Back to Top
Zaterdag 25 Jan
86407 users - nu online: 1256 people
86407 users - nu online: 1256 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 150, februari 2004 (11)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 341 januari 2020Romeo & Julia nieuw hoogtepunt?

De opkomst en toenemende populariteit van de musical

       
lees verder


De verhoorkelder (23)

Verschillende dagen gingen voorbij. Martin was de tel kwijtgeraakt. Ze waren allemaal hetzelfde. Lowe en Reighly brachten hem drie keer per dag te eten. Aan het eind van elke dag kwamen ze om zijn handen en benen aan zijn brits vast te maken zodat hij tijdens de nacht onbewegelijk vastlag. Overdag kon hij zich vrijelijk door zijn cel bewegen, in niets anders gekleed dan zijn erg strakke onderbroek.

       
lees verder


Film & DVD News

Achter de schermen

De mythe rond de Griekse held Achilles is bijna werkelijkheid geworden op de set van Troy. Achilles was onsterfelijk, behalve bij zijn achillespees. Hij is dan ook aan zijn eind gekomen door een pijl in deze beroemde pees. Brad Pitt, die de rol van de dappere Achilles op zich heeft genomen, is tijdens de opnames van Troy gewond geraakt aan zijn enkel, hoe toevallig!

       
lees verder


Boudewijn Büch's en de homopers

Op 13 december jongstleden vond de Tweede Internationale Büchdag plaats in de Centrale Openbare Bibliotheek te Amsterdam, georganiseerd door het Gezelschap Büchmania. Tijdens deze bijeenkomst werd de tweede uitgave van dit genootschap gepresenteerd: "Doch gedenk steeds Uwe majesteit. Boudewijn Büch & Gerard Reve," geschreven door Hans Hafkamp. Ter gelegenheid hiervan hield hij een lezing hield over Büch's medewerking aan de homopers, die we hier in een bewerkte versie afdrukken.

       
lees verder


Walter Kundzicz' Champion Studio

Het is opmerkelijk dat in deze tijd, waarin, voor wie goed zoekt, van haast alle seksuele aberraties afbeeldingen te vinden zijn omdat mensen hun perverse genoegens met de camcorder vastleggen en op internet achterlaten, de belangstelling voor de onschuldige erotische fotografie uit de tijd voor de seksuele emancipatie steeds meer lijkt toe te nemen. Regelmatig zien fraaie fotoboeken het licht waarin het oeuvre van een nagenoeg vergeten fotograaf aan de vergetelheid wordt ontrukt. Onlangs verscheen bijvoorbeeld Champion, gewijd aan de gelijknamige studio van Walter Kundzicz.

       
lees verder


Een goede boodschap maar verouderde gegevens in aids-voorlichtingsboek

1 December was het Wereld Aids Dag. De jaarlijkse stortvloed aan goede voornemens en beleidsmaatregelen kwam als gebruikelijk weer over ons heen. Maar wat nog steeds niet te horen, is het “bevrijdende” geluid dat een remedie is gevonden tegen aids. De geluiden worden steeds positiever, maar daar hebben we nu niets aan. Het enige dat we momenteel kunnen doen is proberen te voorkomen dat mensen met het hiv-virus besmet worden. Daarvoor is in de eerste plaats enige kennis nodig. Hoe doet het virus zijn werk en vele andere vragen die een goed en duidelijk antwoord nodig maken om besmetting te voorkomen.

       
lees verder


Geilheid van hoge kwaliteit in Instigator

Kort voor de Leather Pride losbarstte stond ineens de meest uitzonderlijk jas voor de deur die we ooit hebben gezien: klokvormig, vervaardigd van een soort langharig wollen kunstbont, en in kleur aflopend van wit naar roze. Hierin bevond zich Michael Thorn, de hoofdredacteur van Instigator. Hij wilde ons op zijn tijdschrift opmerkzaam maken omdat het nu in Europa wordt gedistribueerd door Mr. B.

       
lees verder


20 jaar - Martin Arz

Op 18 januari ging bij Galerie Faubourg de tentoonstelling Golden Queers van start, gewijd aan het werk van de Berlijner kunstenaar Rinaldo Hopf. Door middel van zijn schilderijen, waarin het gebruik van bladgoud een zeer kenmerkend aspect is, probeert hij de historische levensboom van homo's te verbeelden.

       
lees verder


Lekker weg in de winter, naar Egypte

Egypte, het geschenk van de Nijl, zo omschreef de klassiek Griekse historicus Herodotus het nog steeds geheimzinnige land van de farao's en de piramides. De Nijl was en is een levensnoodzaak voor Egypte en is beslissend voor welvaart of hongersnood. De jaarlijkse overstromingen zorgen dat het land bedekt wordt met vruchtbaar Nijlslib. De Nijl bestemde ook het leven van de oude Egyptenaren; zij bestudeerden en analyseerden alles wat met de rivier te maken had.

       
lees verder


Kvir, een Russisch homotijdschrift

Ruim tien jaar geleden riskeerden Russische homo's nog gevangenisstraf, nu dansen ze in disco's, surfen ze over homosites in the Russisch of vieren voor het altaar hun verbintenis. Anders echter dan in het Westen kunnen ze nog niet uit een overvloed aan homotijdschriften kiezen bij de kiosk.

       
lees verder


Wonderpil Gaykrant voor Paardenlul

In het vorige nummer publiceerden wij een artikel waarin verschillende erectiepillen werden getest. Bij het ter perse gaan van dat nummer bleek de Gay Krant ons voor te zijn geweest, zij hadden een heuse erectiespecial. In het bewuste erectienummer bood hoofdredacteur Henk Krol zijn excuses aan voor onjuiste berichtgeving en lasterlijke publicaties over een ondeugende priester eerder in zijn blad, die hij op last van de rechtbank heeft moeten rectificeren.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
t Mandje


Fun and respect since 1927

meer info |visit


La Demence


Guide to better and more glamourous gay clubbing!

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media