele nieuwsbericht


 Rubriek Overig Nieuws  

 bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media