Back to Top
Vrijdag 19 Jul
86335 users - nu online: 1142 people
86335 users - nu online: 1142 people login

NIEUWS

NIEUWSOVERZICHT

Share:Zo 28 apr, 2019 16:50

Trump haalt uit naar 'derderangs acteur' Jussie Smollett


De Amerikaanse president Donald Trump heeft de voormalige Empire-acteur Jussie Smollett een derderangs acteur genoemd die Amerika te schande heeft gemaakt. Dat deed Trump in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een verkiezingstoespraak in Wisconsin.

Jussie Smollett beweerde op 29 januari te zijn aangevallen waarbij zijn gemaskerde aanvallers iets racistisch schreeuwden over MAGA country, een verwijzing naar Trumps slogan Make America Great Again. Daaruit kon worden opgemaakt dat Smollett door Trump-aanhangers zou zijn belaagd.

"Ik had nog nooit van de term MAGA gehoord totdat deze derderangs acteur in Chicago naar buiten kwam en zei 'Ik ben in elkaar geslagen door MAGA country'. Geloof je dat? Het bleek achteraf een totale leugen", zei de president, gevolgd door gejuich door zijn toehoorders. Trump vervolgde: "Trouwens, die zaak in Chicago is echt een schande voor ons land."

'Smollet heeft mishandeling in scène gezet'

De politie in Chicago kwam na uitgebreid onderzoek tot de conclusie dat Smollett de mishandeling in scène had gezet. Smollett ontkent een valse aangifte te hebben gedaan. Hij houdt vol dat hij eind januari door twee mannen werd aangevallen die racistische en antihomo-uitspraken deden, een vloeistof over hem heen gooiden en een strop om zijn nek bonden.

Smollett kreeg vorige maand zestien aanklachten aan zijn broek, maar die werden enkele dagen later ingetrokken omdat de aanklagers niet dachten dat hij gestraft zou worden met meer dan de boete en werkstraf die hij al had voltooid. Wel loopt er nog een zaak van de gemeente Chicago tegen de acteur. De stad wil een vergoeding van zo'n 130.000 dollar (115.000 euro) zien voor de onnodige inzet van rechercheurs voor het onderzoek naar de mishandeling.

Smolletts personage Jamal werd in februari uit het restant van het vijfde seizoen van Empire geschreven. De hoofdcast van Empire wil dat Jussie Smollett terugkeert in het zesde seizoen van de serie.

Trump haalt uit naar derderangs acteur Jussie Smollett
nieuws van Zo 28 apr, 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDjun 2019       


mrt 2019       


apr 2019       


Rubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 336, augustus 2019
Mister B


Leather, Rubber and Fetish

meer info |visit


Bronx


Well known gay shop

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media