Back to Top
Zondag 25 Aug
86352 users - nu online: 1205 people
86352 users - nu online: 1205 people login

NIEUWS
Share:Zo 24 feb, 2019 3:28

Acteur Jussie Smollett uit tv-serie Empire geknipt


Acteur Jussie Smollett zal niet meer te zien zijn in de laatste twee afleveringen van de Amerikaanse tv-serie Empire. Zijn personage Jamal wordt door de producenten van Fox uit de serie geknipt.

In een verklaring schrijven de producers dat ze onrust op de set willen voorkomen en daarom Smollett uit de serie schrappen.

De maatregel volgt een dag nadat Smollett voor de rechtbank moest komen. Hij is beschuldigd van het indienen van een valse aangifte en op borgtocht vrijgekomen.

Eigen hoofdrol

De Empire-acteur meldde zich eind januari bij de politie. Hij zei dat hij mishandeld was door twee mannen die racistische en homofobe opmerkingen maakten. Ook claimde hij dat hij een chemische stof over zich heen had gekregen.

Maar vorig weekend kwam al naar buiten dat de politie in Chicago vermoedde dat de acteur twee mannen had ingehuurd om hem te belagen. Nu is hij dus als verdachte aangemerkt voor het ensceneren van die aanval. De aanklagers zeggen dat Smollett als een filmmaker te werk ging die zijn eigen korte film regisseerde en daar zelf de hoofdrol in speelde.

Dreigbrief

Volgens de politie was de acteur ontevreden over zijn salaris en zou hij zijn carrière een boost hebben willen geven. Ook zou hij een dreigbrief aan zichzelf hebben gestuurd naar de studio waar Empire wordt opgenomen.

Smollett ontkent via zijn advocaten met klem dat hij zelf achter de aanval zit. Zijn verdediging noemt hem een integer man met een smetteloze reputatie. Ze beschuldigen justitie van het opblazen van de zaak, ten koste van de acteur.

 

Acteur Jussie Smollett uit tv-serie Empire geknipt
nieuws van Zo 24 feb, 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDjun 2019       


apr 2019       


Rubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019
Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visit


NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media