Back to Top
Zaterdag 24 Aug
86352 users - nu online: 1094 people
86352 users - nu online: 1094 people login

NIEUWS
Share:Wo 18 jun, 2014 2:09

Anti-homoincident in Amsterdam


Een homostel is zaterdagavond op de Prinsengracht aangevallen, zo meldt Het Parool. Een van hen werd daarbij zo hard geslagen dat drie piercings uit zijn oor verdwenen en dat hij met dat oor ook niets meer kon horen. Hij heeft aangifte gedaan de politie onderzoekt de zaak.

Het Parool meldt dat het homostel op zaterdagavond rond half twaalf met de armen om elkaar heen geslagen ter hoogte van de Raamstraat. Dat trok de aandacht van vier mannen die hen begonnen uit te schelden. "Ze riepen keihard: ‘Vieze kankerhomo’s!”, zegt een van hen. "Ik zei nog: ‘Dank je wel, wat een aardig compliment.’ Niet eens: ‘Hou je bek!’”

Daarop kwam één van de mannen dreigend op hem af en begon vrijwel meteen te slaan. Zo hard dat drie piercings uit het oor van het slachtoffer werden geslagen. Het slachtoffer viel op de grond en kreeg nog twee trappen na. Daarna renden de dader en zijn vrienden weg. Volgens het homostel waren de daders twintigers met een licht getinte huidskleur.

Na een bezoek aan een ziekenhuis bleken de verwondingen van het slachtoffer gelukkig mee te vallen en zondag kwam ook zijn gehoor weer terug. Het slachtoffer heeft maandag aangifte gedaan. De politie doet inmiddels onderzoek en heeft daarvoor ook camerabeelden veiliggesteld. Die zullen mogelijk ook gebruikt worden om op de televisie uitgezonden te worden om de daders op te sporen.

Onlangs werd bekend dat het aantal geregistreerde gevallen van geweld tegen LHBT’s de afgelopen jaren verdubbelde, van 623 naar 1.143 per jaar.

Anti-homoincident in Amsterdam
nieuws van Wo 18 jun, 2014
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html

GERELATEERDRubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019
Cuts and curls


Male Hairstyling by appointment

meer info |visit


t Bolke


Gay heart of the east

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media