86425 users - nu online: 915 people login | join | help
  Gay News : gepost
Sponsors:


Friends:


In de nieuwe Gay News, April 2020Laatste postings van artikelen
uit Gay News magazine


laatste nieuws

Veel van reformatorische scholen hanteren afwijzende verklaringen over LHBTI’s

In de schoolprofielen van veel reformatorische scholen in Nederland staan afwijzende uitspraken over LHBTI’s, zo blijkt uit onderzoek van Pointer van KRO-NCRV. Kamerleden Jasper van Dijk (SP) en Kirsten van den Hul (PvdA) gaan de kwestie aan de orde stellen in de Tweede Kamer.
in Algemeenlees verder


   
Beeldcolumn magische, mythische & bijzondere 'queer' dieren: de Tapir

De Tapir is een bijzonder dier; vooral baby tapirs met hun unieke gestreepte en gestippelde patronen! Deze kwetsbare baby tapirs hebben deze bijzondere vacht om zich te camoufleren tegen de bosbodems in Zuidoost-Azië en Zuid- en Midden-Amerika, en zijn zo dus beschermd.
in Columns & Opinielees verder


‘Stel duidelijke norm tegen online pesten’

Het COC roept scholen op om een duidelijke norm te stellen: online en offline pesten wegens seksuele oriëntatie en genderidentiteit is onacceptabel. Als het toch gebeurt moet de school optreden.
in Algemeenlees verder


   
Homo emancipatie in de EU: nog veel werk te doen

Het Jaarrapport 2020 van de Europese LHBTI-koepelorganisatie ILGA-Europe schetst een beeld dat op gespannen voet staat met het wijdverbreide idee dat het werk aan LHBTI-emancipatie in Europa is voltooid.
in Historie & Politieklees verder


Australian Open huldigt met tegenzin homohater Margaret Court

Van gevierd tenniskampioen tot verguisd orakel: die route heeft Margaret Court in ruim een halve eeuw afgelegd. De 77-jarige Australische ex-speelster wordt zuinig geëerd voor een exceptionele sportprestatie.
in Algemeenlees verder


   
Ode aan Michou, de blauwe prins van Montmartre

Lieve Noorderburen, Michou is niet meer. Michou wie, hoor ik jullie zeggen? Michou van Cabaret Michou in de artistieke wijk Montmartre in Parijs. Zijn echte naam was Michel Georges Alfred Catty.
in In Memoriamlees verder


Uit het Studentenleven: Hoera, hoera, we bestaan tien jaar!

We kunnen het nu zeggen, A.S.V.Gay is eindelijk tien jaar geworden. Dat betekent tien jaar aan feesten, maatschappelijke evenementen en bovenal tien jaar een veilige plek creëren voor HLBTQ+-studenten.
in Columns & Opinielees verder


   
COC Midden-Nederland viert 70ste verjaardag

COC Midden-Nederland vierde haar 70ste verjaardag. De jubilerende vereniging, die actief is voor LHBTI’s in Midden-Nederland, organiseerde een feestelijke receptie in de Utrechtse Nicolaikerk.
in Scenelees verder


Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved. Gay News ™ is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Neem contact op    Help   Adverteren    CMI