Back to Top
Maandag 24 Sep
86195 users - nu online: 954 people
86195 users - nu online: 954 people login

NIEUWS


Do 28 sep, 2017 0:14

Nieuwe ultra-Conservatieve ambassadeur VS maakt zich niet druk over homo's


De door Donald Trump benoemde Amerikaanse ambassadeur in Nederland meent dat zijn afwijzende standpunten op het vlak van homoseksualiteit geen probleem gaan vormen in zijn nieuwe baan. ,,Mijn taak is niet om te proberen Nederland te beïnvloeden, ik zal de beslissingen van de Nederlanders respecteren,” zei ex-Congreslid Pete Hoekstra in een hoorzitting over zijn aanstelling in de Senaat.

Republikein Hoekstra, een conservatieve Christen die tegen abortus en het homohuwelijk is, beantwoordde een vraag van een bezorgde Democratische senator. Chris Murphy uit Connecticut vroeg zich af of Hoekstra’s opvattingen wel passen in het land dat voorop loopt in de wereld als het gaat om homorechten.

Hoekstra was een vooraanstaand lid van de Tea Party, de ultraconservatieve rechterflank van de Republikeinse partij. Hij is een fanatieke bestrijder van de radicale islam, waarbij hij niet altijd onderscheid maakt met gewone, vredelievende moslims.

Er is sprake van een ‘geheime jihad’, zei hij op een conferentie van anti-islam activist en Wilders-donateur David Horowitz in 2015. Daar schetste hij van Europa en Nederland een extreem beeld. Er heerst ‘chaos’ in Nederland, schetste hij. Er zouden no-go zones bestaan. ,,Er worden auto's verbrand. Er worden politici verbrand.” Vluchtelingen noemde hij ‘indringers’.
Rubrieken:
X

Jong talent met passie voor LHBT-rechten naar internationale Jongerenconferentie
Vr 21 sep, 2018 13:39


Opperrabbijn schrijft richtlijnen rond holebi's & transgenders.
Wo 19 sep, 2018 1:39


Regenboogvlaggen gestolen en ramen bij expo Dordt Pride bespuugd
Ma 17 sep, 2018 0:41


    toon meer


    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018
Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit


Sauna NieuweZijds


Gay Sauna Amsterdam

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media