Back to Top
Vrijdag 22 Nov
86376 users - nu online: 1129 people
86376 users - nu online: 1129 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 339, november 2019 (14)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 340 december 2019In gesprek met Richard Keldoulis alias Jennifer Hopelezz

Van een wederzijdse vriend krijg ik een bericht dat het “Streetheart Festival” bij Club Church in de Kerkstraat plaatsvindt. Ik kende het al van de voorgaande jaren en weet mij van afgelopen jaar nog te herinneren dat ik mij daar toen kostelijk heb vermaakt.

       
lees verder


Verwachtingsvol uitkijken naar de komst van het Gay Circus naar Amsterdam

Tussen de zwierende kranen en het industriële spoor van de Amsterdamse haven ligt de Thuishaven: de Culturele Vrijhaven van de stad. Op deze vrijgevochten locatie presenteert Sijm Circus & Events op de dagen rondom Valentijnsdag - 13 en 14 februari 2020 - het Gay Circus 2020.

       
lees verder


Jonas Roelens wint Vlaamse PhD Cup 2019

In de Brusselse BOZAR vond de finale van de Vlaamse PhD Cup plaats. Acht jonge onderzoekers legden er de kern van hun jarenlange doctoraatsonderzoek uit in een boeiende en heldere presentatie van slechts drie minuten.

       
lees verder


Bevrijd

Afgelopen maand, om precies te zijn op 29 oktober, is het vijfenzeventig jaar geleden dat mijn geboortestad Breda werd bevrijd. Mijn beide ouders hadden heel bewust de Tweede Wereldoorlog en de Duitse bezetting meegemaakt en mijn moeder heeft als zevenjarig kind, samen met alle Bredanaars, deelgenomen aan “De Vlucht”: omstreeks vijftigduizend inwoners kregen op Eerste Pinksterdag 12 mei 1940 het bevel de stad te verlaten.

       
lees verder


Klokkenluider Chinese AIDS epidemie overleden

Klokkenluider Shuping Wang is op 59-jarige leeftijd overleden. Ze sloeg in de jaren ‘90 alarm over de razendsnelle verspreiding van Hepatitis C en HIV in China.

       
lees verder


Onderzoek UZ Gent brengt HIV-patiënten stap dichter bij genezing

Dankzij een baanbrekend onderzoek van wetenschappers van UZ Gent is de genezing van HIV-patiënten een stap dichterbij. Het onderzoek bracht in kaart waar het ‘restvirus’ voorkomt in het lichaam bij een behandeling.

       
lees verder


Transgender moorden in de VS

Onlangs werd in de Verenigde Staten het 20ste slachtoffer begraven van een transgender haatmisdaad. Diamond was activiste en gezondheidswerkster in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC.

       
lees verder


Conversietherapieën worden wereldwijd toegepast

Een baanbrekend rapport dat onlangs werd gepubliceerd door de hlbti-mensenrechtenorganisatie OutRight Action International legt de wereldwijde verspreiding van zogenaamde conversietherapieën bloot.

       
lees verder


Fotograaf Ewoud Broeksma: Op zoek naar het pure lichaam

In februari 2019 overleed de fotograaf Ewoud Broeksma geheel onverwachts op eenenzestig-jarige leeftijd. Een markant fotograaf, voornamelijk bekend van zijn vele naaktfoto’s van topsporters zoals Epke Zonderland.

       
lees verder


Uit het studentenleven: Tot in de late uurtjes gezellig!

Het nieuwe jaar is eindelijk (officieel) begonnen. Op 1 oktober zijn we ingeslagen als het nieuwe bestuur van A.S.V.Gay. Het tiende bestuur mag eindelijk zijn werk gaan doen!

       
lees verder


Documentaires over diversiteit tijdens IDFA 2019

Van 20 november tot en met 1 december transformeert het Internationale Documentaire Filmfestival Amsterdam (IDFA), dat sinds 1988 wordt georganiseerd, het bioscooplandschap van onze hoofdstad weer tot een waar paradijs voor liefhebbers van creatieve documentaire films.

       
lees verder


Roze in Blauw viert 20-jarige jubileum

Roze in Blauw (RiB), het netwerk binnen de Nederlandse nationale politie dat zich speciaal bezighoudt met de bestrijding van antihomoseksueel geweld en de ondersteuning van slachtoffers daarvan, viert haar 20-jarige jubileum!

       
lees verder


Antwerp Brilliant Games 2019: sport zonder begrenzingen

Begin november verzamelen sporters uit de hele wereld zich in Antwerpen. Dan organiseert Active Company, de Antwerpse sportvereniging voor holebi’s en sympathisanten, van 31 oktober tot en met 3 november 2019 de tweede Antwerp Brilliant Games.

       
lees verder


Cantus Obliquus presenteert Roze Revue

Wat nu? Een roze revue? Wat is dat? Een revue is een avondvullend programma. Op zaterdag 2 november en zondag 3 november 2019 verzorgt Cantus Obliquus tijdens een avondshow en een middagmatinee een vrolijke, bonte verzameling van liedjes en performances.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
LantarenVenster


De plek om de actuele auteursfilm en wereldcinema te zien

meer info |visit


Club YOLO


Amsterdam newest Gay Club

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media