86407 users - nu online: 1878 people login | join | help
  Gay News : gepost
Sponsors:


Friends:


In de nieuwe Gay News, February 2020Laatste postings van artikelen
uit Gay News magazine


laatste nieuws

Verbetering transgender zorg gaat te langzaam

De lange wachttijden voor transgenderzorg nemen nauwelijks af. Dat blijkt uit onderzoek dat minister Bruno Bruins (VWS) aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. In mei 2018 riepen COC Nederland, Transvisie en Transgender Netwerk Nederland (TNN) al op tot snelle en doortastende maatregelen.
in Health & Bodylees verder


   
Laagdrempelige GGZ voor homojongeren met hulpvraag

In semi-tolerant Nederland gebeurt steeds meer. Jongens tussen de dertien en achttien jaar, die op school net ander gedrag vertonen, worden soms letterlijk de kast in gepest.
in Health & Bodylees verder


Seksueel geweld komt het meest voor bij biseksuele vrouwen

Seksueel geweld en grensoverschrijding komen veel vaker voor onder lesbische, homoseksuele en biseksuele (LHB) personen dan onder heteroseksuele personen. Maar liefst een derde tot de helft van de biseksuele vrouwen heeft dit meegemaakt.
in Health & Bodylees verder


   
Africa Calling - A Free Spirits Dream

Oudejaarsdag. De telefoon gaat over. Wanneer ik opneem heb ik Afrika aan de lijn. In een korte tijd krijg ik een kleine update hoe het er voor staat. De scholen hebben vakantie. Toch komen er dagelijks kinderen die bijles krijgen. Dat gaat gewoon door. Ze vertelt mij dat er mensen overleden zijn aan aids. Mensen die niet wisten dat zij hiv- positief waren.
in Columns & Opinielees verder


TV: Liefde is er voor iedereen!

Het Duitse televisielandschap is kleurrijk en divers, maar schrikt toch ook weer niet terug voor clichéprogramma’s. Op publieke tv-zenders wordt gekookt, gemarchandeerd en gedebatteerd, terwijl commerciële omroepen hulde blijven brengen aan trash-tv, ieder jaar weer op zoek naar nieuwe, niet-succesvolle supersterren en naamloze topmodellen.
in Media & entertainmentlees verder


   
Liturgie voor transgender personen in Protestante Kerk

De Protestantse Kerk in Nederland biedt nu een landelijk vastgestelde liturgie waarvan gebruik gemaakt kan worden in een eredienst waarin een transgender persoon zich met een nieuwe naam presenteert en een zegen ontvangt.
in Algemeenlees verder


Toenemende homohaat, slaat de slinger door?

Lieve Noorderburen, Welkom in 2020! In deze column geen plaats voor de obligate beste wensen voor nieuwjaar die u ongetwijfeld reeds in overvloed in ontvangst hebt genomen.
in Columns & Opinielees verder


   
World Pride gaat in 2023 naar Sydney

Sydney mag in 2023 de World Pride organiseren. De Australische stad werd boven de andere kandidaat-gaststeden Houston, Texas en Montreal verkozen.
in Evenementen & Agendalees verder


Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Gay News ™ is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Neem contact op    Help   Adverteren    CMI