Donderdag 22 Aug 86352 users - nu online: 1351 people login | join | help
  Gay News : gepost
Sponsors:


Friends:


In de nieuwe Gay News, August/ Pride 2019Laatste postings van artikelen
uit Gay News magazine


laatste nieuws

Roze Zaterdag 2021 in Rotterdam

Roze Zaterdag 2021 wordt in Rotterdam gehouden. Dat is op Roze Zaterdag in Venlo bekend gemaakt door Jet Valk, voorzitter van Stichting Roze Zaterdagen Nederland (RZN). Volgend jaar is het evenement in Leeuwarden.
in Evenementen & Agendalees verder


   
Diva Mayday, dertig jaar in het vak

Samen met Diva Mayday zit ik op een terrasje bij haar in de buurt. We kennen elkaar al menige jaren en hebben afgesproken voor een interview. Herinneringen gaan terug.
in Scenelees verder


IND voert het nieuwe LHBTI-asielbeleid slecht uit

De IND voert het nieuwe asielbeleid voor LHBTI’s een jaar na invoering nog altijd slecht uit. Dat illustreert het COC aan de hand van zeventien voorbeelden, in een brief aan de nieuwe staatssecretaris voor Asiel en de Tweede Kamer. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) wordt opgeroepen direct maatregelen te nemen.
in Historie & Politieklees verder


   
Erwin Olaf geridderd op zijn zestigste verjaardag

Fotograaf Erwin Olaf is op zijn zestigste verjaardag koninklijk onderscheiden. Hij mag zich Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw noemen. Olaf kreeg de onderscheiding van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema voor "zijn toonaangevende foto's en zijn inzet voor de LHBTIQ+-gemeenschap".
in Theater, Kunst & Expolees verder


Fetisj-feest Damage 24 augustus terug in Amsterdam

Na edities in Antwerpen, Frankfurt en Parijs is de party Damage terug in Amsterdam, op 24 augustus 2019 in Club JACK op de Hogehilweg. Deze HLBT+-club heeft een Berlijnse underground vibe, en is gemakkelijk te bereiken met de metro, de bus en de trein.
in Evenementen & Agendalees verder


   
Kamer positief over discriminatierechercheurs

De Tweede Kamer staat positief tegenover het aanstellen van discriminatierechercheurs bij de politie. Dat bleek begin juli tijdens stemming over een voorstel van Vera Bergkamp (D66), Kirsten van den Hul (PvdA) en Nevin Ozutok (GroenLinks).
in Historie & Politieklees verder


Roemenië is uit de kast aan het komen

Ergens in een straatje in het hartje van Boekarest bevindt zich een gay bar. De enige die de hoofdstad van Roemenië kent. Het terrasje voor de bar is aangekleed met regenboog-gekleurde vlaggetjes. "Love is love" staat erop.
in Reizen en weekendtripslees verder


   
Miljoenen mensen vierden Gay Pride

Miljoenen mensen hebben afgelopen weken meegelopen in Gay Pride-parades over de hele wereld. Alleen in New York kleurden al miljoenen mensen de straten. Allemaal stonden ze stil bij de Stonewall Riots, rellen die 50 jaar geleden het startpunt waren van de georganiseerde homorechtenbeweging in de VS en de strijd voor acceptatie van homo's.
in Mode & Lifestylelees verder


Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Gay News ™ is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Neem contact op    Help   Adverteren    CMI