Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1013 people
86440 users - nu online: 1013 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 312, augustus 2017 (19)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddel Nieuws

Het zijn moeilijke tijden voor de Nederlandse Jet_set en helemaal voor degene die denken daar toe te behoren. U bent of gaat op vakantie en heeft dus wel wat leukers te doen dan de ellende van de “Ik ben wereld beroemd in Amsterdam” mensen te lezen....maar we doen ons best voor de thuisblijvers.

       
lees verder


Backdoor sluit het zomerseizoen in stijl af met een clubavond in Akhnaton

Na de spectaculaire Backdoor meets Flikker editie afgelopen juli in Akhnaton te Amsterdam komt Backdoor zaterdag 9 september terug! Voor de achttiende keer wordt het gay en open-minded feest Backdoor gevierd.

       
lees verder


Reijer's World: Ordnung ist das halbe Leben

“Niet omkijken. Nog niet omkijken!” Vincent gaf me een por in mijn zij. Wij stonden aan de bar van de Monopole. In de volksmond “de sorrenbak” geheten. Wij hadden in die tijd allemaal een snor. Maar ik keek natuurlijk toch om. Er kwam een snoepje binnen. Knap koppie. Ondeugend snorretje. Strak in zijn jeanspak. Zijn bloes stond wijd open en toonde een lekker behaarde borstkas.

       
lees verder


Russische anti-Homo-wet illegaal

De Russische anti-homo-wet is discriminerend en in strijd met de vrijheid van meningsuiting, aldus het oordeel van het Europees Hof voor de Rechten van Mens (EHRM). “Dit is een mooie overwinning voor onze Russische collega’s en voor homo’s in heel Rusland. We feliciteren ze daar van harte mee!”, reageert COC-voorzitter Tanja Ineke.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Europride 2020, liever in Antwerpen

Lieve Noorderburen, Brussel, of moet ik zeggen enkele overambitieuze Franstalige en Brusselse belangenverenigingen voor de HLBTI-gemeenschap, willen in 2020 de Europride in onze hoofstad organiseren. De Europride naar België brengen is een goed idee, de gedachte om het in Brussel te organiseren bezorgt me de nodige rillingen.

       
lees verder


Seks voor je 25e: homonegativiteit sterk gedaald onder jongeren

Het aantal jongeren dat uitingen van homoseksualiteit afkeurt is sterk gedaald. In 2012 keurde de helft van jongens en een kwart van de meisjes het af als twee jongens elkaar zoenen op straat. In 2017 is dat percentage vrijwel gehalveerd naar 27% van de jongens en 13% van de meisjes.

       
lees verder


Hoger dodental in Tsjetsjenië

Het aantal mannen dat de afgelopen maanden in Tsjetsjenië is vermoord om hun (veronderstelde) seksuele oriëntatie, blijkt hoger dan aanvankelijk gedacht. Het gaat waarschijnlijk om zes in plaats van drie mannen, zo bevestigt de organisatie Russian LGBT Network.

       
lees verder


WHO waarschuwt: Ongeneeslijke vorm van gonorroe in aantocht

Een ongeneeslijke vorm van de seksueel overdraagbare ziekte gonorroe, ook wel druiper genoemd, is zich aan het verspreiden. Daarvoor waarschuwt de World Health Organisation (WHO) afgelopen maand. Huidige antibiotica zijn niet meer in staat de soa te genezen.

       
lees verder


‘Bewijzen’ seksuele oriëntatie wordt eenvoudiger voor asielzoeker

Het wordt voor LHBTI-asielzoekers eenvoudiger om hun seksuele oriëntatie te ‘bewijzen’. Dat is het gevolg van twee recente uitspraken van de rechtbank in Den Haag. Kern van de rechterlijke uitspraken is dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) niet meer mag negeren dat een asielzoeker een relatie heeft met een persoon van gelijk geslacht, bij het beoordelen van de vraag of hij of zij lesbisch, homo of biseksueel is.

       
lees verder


Mississippi komt met uitgebreide anti homo wet

De Amerikaanse staat Mississippi komt met de meest anti homo wet van alle staten in Amerika. De wet werd eerder (2016) na felle protesten, vanuit de bedrijfswereld, showbizz wereld, niet goedgekeurd, en door de rechter afgewezen maar naar het zich laat aanzien komt de wet nu toch.

       
lees verder


Regenboogsteden willen doorgaan met LHBTI-beleid

De 45 Regenboogsteden willen doorgaan met het beleid dat is gericht op de sociale acceptatie, emancipatie en veiligheid van LHBTI’s. Dat staat in de verklaring ‘Van Regenboog naar Horizon’ die tijdens Roze Zaterdag in het gemeentehuis van Den Bosch werd gepresenteerd.

       
lees verder


Robert Mapplethorpe, de vormingsjaren van een artistiek perfectionist

In de winter 2015-2016 organiseerde de Kunsthal te Rotterdam een omvangrijke expositie met werken van Keith Haring en deze zomer is daar plaats gemaakt voor een groots retrospectief van het leven en werk van Robert Mapplethorpe. Hoewel Mapplethorpe en Haring in leeftijd zo’n twaalf jaar van elkaar verschilden en hun artistieke beeldtaal mijlenver uiteenligt, zijn er toch ook opvallende overeenkomsten tussen de loopbanen van beide kunstenaars.

       
lees verder


Stad nodigt slachtoffers homogeweld uit voor Gay Pride

De gemeente gaat buitenlandse slachtoffers van geweld tegen homo's in het vervolg uitnodigen voor een ontvangst tijdens de Gay Pride om hen een hart onder de riem te steken.

       
lees verder


Cafés toch langer open tijdens Gay Pride

Café-eigenaren die in juni te horen kregen dat ze hun openingstijden tijdens de Gay Pride niet mochten aanpassen, mogen toch wel langer open blijven.

       
lees verder


Senior Pride 2017, een dag om in te lijsten

Het thema van Pride Amsterdam dit jaar is: This is my Pride. Maar wat betekent dat? En is dat voor iedereen weer anders? Senior Pride ging op onderzoek uit en vroeg aan de verschillende letters in HLBTIQ wat voor hen Pride is.

       
lees verder


FunHouse XXL in de Gashouder: Groter Beter Massief

FunHouse XXL - voor de tweede keer wordt de Gashouder betrokken in de Pride-editie van FunHouse. In dit industriële monument, op deze absoluut unieke locatie zal er een voor FunHouse ongekende laser-licht en visueel spektakel losbarsten. Samen dansen op de energieke tunes van onder anderen DJ Glaucio Duarte, Leomeo, Micky Friedmann, Danny Verde en een nu al legendarisch live optreden van Nalaya.

       
lees verder


Amsterdam Pride 2017 viert verbondenheid in diversiteit

In het jaar dat de tweeëntwintigste editie van Pride Amsterdam plaatsvindt, deed Artis de wereld trots kond van het feit dat voor het eerst in de geschiedenis van de dierentuin een koppel mannelijke vale gieren (Gyps fulvus) voor een kuiken zorgt. Het ei van het mannenkoppel was los gevonden en in een broedmachine gelegd.

       
lees verder


Cabaret La Gaité in Theater Tuschinski

Mensen met een nostalgische inslag kunnen op 29 juli hun hart ophalen tijdens een speciale hommage aan Abraham Tuschinski’s beroemde Soirée Dansant & Chantant, in een geliefd en weelderig gedecoreerd zaaltje op de eerste verdieping van zijn Filmpaleis.

       
lees verder


Rotterdam Unlimited vestigt aandacht op gender- en seksuele diversiteit

Het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival Rotterdam Unlimited, dat t/m 29 juli plaatsvindt, biedt voor het tweede jaar op rij een programma met gender- en seksuele diversiteit als thema. Dit programmaonderdeel komt tot stand in samenwerking met The Hang-Out 010, een Rotterdamse ontmoetingsplek voor LGBTI-jongeren.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media