Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 933 people
86440 users - nu online: 933 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 300, augustus/ Pride 2016 (19)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddel nieuws

Zomertijd is ook komkommertijd en zoals U weet moeten veel “artiesten” en degenen die denken het te zijn en leven van de luchtbel van 'likes' op Facebook en Youtube het niet hebben van hun prestaties op het podium hollen van de ene roddel naar de andere stompzinnigheid om maar in het nieuws te blijven. Je kunt erop wachten dat de komende maanden Justin Bieber z'n kont of piemel laat zien en heel internet kraakt weer in zijn voegen.

       
lees verder


Sporter Sjinkie Knegt en tweeënvijftig andere mannen gekleed en naakt

Na vier jaar is bij galerie MooiMan het tweede deel verschenen van Dubbelaars/Doubles. Een luxe uitgegeven, 108 pagina’s tellend fotoboek waarvoor fotograaf Ewoud Broeksma (1957) drieënvijftig mannen in exact dezelfde houding gekleed en naakt heeft laten poseren.

       
lees verder


Reijers World: Zijn lippen waren heerlijk...

“Kijk eens achter je. Niet te opvallend! Over je schouder. Daar rechts. Tegen de muur aan. Werkelijk een beauty,” zei Hans tegen me. Ik zag een prachtige knul en gaf hem een knipoogje. Hij gaf me een knipoogje terug en kwam naar ons toe. We kregen een biertje van hem. “Je bent een lekker ding,” zei ik. De sfeer was broeierig.

       
lees verder


Regisseur knipte na kritiek homozoen uit Tarzanfilm

Regisseur David Yates blijkt op het allerlaatste moment een homo-erotische zoenscène te hebben geschrapt uit de nieuwe Tarzanspeelfilm. Een testpubliek dat de film voor de première zag oordeelde dat een scène waarin een bewusteloze Tarzan (Alexander Skarsgård) vol op de mond wordt gekust door zijn tegenspeler Christopher Waltz niet door de beugel kan.

       
lees verder


In memoriam Lex van Naerssen, pionier universitaire homostudies in Nederland

Eind mei overleed dr. A.X. (Lex) van Naerssen (Indonesië, 9 maart 1941), niet zozeer activist maar vooral een opiniemaker in wetenschappelijke en homo-activistische kringen. Als wetenschapper bij de psychologen-opleiding van de Universiteit van Utrecht wist hij het vak Seksuologie relevant te maken voor de emancipatie van homo’s, pedo’s en nog een hoop andere variaties op seksterrein.

       
lees verder


Record aantal inzendingen fotowedstrijd Pride Photo Award

Pride Photo Award, een internationale fotowedstrijd over seksuele- en gender diversiteit, heeft in acht weken tijd bijna 3.700 foto’s ontvangen vanuit de hele wereld. Fotografen met maar liefst 70 verschilende nationaliteiten stuurden hun beste werk in.

       
lees verder


Billie: een verrukkelijk boek

Het nieuwste boek van de Franse schrijfster Anna Gavalda met de titel Billie leest als een trein. De gelijknamige hoofdpersoon is een ordinair trailer-trash-meisje en samen met Franck een buitenbeentje op school. Franck omdat hij een fragiele jonge homo is.

       
lees verder


Muzikaal eerbetoon aan slachtoffers en families van het bloedbad in Orlando

In juli lanceerden GLAAD en Interscope Records Hands, een muzikaal eerbetoon aan de slachtoffers van de schietpartij in Orlando. Deelnemende artiesten zijn Mary J Blige, Jason Derulo, Tyler Glenn, Selena Gomez, Halsey, Ty Herndon, Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, het Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, MNEK, Alex Newell, P!nk, Prince Royce, Nate Ruess, RuPaul, Troye Sivan, Jussie Smollett, Britney Spears, Gwen Stefani en Meghan Trainor.

       
lees verder


Wachtende transpersonen grijpen naar zelfmedicatie

Patiëntenorganisatie Transvisie presenteerde haar onderzoek naar de zorg voor transpersonen in Nederland. In het onderzoek keek de patiëntenorganisatie met name naar de gevolgen van de lange wachttijden. Patiënten wachten gemiddeld 1,5 tot 2 jaar op hulp. 26% van de transvrouwen en 7% van de transmannen grijpen naar zelfmedicatie, met ernstige complicaties als gevolg.

       
lees verder


Scholieren: ‘slechte homo-voorlichting op school’

Volgens veel scholieren is voorlichting over seksuele diversiteit op hun school vér onder de maat. Dat blijkt uit het onlnags verschenen Zwartboek Slechte Voorlichting van twee COC jongerenorganisaties. Het COC wil dat aanstaande docenten in hun opleiding verplicht moeten leren hoe ze homo-acceptatie op school kunnen bevorderen.

       
lees verder


Fantasypride: Gay Pride evenement in Phantasialand

Voor de dertiende keer organiseert Phantasialand, Duitsland’s geliefde amusementspark in Brühl (vlak bij Keulen), Fantasypride, het jaarlijkse evenement voor homo’s en lesbo’s en hun vrienden en ondersteuners. Je kunt niet alleen genieten van de opwindende roetsjbanen en shows waar Phantasialand beroemd om is, maar ook van een gevarieerd aanbod aan extra hoogtepunten en feesten.

       
lees verder


Drenthe eerste ‘Regenboogprovincie’

Met het hijsen van de vlag op het plein voor het provinciehuis is het sinds 6 juli officieel: Drenthe is de eerste Regenboogprovincie van Nederland. Het Drents parlement wil hiermee een helder signaal afgeven dat zij zich sterk maakt voor de veiligheid, weerbaarheid en sociale acceptatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT).’Iedereen telt mee in de Drentse samenleving.’

       
lees verder


Strand en bingo uitbundig verenigd in The Queens Head

Bingo Dinsdag: Café the Queen’s Head, op de gezellige Zeedijk, is veranderd in een ballentent; tientallen kleurige strandballen en luchtbedden hangen aan het plafond, de zomercocktails staan klaar, de jongens achter de bar “are looking hot,” als altijd. Het is tijd voor de halfjaarlijkse Mega Beach Bingo!

       
lees verder


Amerikaanse homo's kopen wapens en worden lid van Pink Pistols

Pink Pistols een Amerikaanse nationale wapenclub voor homo's, lesbiennes en biseksuelen, heeft na de schietpartij in de homoclub in Orlando zijn ledenaantal zien verdubbelen.

       
lees verder


Antwerpen Pride 2016

Antwerp Pride is een meerdaags feestelijk evenement met een homo cultureel karakter. Het vindt sinds 2008 jaarlijks plaats in het tweede weekend van augustus in Antwerpen en trekt jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers. Antwerp Pride bouwt voort op Red & Blue’s Navigaytion, dat sinds 2003 jaarlijks in augustus aan boord van een schip plaatsvond.

       
lees verder


Doe Normaal...

Happy Gay Pride! Iedereen die Amerika wel eens heeft bezocht in de tijd dat de Gay Pride’s in volle gang zijn kent die uitdrukking. Iedereen, bekend of onbekend, wenst je een “Happy Gay Pride.” Van harte of zomaar een kreet; ik begon een beetje te twijfelen aan het eerste toen ik hoorde dat het publiek met evenveel enthousiasme het grootwinkelbedrijf Macy’s bedankte voor het vuurwerk dat werd afgestoken door het grootwinkelbedrijf op de “Fourth of July.” “Thank You Macy’s!” riep iemand naast me uit volle borst!

       
lees verder


Europride/ Amsterdam Pride 2016 biedt overvol programma

De regenboogkleuren stromen over de hoofdstad. Conchita Wurst voelde zich na de overwinning op het Eurovisie Songfestival verplicht “altijd en overal kleur te bekennen” en de zangeres met de baard probeerde daarom ook aan zo veel mogelijk Pride-manifestaties deel te nemen.

       
lees verder


De Drag Olympics weer bij het Homomonument

De twaalfde editie van de Drag Olympics wordt dit jaar gehouden op vrijdag 5 augustus 2016. Ook dit jaar is de locatie voor dit spektakel het Homomonument op de Westermarkt in Amsterdam.

       
lees verder


Op weg naar Europride: Les Pays-Bas, pour la liberté partout!

“Amsterdam Gay Pride is niet zomaar een evenement. Het staat symbool voor de open en tolerante stad die we willen zijn. We vieren de vrijheid jezelf te kunnen zijn. Al twintig jaar is de botenparade onlosmakelijk verbonden met Amsterdam en niet meer weg te denken uit onze binnenstad.” Met deze woorden liet burgemeester Eberhard van der Laan afgelopen maand enkele malen weten hoe belangrijk de Amsterdam Gay Pride is voor zijn stad. En dat is het niet alleen voor de hoofdstad, maar ook voor de reputatie van Nederland in het algemeen. Hij opende met deze woorden een bijeenkomst naar aanleiding van het drama in Orlando.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Filmhuis Den Haag


Regelmatig gay-specifieke voorstellingen

meer info |visit


NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media