Zaterdag 19 Oct 86366 users - nu online: 1174 people login | join | help
  Gay News : gepost
Sponsors:


Friends:


In de nieuwe Gay News, November 2019Laatste postings van artikelen
uit Gay News magazine


laatste nieuws

Palestijnse Autoriteit verbiedt activiteiten LHBTQ-organisatie Al-Qaws

De Palestijnse Autoriteit (PA) heeft alle bijeenkomsten van LHBTQ-organisatie Al-Qaws op de Westbank verboden. Dat werd gemeld door The Jeruzalem Post. Het verbod kwam nadat Al-Qaws een bijeenkomst in Nabloes had aangekondigd.
in Historie & Politieklees verder


   
Pride Oost, Alle kleuren Oost. . .

Het is woensdagnamiddag. Door de regen fiets ik naar Oost, af en toe even schuilen. Samen met Ambassadeur Raymond en zijn vriend, beiden in leer gaan we op pad. Wanneer we arriveren ontwaar ik een kleurrijk geheel. Tussen de buien door arriveert de Trans Pride Walk met een drumband voorop.
in Uitgaan & Reportslees verder


Pocketopera Jevgeni Onjegin: dodelijk duwel met hartstochtelijke muziek

Tsjajkovski was eerst ambtenaar, ging muziek studeren aan het Conservatorium van Sint-Petersburg en werd toen leraar aan datzelfde conservatorium. Tegen de zomer van 1867 had hij al zijn eerste pianostukken geschreven en liet ze publiceren.
in Muziek & CD'slees verder


   
Geen genetisch verschil tussen homo- en heteroseksuelen: vloek of zegen?

Lieve Noorderburen, "Homoseksualiteit zal nooit aantoonbaar zijn met een bloedproef," blokletterden de Vlaamse media enkele weken geleden. Uit internationaal onderzoek bleken homoseksuelen maar op vijf plekken te verschillen op het vlak van DNA met dat van heteroseksuelen.
in Columns & Opinielees verder


"Voltooid leven"

Eén van de gevoeligste onderwerpen uit de kabinetsformatie van 2017 leidt opnieuw tot spanning in de coalitie. Tweede Kamerlid Pia Dijkstra (D66) kondigde in het AD aan dat zij begin volgend jaar hoe dan ook haar initiatiefwet voor euthanasie bij ‘voltooid leven’ indient. Het kabinet laat momenteel een onderzoek doen naar hoe groot de problematiek is van mensen die levensmoe zijn en uit het leven willen stappen.
in Columns & Opinielees verder


   
Geen "homo-gen"

Het homo-gen bestaat niet, maar het hetero-gen óók niet. Seksualiteit is divers en niet met een DNA-test te voorspellen. Dat laat een grote internationale studie zien, waarin de genetische opmaak van mensen die seks hebben met mensen van gelijk geslacht is onderzocht.
in Health & Bodylees verder


Leather & Fetish Pride Amsterdam 2019

Van 24 tot en met 27 oktober zal de drieëntwintigste editie van Leather & Fetish Pride Amsterdam worden georganiseerd. In het hart van Amsterdam zal de stad vier dagen lang centraal staan voor de leer- en fetisj-community.
in Evenementen & Agendalees verder


   
"Verkoop schadelijke boeken homogenezing moet stoppen"

COC Nederland vindt dat de verkoop in ons land van boeken waarin wordt uitgelegd hoe homoseksualiteit zogenaamd genezen kan worden moet stoppen. Omdat deze boeken ‘schadelijke nepwetenschap bevatten en zelfs tot suïcide kunnen leiden’. De boeken zijn nu eenvoudig via onder meer Bol.com te bestellen, terwijl Amazon ze al wel uit het assortiment heeft gehaald. Bol.com weigert dit goede voorbeeld te volgen.
in Films & boekenlees verder


Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Gay News ™ is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Neem contact op    Help   Adverteren    CMI