Back to Top
Zaterdag 17 Nov
86212 users - nu online: 1442 people
  Gay News : editiesGepubliceerd in
Gay News nummer 327, november 2018 (11)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 327 november 2018COC-voorzitter en anderen geportretteerd in tentoonstelling Palet van Verzet

Tot eind maart 2019 reist de reizende tentoonstelling Palet van Verzet, moedige vrouwen toen en nu van Stichting Aletta. Momenteel is deze te zien in het Onderduikmuseum Aalten. Een van de geportretteerde vrouwen is COC-voorzitter Tanja Ineke.
lees verder


Vier mannen hebben seks met mooie vrouw tot de blinddoek afgaat

Een homoseksuele man heeft vier heteroseksuele mannen in bed gelokt, door zich op Tinder voor te doen als mooie vrouw. Pas toen een van de vier mannen zijn blinddoek afdeed, werd duidelijk dat ze er in waren geluisd. De zaak wordt nu behandeld door de rechtbank in de Britse stad Kingston.
lees verder


Onderzoek vervolging van homo’s onder oude strafwet

Onderzoek de vervolging van homo- en biseksuelen in Nederland onder het discriminerende oude Strafwetartikel 248bis. Die oproep deed het COC afgelopen maand in een brief aan de Tweede Kamer. “Het is tijd om schoon schip te maken”, “Nederland zou deze episode uit de geschiedenis op waardige wijze moeten afsluiten, net zoals men dat in landen als het Verenigd Koninkrijk en Ierland probeert te doen.”
lees verder


Vaste openingsdag van Café Rosé te Maastricht

Het hlbti-café van Maastricht is weer regulier geopend op vrijdag! Café Rosé is het oudste gay café in Maastricht en is toegankelijk voor iedereen. Ervaar een open-minded huiselijke sfeer in hartje centrum. Café Rosé organiseert naast de reguliere bar-avonden ook pub quizzes, karaoke-avonden, bingo-avonden en drag shows!
lees verder


Scheur elke dag een nieuwe man: Your Daily Male 2019

Een jaar vol van mannen, maar met kritische ondertoon. Voor de vierde maal verschijnt Your Daily Male, de enige scheurkalender ter wereld met de man als thema, uitgegeven door Galerie MooiMan male-art. Opnieuw hebben tweeënvijftig internationale kunstenaars bijgedragen aan een ruim één kilo zwaar en ruim vier centimeter dik, kleurrijk boekwerk waarin de man in de kunst centraal staat.
lees verder


Aanvoerders Profclubs speelden weer met Regenboogband

In navolging op de actie in 2017 droegen alle aanvoerders in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie Vrouwen, op initiatief van de Centrale Spelersraad (CSR) en de John Blankenstein Foundation, tijdens de competitieronde een regenboogband in plaats van de traditionele aanvoerdersband. Met het dragen van de regenboogband vroegen zij aandacht voor diversiteit in zowel het betaald als amateurvoetbal.
lees verder


A.S.V.Gay staat voor diversiteit, ook qua nationaliteit

Op 2 oktober was de wissel-ALV (algemene ledenvergadering) van onze mooie vereniging. Vanaf dit moment zijn wij officieel het negende bestuur der A.S.V.Gay. Fantastisch! Nu kunnen we eindelijk echt aan de slag met onze plannen en ideeën.
lees verder


Seksuele diversiteit tijdens IDFA Doc.Filmfestival 2018

Van woensdag 14 november tot en met zondag 25 november vindt de eenendertigste editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) plaats in verschillende theaters in de hoofdstad. Zoals de laatste jaren gebruikelijk zijn er ook dit jaar weer diverse documentaires geprogrammeerd die zich, in de meest uitgebreide betekenis van het begrip, met ervaringen binnen de HLBTQ-wereld bezighouden.
lees verder


De lol van flamboyante verkleedfestijnen, Halloween of niet

Als u dit leest, bent u misschien net klaar met het uithollen van pompoenen, het passen van uw trollenpak of met het ophangen van nep-spinnenwebben. Het is er de tijd voor. Alhoewel ik gek ben op feestjes en verkleedpartijen, is Halloween vreemd genoeg nooit “mijn” feest geworden.
lees verder


IHLIA With Pride

Dit jaar viert Stichting IHLIA, het Nederlandse HLBT-erfgoedcentrum, haar veertig-jarig jubileum. Om dit jubileum te vieren presenteert IHLIA With Pride; een landelijke campagne en tentoonstelling waarin thema’s uit de strijd van de afgelopen veertig jaar van de HLBTI-beweging worden getoond.
lees verder


Mister B is looking for you!

Mister B is onlangs verhuisd naar Prinsengracht 192, een prachtige locatie vlakbij het Homomonument. De nieuwe vlaggenschipwinkel van Mister B heeft, naast het bekende assortiment, een moderne look & feel gekregen. En er is nu ook plaats voor een shop-assistent, misschien iets voor jou?
lees verder
totale integratie van het nederlands is sinds 2000, daarom kun je veel
meer artikelen in vinden in de engelse versie
Rubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Spijkerbar


Cruise and play bar

meer info |visit


The Web


Friendly & hot cruise bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren