Back to Top
Donderdag 21 juni
86146 users - nu online: 1244 people
86146 users - nu online: 1244 people login

NIEUWS


Wo 13 sep, 2017 22:25

Burgemeester Seattle weg na beschuldigingen seksueel misbruik

De burgemeester van de Amerikaanse stad Seattle heeft zijn aftreden aangekondigd. Ed Murray (62) deed dat een paar uur nadat hij door een neef was beschuldigd van seksueel misbruik in de jaren zeventig en tachtig.

De man zou op zijn dertiende door zijn oom zijn misbruikt. Het is al de vijfde beschuldiging tegen de Democratische burgemeester. De eerste kwam van een man die beweert dat Murray hem meerdere malen heeft verkracht. Kort daarna maakte Murray al bekend dat hij zich niet herkiesbaar zou stellen voor het burgemeesterschap.

Politieke aanval

Murray ontkent alle beschuldigen, ook de meest recente. Toch stapt hij op, volgens eigen zeggen om te voorkomen dat 'persoonlijke kwesties' het leiden van het stadsbestuur in de weg te zitten.

Hij noemt de beschuldigingen "een politieke poging om hem aan te vallen vanwege zijn progressieve agenda en steun aan de LHBT-gemeenschap". Murray was de eerste burgemeester die openlijk uitkwam voor zijn homoseksualiteit.
Rubrieken:
X

    Top Stories | Gay News
In het nieuwste nummer, Gay News 322, juni 2018


Ebab - locatie Prinsenstraat


Ebab, Enjoy Bed And Breakfast

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media