Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 986 people
86447 users - nu online: 986 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 257, januari 2013 (14)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni/ juli 2020Fasion: True Blue

Verschillende merkens sneakers, zoals British Knights, Dr. Martens en Munich, komen deze winter met sneakers in verschillende blauwtinten. Van licht hemelsblauw tot diep paarsblauw. Een verfrissende afwisseling van het standaard bruin en zwart. Ook het Nederlandse merk Quick heeft prachtige, handgemaakte sneakers in haar collectie onder de naam Revival Typhoon de Luxe. Nuchter vakwerk dat gemaakt wordt om gebruikt te worden.

       
lees verder


Een week vol leer-vertier in Antwerpen

Van 17 tot 21 januari 2013 vindt in Antwerpen de vierde editie plaats van Leather Pride Belgium. Voor het eerst komt daar ook een zogenaamd “main event” bij, dat luistert naar de naam Darklands. Met het uitgebreide programma van dit jaar hopen de organisatoren er nog een schepje bovenop te doen.

       
lees verder


Minister Schippers wil nog geen bloeddonatie homomannen

Minister Edith Schippers wil ‘mannen die seks met mannen hebben (MSM)’ nog niet toelaten als bloeddonoren. Dat blijkt uit een brief waarin de minister ingaat op de wens van de Tweede Kamer om bloeddonatie door MSM’s toe te staan. De minister meldt verder dat ze bloedbank Sanquin inzicht gevraagd heeft over ‘de donorwens en risicoperceptie binnen de doelgroep MSM’. COC Nederland vindt die vervolgstappen ‘merkwaardig’ en blijft ijveren voor de mogelijkheid voor MSM’s om bloeddonor te worden.

       
lees verder


Aantal nieuwe HIV-diagnoses blijft hoog

De Stichting HIV Monitoring (SHM) meldt in haar Monitoring Report 2012 dat het jaarlijkse aantal nieuwe HIV-diagnoses hoog blijft. In 2011 waren er naar schatting 1067 nieuw geregistreerde HIV diagnoses. Dit aantal neemt niet toe en is vergelijkbaar met de toename in 2009 en 2010. Het aantal nieuwe diagnoses bedroeg in die periode ongeveer 1100 per jaar. Onder mannen die seks hebben met mannen (MSM) werden in 2011 714 nieuwe HIV diagnoses geregistreerd, eveneens vergelijkbaar met voorgaande jaren. MSM vormen nog steeds de grootste risicogroep voor HIV in Nederland.

       
lees verder


COC onthutst over uitspraken Evangelische voorman

COC Nederland is onthutst over de column van voormalig EO-presentator Feike ter Velde in het magazine Zoeklicht. De Evangelische voorman haalt daarin fel uit naar de homolobby en christelijke homogroepen die homo-lessen aanbieden.

       
lees verder


Tot 20 jaar cel voor zware mishandeling Franse homo

In het Franse Rouen zijn drie mannen veroordeeld met straffen tot 20 jaar gevangenisstraf vanwege de mishandeling van een cruisende homoseksuele man. Het slachtoffer hield aan de mishandelingen zware verwondingen, waaronder brandwonden over

       
lees verder


Expo Nieuws: De naakte man in de twintigste eeuw

In Oostenrijk laten de heren alle bedekking vallen. De naakte man wordt getoond! Vaak van voren. Besmeurd, kwetsbaar, zwak. Begerenswaardig. En ook begerend. Van de antieke oudheid tot heden hebben kunstenaars de man ontkleed getoond. Maar vaak belandden die naakte lichamen in museumdepots of privé-verzamelingen.

       
lees verder


Steve Lenius beziet de wonderbare wereld van leer en SM

Als ik mij goed herinner heeft geen Nederlands homotijdschrift ooit meer dan tien jaar een “vaste” columnist over de leerscene gehad. Ook bij bladen in andere Europese landen staan me zo gauw geen voorbeelden voor ogen. In de Verenigde Staten...

       
lees verder


Roddel nieuws

“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch...Ja ja, de blaadjes zijn gevallen nu maar hopen dat we al de nieuwjaars wensen van vrede, het allerbeste enzo overleven, is moeilijk maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

       
lees verder


Reijer's World: ‘When You’re Finished With Him, Can I Do Him?’

De telefoon ging. Ik had Timo uit Amersfoort aan de lijn. Hij was toen tweeëntwintig jaar en ik achtentwintig. “Ik mis mijn familie zo,” huilde hij. “Kom op,” zei ik, “ik ga je troosten. Neem de trein en kom naar Amsterdam, dan gaan we samen iets leuks doen.” Timo’s vader was in 1962 als gastarbeider van Italië naar Nederland gekomen.

       
lees verder


LHBT-voorlichting per 1 december verplicht

Vanaf 1 december 2012 is het op elke school in Nederland verplicht om voorlichting te geven over lesbiennes, homo’s, bi’s en transgenders (LHBT’s). COC Nederland, aanjager van de verplichte voorlichting, spreekt van ‘een overwinning voor LHBT-jongeren en een grote stap voorwaarts op weg naar meer sociale acceptatie.’ Het COC roept scholen op om direct met voorlichting aan de slag te gaan.

       
lees verder


Short Story: Sluitingstijd

Ik bleef met oneerbare bedoelingen hangen na sluitingstijd. Vanaf het moment dat ik de drukke kroeg binnenkwam, viel die ene barkeeper me op. Ik stond als aan de grond genageld, compleet gebiologeerd door deze sexy gozer. Na een tijdje kreeg ik eindelijk weer greep op mezelf, bestelde een bier en begon een beetje met de klanten aan de bar te kletsen.

       
lees verder


Spaanse bisschoppen willen van wetgeving homohuwelijk af

De Spaanse bisschoppen roepen katholieke politici van alle partijen op de openstelling van het huwelijk voor paren van gelijk geslacht af te schaffen. Door die openstelling wordt het huwelijk via wettelijke weg kapot gemaakt zegt bisschop Juan Antonio Martinez Camino namens de Spaanse Bisschoppenconferentie.

       
lees verder


Wenen, een regenboogstad... met uitzonderlijke bals

Niet zo veel andere Europese steden kunnen bogen op zo’n rijke homogeschiedenis als de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Homoseksuele keizers, generaals en componisten uit het verleden en alle homo’s en lesbiennes van vandaag maken Wenen tot een unieke reisbestemming.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Brug 34


Coffee by Day- Drinks by Night

meer info |visit


Mister B


Leather, Rubber and Fetish

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media