Back to Top
Woensdag 29 Jan
86407 users - nu online: 1363 people
86407 users - nu online: 1363 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 155, juli 2004 (21)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 342 februari 2020Chi Chi LaRue's viriele seksbeesten

Ze is groter dan de werkelijkheid en verdient onze eeuwige dankbaarheid vanwege de ontdekking van Joey Stefano, de liefde van haar leven. De mooie, tragisch overleden Stefano was de eerste porno-acteur die er onomwonden voor uitkwam dat hij homoseksueel was en die het als onderligger bovendien tot superster bracht. Hij verkocht niet het vermoeiende smoesje dat hij eigenlijk hetero is en zich alleen maar voor het geld laat neuken. Nee, hij was out & proud, en het publiek sloot hem desondanks in het hart.

       
lees verder


CD News - Klassiek

Peter Iljitsj Tchaikovsky (1840-1893)

Wie zijn vrolijke balletmuziek hoort, kan niet vermoeden dat het leven van Peter (Pjotr) Iljitsj Tchaikovsky een groot tranendal was. De grote Russische componist kon en mocht zichzelf niet zijn. Hij werd zelfs tot zelfmoord gedwongen...

       
lees verder


Fitness - HIT in een notendop

Intensiteit in je training is heel belangrijk. Intensiteit is de mate van moeilijkheid die je voelt als je een oefening doet. Het heeft niets te maken met het gewicht dat je gebruikt, of op welk percentage van je maximum je traint.

HIT staat voor High Intensity Training. Waar dit trainingsprincipe op neer komt is vrij eenvoudig.

       
lees verder


Film News

(Binnenkort) in de bioscoop

Edge of Seventeen

Van Boy George tot de Eurythmics en van fluorescerende overhemden tot snoeiharde haargel: de zomer van 1984 was zo jaren tachtig als de jaren tachtig ooit zouden worden. De zeventienjarige Eric Hunter uit het provinciale Sandusky, Ohio, zit er middenin gevangen. Samen met zijn vriendinnetje Maggie heeft hij zijn bruine polyester schooluniform tijdelijk verruild voor een zomerbaantje in het fast food restaurant bij een plaatselijk pretpark.

       
lees verder


DVD News - Celia Cruz (Oct 21, 1925 - Jul 16, 2003)

La Eterna Voz de Celia Cruz

Celia Cruz staat bekend als de Koningin van de Salsa. Meer dan zeventig cd's heeft ze op haar naam staan, en wereldwijd heeft zij generaties van fans en heeft ze bestaande cultuur- en rassenbarrières weten te doorbreken. Ze heeft een Hollywood Ster op de Walk of Fame, er is een wassenbeeld van haar gemaakt, ze speelde in theater, film en soap en won vijf Grammy's. Beroemd is haar steeds terugkerende uitspraak "Azucar" (op de dvd wordt uitgelegd hoe dat zo tot stand is gekomen).

       
lees verder


Melatonine - Wonderhormoon in Nederland onbekend!

Melatonine is het populairste gezondheidssupplement in Amerika dat zonder recept is te verkrijgen en staat bekend als slaappil, verjongingsmiddel, middel tegen kanker en vele andere kwalen... De gebruikelijk dosis is één tot vijf milligram, afankelijk waarvoor het gebruikt wordt. Zoek op het Engelse woord “melatonin” op internet en je belandt in de wondere wereld van dit hormoon.

       
lees verder


Portfolio - Onweerstaanbare strandjongens

"Nee hoor, je bent helemaal niet te bruin. Je kunt het heel goed hebben." We hebben de eerste zomerdagen weer achter de rug en in ons wereldje zijn dit soort teksten de komende maanden dus weer volop te horen, al dan niet met die valsige ondertoon die we allemaal zo goed kennen (en kunnen). Want met de komst van de zomer duiken ook altijd weer die twijfels over onze teint en onze omvang op. Kunnen we ons met die melkflesjes wel op het strand vertonen?

       
lees verder


Kom, spring dan, Markies

Mme Cancoillote opende het pakket met boeken dat ze net had ontvangen. Ze dreef de minuscule kantoorboekhandel van Nyons en ze hield van dit ogenblik waarop de nieuwe bestellingen uit Parijs aankwamen. Hoewel ze al twaalf jaar in het vak zat en niet meer aan haar eerste pakket toe was, had ze altijd het aangename en bedriegelijke gevoel dat ze het postpakje cadeau kreeg.

       
lees verder


Pink Point Chit Chat

Een reeks gesprekjes met mensen bij Pink Point, de homo-informatiekiosk op het Homomonument.

Toen de Stichting Homomonument in 1980 vroeg om ontwerpen in te zenden voor een nieuw monument ter herdenking van "de onderdrukking van homoseksuelen, alsook om toekomstige generaties te inspireren bij hun strijd tegen discriminatie," ontving men 137 voorstellen. Het ontwerp van de kunstenares Karin Daan werd unaniem als winnaar gekozen.

       
lees verder


Het Ponthuys: riant, royaal en relaxed

Er zijn drie onderwerpen waar iedereen een mening over heeft: het weer, voetballen en eten. Dat merk ik de laatste maanden aan den lijve. Soms al voor tienen in de tram, laatst bij de kassa van AH en uiteraard in de kroeg. “Misschien moet je méér over het eten schrijven en minder over de bediening...” “Je had wel gelijk, wij hadden dezelfde ervaring...” “Kun je ook eens wat goedkopere adressen bespreken...”

       
lees verder


Fashion Report - Arena

Zowel de professionele als de creatieve zwemmer moet voor zwemkleding bij Arena zijn. Sinds 1975 is dit merk hierin gespecialiseerd. Arena heeft door de jaren heen vastgehouden aan het principe om regelmatig nieuwe en revolutionaire materialen te introduceren. Zoals de Arena Stretch 150 en het onlangs geïntroduceerde Power-skin en Waternity. Powerskin is een geweven materiaal dat een extreem gladde oppervlakte heeft.

       
lees verder


Kan 'barebacking' ook veilig zijn?

Barebacking is oorspronkelijk een cowboyterm en betekent “Rijden zonder zadel.” Binnen de seks wordt het echter gebruikt voor “Neuken zonder condoom." Het grote probleem is dat barebacking in de praktijk direct geassocieerd wordt met onveilig vrijen terwijl het in de meest voorkomende gevallen niet onveilig is. Besef dat de mensheid zou uitsterven als er niet meer aan barebacking gedaan zou worden. Zoals een geïnterviewde zei: “Voor hetero’s is barebacking zo ongeveer de standaard.”

       
lees verder


Geruchtmakende maar succesvolle Gay Pride in Jeruzalem

Op 3 juni werd voor de derde keer in Jeruzalem een Gay Pride georganiseerd, ditmaal onder de noemer "Liefde zonder grenzen". Eén van de organisatoren zei hierover: "Dit is precies de boodschap die deze stad nodig heeft: dat we een pluriforme maatschappij kunnen hebben waarin alle mensen kunnen samenleven." Ongeveer drieduizend betogers verzamelden zich voor de optocht die door het centrum van de stad trok om in Liberty Bell Park met een feest te eindigen.

       
lees verder


Hoe erotisch wordt de verfilming van 'Brokeback Mountain'?

In de loop van dit jaar zal worden begonnen met de verfilming van Annie Proulx' Brokeback Mountain. Deze novelle is vernoemd naar het gebergte in Wyoming waar in 1963 de kameraadschap tussen twee schaapherders, Jack Twist en Ennis del Mar, zich ontwikkelt tot een intense seksuele intimiteit, overigens tot grote verrassing van beide mannen.

       
lees verder


Islam blijft de gemoederen bezig houden

De vrijheid van godsdienst moet voor radicale imams worden beperkt. Want radicale stromingen binnen de islam vormen een voedingsbodem voor terrorisme. Dat zei islamoloog Hans Jansen tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer. Volgens hem beschouwen extremistische stromingen bepaalde koranverzen als een jachtakte om homoseksuelen uit te roeien.

       
lees verder


Franse Premier veroordeelt homohuwelijk

Begin juni verbond Noel Mamere, de burgemeester van Begles, Bertrand Charpentier en Stephane Chapin in de echt, waarmee het eerste homohuwelijk in Frankrijk een feit was. "Jullie huwelijk is een begin en ik hoop dat het iets normaals wordt," zei Mamere.

       
lees verder


Geen stijging aantal soa gevallen - Ambulance brengt condooms

Volgens cijfers van de GG&GD worden we weer wat voorzichtiger met seks. Het aantal seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) in Amsterdam lijkt namelijk niet verder toe te nemen. In 2003 zijn 1999 nieuwe gevallen van chlamydia geconstateerd, 801 nieuwe gevallen van gonorroe en 238 gevallen van syfilis.

       
lees verder


Krijgt Londen een Homomuseum?

In Amsterdam wordt al jaren gesoebat over de mogelijke oprichting van een Homomuseum, een instituut dat in bijvoorbeeld Berlijn al geruime tijd bestaat. Onlangs heeft homo-activist Peter Tatchell zijn plannen ontvouwd voor een Lesbian and Gay Museum in Londen, nadat suggesties in die richting werden ondersteund door de belangrijkste kandidaten voor het burgemeesterschap van de Britse hoofdstad.

       
lees verder


Gerommel in het COC

Na jaren van doodse stilte rommelt het opeens stevig in het COC. De ene na de andere “verklaring” komt naar buiten. In navolging van de afdeling Zeeuws-Vlaanderen wil nu ook het COC in Breda breken met de Landelijke COC-Federatie. Eén van de redenen is dat het landelijke COC volgens de Brabantse afdeling geen noemenswaardige rol zou hebben gespeeld in de recente discussie over homo's, die vanuit fundamentalistische moslim-kringen werd aangezwengeld.

       
lees verder


Faubourg - Jongensportretten van Jan Mattheus de Grauw

Vanaf 11 juli exposeert de Rotterdamse beeldend kunstenaar en fotograaf Jan Mattheus de Grauw bij Galerie Faubourg een reeks foto's van jongens en jongemannen met verschillende culturele achtergronden. De portretten tonen hun ontluikende mannelijkheid, hun stoerheid, verlegenheid en kwetsbaarheid, maar ook hun sensualiteit.

       
lees verder


Start van een nieuw begin of begin van het einde?

Ze hebben dus weer met elkaar gesproken, De Haan en Van der Stoel, en schijnen volgens de Gay Krant zelfs gekust te hebben. Volgens het orakel in Best moest hier wel sprake zijn van een heilige geest. Zo klef zijn we niet en daarom gaan we er nu maar vanuit de het gewone dagelijkse gezonde verstand heeft gezegenvierd. Hopelijk zal het geen Judaskus zijn, want je weet het nooit. Wat heeft het GBA bewogen om nu opeens met zo’n juichende toon een “vruchtbaar gesprek, etc.” naar buiten te brengen?

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visit


Boysclub 21


Oldest boysclub

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media