Back to Top
Maandag 10 Dec
86226 users - nu online: 1271 people
86226 users - nu online: 1271 people login

NIEUWS


Zo 29 apr, 2012 3:24

Tante Dees overweegt te stoppen met Lellebel

Café Lellebel in de Amsterdamse Utrechtsestraat is al vele jaren een trefpunt voor mannen met een frivole voorliefde voor kleding van het andere geslacht. Dezer dagen maakte Hans Wijtenburg, ook bekend als Tante Dees en Desirée dello Stiletto, via het volgende bericht op Facebook bekend dat hij overweegt met het café te stoppen en op zoek is naar een opvolger:

“Na vijftien jaar aan het roer te hebben gestaan van travestiecafé Lellebel, wordt het tijd om afscheid te nemen. Vele stormen hebben we samen doorstaan. Tijden van veel plezier maken samen, vriendschap, lachen, dollen, zuipen en brallen zullen ook onvergetelijk zijn. Voor mij wordt het tijd om op te krassen zodat er een nieuwe frisse wind kan waaien. ‘Tante Dees’ is toe aan wat rustiger vaarwater. De snelle tijden met social media (Hyves, Twitter, Facebook, etc.), netwerken, alle hypes van nu, club nights en andere festiviteiten die door andere moderne horecagelegenheden worden georganiseerd, kan ‘zij’ niet meer bijhouden.

Daarom heb ik besloten op termijn te stoppen met café Lellebel in deze vorm. Graag zou ik willen dat Lellebel als vrijplaats voor mensen van alle genders en culturen behouden blijft. Maar de zaak is toe aan verjonging. Daarom zoek ik een opvolger die deze unieke stek (enige dragshowbar in Nederland) wil voortzetten.

Lellebel is internationaal bekend en wordt door menigeen als onmisbaar geacht in de gay en transgender scene. Het zou toch onbeschrijflijk jammer zijn als deze ontmoetingsplek zou verdwijnen.

Ben jij die enthousiaste persoon met inspirerende ideeën die een levendige jonge Lellebel kan creëren? Of weet jij iemand die dit zou willen? Met de juiste referenties en de gevraagde overnamesom kun
jij de nieuwe eigenaar van ‘de Lel’ worden!!!

Tante Dees overweegt te stoppen met Lellebel
nieuws van Zo 29 apr, 2012
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html


Rubrieken:
X

In het nieuwste nummer, Gay News 328, december 2018


RoB
Made in Amsterdam

NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit


Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit


bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media