Back to Top
Zaterdag 24 Aug
86352 users - nu online: 1141 people
86352 users - nu online: 1141 people login

NIEUWS
Share:Wo 10 okt, 2018 18:03

Vervolging van 27-jarige Hagenaar om dood Orlando Boldewijn


Het Openbaar Ministerie vervolgt een 27-jarige man uit Den Haag vanwege betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn. De man was al eerder verdachte in de zaak, maar werd na een paar dagen weer vrijgelaten.

Hij bleef al die tijd wel verdachte. Het OM verdenkt hem van mishandeling met de dood tot gevolg, dood door schuld en het nalaten om hulp te verlenen.

De 17-jarige Orlando had op zondag 18 februari twee keer afgesproken met mannen via de homo-datingapp Grindr, iets wat hij vaker deed. Na de laatste date, met een man van 20 uit Den Haag, kwam Orlando niet meer thuis. Die date zei dat hij Orlando na hun afspraak had afgezet op de Böttgerwater in Den Haag.

Duikers zochten een week later in het water in de Haagse wijk Ypenburg, in de buurt van de plek waar Orlando voor het laatst werd gezien. Diezelfde avond werd het lichaam van de jongen in het water gevonden.

Volgens het Openbaar Ministerie kan op basis van onderzoek niet worden vastgesteld dat Orlando door geweld om het leven is gekomen. Het onderzoek aan het lichaam heeft geen doodsoorzaak opgeleverd en ook uit andere onderzoeksresultaten kan niet worden afgeleid dat er sprake was van moord of doodslag.

Wel is volgens het OM gebleken dat de nu opgepakte Hagenaar Orlando in de nacht van 18 op 19 februari in het water heeft zien liggen en geen alarm heeft geslagen.
 

Vervolging van 27-jarige Hagenaar om dood Orlando Boldewijn
nieuws van Wo 10 okt, 2018
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDRubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019
Amsterdam Pride Foundation


Amsterdam Gay Pride

meer info |visit


Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media